s BORONG KEMEJA Paul Smith,Hugo,POLO,Armani, D&G,Burberry, Ed Hardy, FREE Langkawi 3H2M - CariGold Forum

  Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30-11-2009, 04:15 PM
jutaONEfami jutaONEfami is offline
Elite Member
Well-Known Member

jutaONEfami's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: May 2006
Location: JB-Langkawi-JB
Posts: 6,713
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default BORONG KEMEJA Paul Smith,Hugo,POLO,Armani, D&G,Burberry, Ed Hardy, FREE Langkawi 3H2M

BATCH 5-CLOSED


Yg berminat sila reply kat thread/PM/sms atau call aku untuk confirmation.

hanya 50% deposit diperlukan untuk mengesahkan order anda dan baki payment hanya byr selepas brg smp ke malaysia dalam masa 2-3 minggu selepas order ditutup.

Berikut antara produk yang masuk 5th BATCH order:

KEMEJA LENGAN PANJANG
KEMEJA LENGAN PENDEK
T-SHIRT LENGAN PANJANG PAUL SMITH DAN ED HARDY
T-SHIRT LENGAN PENDEK PAUL SMITH DAN ED HARDY
SELUAR KHAKIS
KASUT
TALI PINGGANG
SET TIE


Katalog lengkap akan diberikan pada SP yang telah confirm deposit 50%.


regards
jutaONEfami
0124268795



================================================== =======
Salam semua,

Alhamdulilah order Batch 4 telah selamat dimuktamadkan hari ni setelah semua yang terlibat menghantar order masing-masing. Terima kasih atas bayaran deposit yang telah dilakukan.

Esok dah boleh masuk order dengan kilang.

Justeru sebagai menghargai semua SP yang telah bersama-sama group jutaONEfami berikut dilampirkan :


Program INSENTIF LOYALTY REWARDS 2010


=================================================

PAKEJ LANGKAWI 3 HARI 2 MALAM UNTUK 2 ORANG.
-Penginapan Hotel/Chalet
-Kereta Pandu Sendiri
- 2 tiket Langkawi Cabel Car
- 2 tiket Langkawi UnderWater World
- 2 tiket Makam Mahsuri


Kelayakan :
1. Menjadi SP jutaONEfami sepanjang tempoh program
2. Mengumpul Minima 100 mata ganjaran.
3. Hanya sah untuk produk KEMEJA LENGAN PANJANG BERJENAMA,SET TIE, T-SHIRT, KASUT, BELT PAUL SMITH DAN T-SHIRT ED HARDY.
4. Mata ganjaran sah untuk pembelian dari DEC 2009 hingga JUN 2010


*tertakluk pada sebarang perubahan jika ada



================================================== ======
4th BATCH Order NOW.-CLOSED

Katalog lengkap akan diberikan pada SP yang telah confirm deposit 50%.

Katalog tidak diberikan kepada bukan SP untuk mengelakkan penyalahgunaan oleh mereka-mereka yang tidak bertanggungjawab



================================================== =========
3rd BATCH Order CLOSED!!
Last Order Date 15 Januari 2010-dilanjutkan sehingga 17hb Januari 2010


Untuk makluman semua ini adalah Batch terakhir sebelum raya cina. Order berikutnya hanya boleh dilakukan selepas cuti raya cina yg dijangka memakan masa sebulan. So paling cepat boleh buat order 4th BATCH pada awal MAC 2010.

Cuti raya cina ni mmg lama coz inilah masa kilang2 dan supplier kat China nak beraya sakan setelah sekian lama siang malam keje tanpa henti.Kita pulak mana boleh stop biz tgh hot ni

Kepada mereka yang tidak sempat order dalam 1st dan 2nd BATCH rebutlah peluang keemasan ini dengan sebaik-baiknya.

--------------------------------------------

Berikut antara produk yang masuk 3rd BATCH order:

KEMEJA LENGAN PANJANG
KEMEJA LENGAN PENDEK
T-SHIRT LENGAN PANJANG
T-SHIRT LENGAN PENDEK
SELUAR KHAKIS
KASUT
TALI PINGGANG
SET TIE


Min Order Quantity (MOQ) bagi setiap barang untuk Smart Partner (SP) yang telah dilantik adalah 10 helai/pasang.

Manakala MOQ untuk mereka yang baru ingin menyertai rangkaian niaga jutaONEfami perlu membeli 30 helai/pasang.


Deposit 50% diperlukan untuk pengesahan tempahan manakala baki selebihnya boleh COD di store kat Cheras bila barang dah sampai.

Setiap produk yang mencapai sasaran MOQ terkumpul 300 helai/pasang akan melayakkan semua SP mendapat diskaun 10% pembelian produk tersebut.

SP yang mencapai jualan 100 helai/pasang terkumpul BAGI setiap produk akan dikurniakan secara PERCUMA 10 kotak SET TIE + HANDKERCHIEF + CUFFLINK. Harga pasaran SET TIE ni RM50-RM80.

Alhamdulilah dengan rangkaian niaga yang makin besar makin banyak produk kita boleh buat dengan MOQ yang paling minimum.

So pada yang mereka yang telah hubungi dan berbincang dengan aku harap dapat confirm sebelum 3rd BATCH order ditutup pada 15 Januari 2010.

P/S-sempat lagi korang nak simpan duit.kalau confirm order byr deposit jer 50% pada 15 januari ni baki byr bila barang smp 15-20 hari.

regards
jutaONEfami
FND INTERTRADE RESOURCES
012-4268795


================================================== ==============

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Salam 1 Malaysia

Ok straight to the point last week masa aku uruskan kemasukan produk wireless home alarm kat China ada client order kemeja berjenama seperti Paul Smith, Hugo Boss, Giorgio Armani, Polo, Burberry, D&G etc. Memandangkan pasaran offline yang sangat hangat dan harga BOOM aku decide nak buka peluang bisnes pada warga CG( kena reg kalau belum).

Aku perlukan 10-15 orang untuk projek perintis ni.Lagi ramai lagi bagus. Banyak lagi produk aku nak buka bisnes untuk korang semua yang aku faham tujuan berforum kat sini adalah untuk mencari peluang2 bisnes yang ada dan mampu dibuat. Syarat paling penting ialah anda mestilah seorang yang faham konsep mengimport barang dari China ni.

Banyak asam garam dalam bisnes ni dan tak semuanya berjalan seperti yang kita harapkan. Ada ketika barang lambat sampai ada time cepat..belum kira lagi kastam hold barang untuk urusan cukai dll. jadi hanya yang betul2 faham dan bersemangat nak bisnes dipersilakan. Ada seribu macam barang yang boleh jadi duit bila kita bawa masuk ke Malaysia. Orang Cina dah lama buat keje import barang dari China ni, dah lama sgt depa buat duit. So atas rasa tanggungjawab dengan sedikit pengalaman aku beranikan diri menawarkan sesuatu yang mungkin boleh mengubah nasib anda. adehh dah macam ceramah motivasi pulak

Barang(1st BATCH) dah dalam perjalanan bersama Home Alarm aku( boleh tgk kotak2 besar yang dah siap packing untuk belayar). Produk dijangka sampai Port Kelang antara 10-15 Disember 2009( tertakluk pada cuaca,urusan kastam, logistik dan etc).(Dah selamat sampai dan delivery pada semua SP)

2nd BATCH order dijangka sampai pada 7-10 JANUARI 2010

Kemeja ni uniknya setiap jenama mempunyai KOTAK BUTIK masing2 yang sangat menarik dan mengujakan. Kualiti dijamin AAA high quality setanding dengan yang ada di pasaran semasa. Harga pasaran semasa RM100-RM120.


HARGA BORONG UNTUK WARGA CG TERPILIH:

Min Order Quantity : 30 helai
Harga : *RMXX(PM UNTUK HARGA SP)/each termasuk kotak.
( Boleh pilih size boleh pilih jenama ape nak )


=================================

mereka yang berminat dan mempunyai iltizam dan kesungguhan yang tinggi boleh hubungi aku melalui PM/SMS/Call 012-4268795 untuk maklumat lanjut.

kepada yang nak rasa dan pegang kain untuk amik feel boleh jumpa aku sendiri kat area JB ( lepas office hour kul 6 ke atas).
ada 3 kotak ready stock untuk sample brand Paul Smith, Giorgio Armani dan D&G.

*Harga tidak termasuk kos penghantaran

Latest Update Smart Partner List-KEMEJA

1. En Abu Dzar (ID CG : ujai)-ZON TENGAH
2. En Anuar (ID CG : den4ex)- ZON TENGAH
3. En Rizal (ID CG: cyberiz)-ZON TENGAH
4. En. Azwan (ID CG: abangbeca)-ZON TENGAH
5. En Khairul (ID CG: khairuledzham)-ZON TENGAH
6. En Wan (ID CG:bagaksasa)-ZON TENGAH
7. En Redwan (ID CG: pok wang)-ZON TENGAH
8. En AZREE (ID CG: neceolite)-ZON TENGAH
9. En SYED (ID CG: gianttora )-ZON TENGAH
10.En HAIZIE (ID CG: nurbiz )-ZON TENGAH
11.En FIRDAUS (ID CG: PIPSGuy )-ZON TENGAH
12.En HAFIZ (ID CG: hafiz5009 )-ZON TENGAH
13.En ADLY (ID CG: ed_zero )-ZON TENGAH
14.En DAUD (ID CG: oat81 )-ZON TENGAH
15.En IZHAM (ID CG: zam2010 )-ZON TENGAH
16.En AMINI (ID CG: Jutaonemini )-ZON TENGAH

17. En. Muazam (ID CG: kansai)-ZON TIMUR
18. En Imam Khalid ( ID CG : imamkhalid) - ZON TIMUR
19. En. Zainuddin (ID CG: RJNIAGA)-ZON TIMUR
20. En. Hanif (ID CG: tulangikan)-ZON TIMUR

21. En. Izwan (ID CG: zephyr)-ZON UTARA
22. En Shafiq (ID CG : mns9178)- ZON UTARA
23. En Othman (ID CG : gsx_srad)- ZON UTARA
24. En Adam (ID CG : adamox)- ZON UTARA

25. En Azhari (ID CG : airden)- ZON SELATAN

WAKIL UTARA DIPERLUKAN-AVAILABLE
WAKIL TIMUR DIPERLUKAN-AVAILABLE
WAKIL SELATAN DIPERLUKAN-AVAILABLE
WAKIL SELATAN DIPERLUKAN-AVAILABLE
WAKIL SABAH/SARAWAK DIPERLUKAN-AVAILABLE


wakil-wakil dari JOHOR,MELAKA, PERAK,SABAH dan SARAWAK diperlukan dengan kadar segera

regards
jutaONEfami
FND INTERTRADE RESOURCES
012-4268795




sample tali pinggang
http://www.carigold.com/portal/forum...&postcount=443

sample seluar khakis
http://www.carigold.com/portal/forum...&postcount=444




Berikut gambar sebenar kemeja-kemeja sebelum belayar bersama-sama home alarm aku
Attached Images
File Type: jpg 22112009_001.jpg (205.4 KB, 1210 views)
File Type: jpg 22112009_008.jpg (191.2 KB, 519 views)
File Type: jpg 22112009_004.jpg (210.2 KB, 318 views)
File Type: jpg 22112009_007.jpg (198.9 KB, 324 views)
File Type: jpg 22112009_005.jpg (162.1 KB, 202 views)
File Type: jpg 22112009_009.jpg (226.1 KB, 171 views)
File Type: jpg 22112009_003.jpg (134.0 KB, 169 views)
File Type: jpg 23112009_006.jpg (220.8 KB, 177 views)
File Type: jpg 23112009_009.jpg (175.9 KB, 200 views)
File Type: jpg P7250131.JPG (145.2 KB, 314 views)
File Type: jpg P7250132.JPG (123.3 KB, 262 views)
File Type: jpg P7250133.JPG (131.0 KB, 187 views)
File Type: jpg P7250143.JPG (107.1 KB, 233 views)
File Type: jpg TS PS.jpg (49.8 KB, 4237 views)
File Type: jpg TSPS4.jpg (18.5 KB, 4154 views)
File Type: jpg TSPS5.jpg (20.0 KB, 4160 views)
File Type: jpg P8230156.JPG (174.0 KB, 580 views)
File Type: jpg P8230149.JPG (312.4 KB, 295 views)
File Type: jpg P8230150.JPG (353.4 KB, 173 views)
File Type: jpg P8230151.JPG (359.9 KB, 181 views)
__________________
BONUS 100% SETIALITEFOREX



Last edited by jutaONEfami; 20-04-2010 at 04:47 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 30-11-2009, 04:16 PM
jutaONEfami jutaONEfami is offline
Elite Member
Well-Known Member

jutaONEfami's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: May 2006
Location: JB-Langkawi-JB
Posts: 6,713
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Ready Stock Sample

Stok 1st BATCH yang dah sampai



new stock.JPG

new stock 2.JPG

new stock 3.JPG

new stock 4.JPG

new stock 6.JPG

new stock 7.JPG

new stock 8.JPG

new stock 9.JPG

new stock 10.JPG

new stock 11.JPG

new stock 12.JPG

new stock 13.JPG

new stock 14.JPG

new stock 15.JPG
__________________
BONUS 100% SETIALITEFOREX



Last edited by jutaONEfami; 13-12-2009 at 12:18 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 30-11-2009, 04:22 PM
adar adar is offline
Super Active

adar's Avatar

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: antara 7 warna
Posts: 9,029
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tahniah. slmt berjaya. hamba nak tp tak mampu lg. tokei besar mcm bro boleh la.
__________________
I want good food, i want beauty women, i want more money, i want big home, i want great car. Once I acquire something, i just move on to the next on the list, then the next after that. I CAN NEVER FIND SATISFACTION.
Reply With Quote
  #4  
Old 30-11-2009, 04:24 PM
ewan0310 ewan0310 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,763
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
Default

perhhh best ni
Reply With Quote
  #5  
Old 30-11-2009, 04:34 PM
may4ver may4ver is offline
Legendary Member

may4ver's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jul 2006
Location: Perak -> Kelantan
Posts: 13,676
Thanks (Received): 225
Likes (Received): 0
Blog Entries: 8
Active Level
My Mood:
Default

beli sehelai tak leh ker?
__________________
sebulan rm20k
www.nextgold.biz

0125778002
Reply With Quote
  #6  
Old 30-11-2009, 04:36 PM
A-G A-G is offline
Regular

A-G's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 431
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

menarikk
henzpawit@gmail.com
Reply With Quote
  #7  
Old 30-11-2009, 04:43 PM
jutaONEfami jutaONEfami is offline
Elite Member
Well-Known Member

jutaONEfami's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: May 2006
Location: JB-Langkawi-JB
Posts: 6,713
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by may4ver View Post
beli sehelai tak leh ker?
buat masa ni sy fokuskan pada jualan borong. kalau nak sehelai boleh refer pada wakil jualan Smart Partner yang akan dilantik kelak.

semestinya harga runcit team jutaONEfami sangat berbaloi-baloi
__________________
BONUS 100% SETIALITEFOREX


Reply With Quote
  #8  
Old 30-11-2009, 04:48 PM
ANAZUHUD ANAZUHUD is offline
CG Top Poster Club

ANAZUHUD's Avatar

 
Trader Rating: (61)
Join Date: Oct 2008
Location: atas pokok
Posts: 21,136
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

hu..hu.. barang dah ready blum boss 5hb aku nak naik jb nih bleh usha sekali kalo berkenaan semua aku rembat semua hu..hu.. bump!
__________________
JOM FOLLOW IG SAYA @ORI_FACTORYOUTLET
Reply With Quote
  #9  
Old 30-11-2009, 04:52 PM
jutaONEfami jutaONEfami is offline
Elite Member
Well-Known Member

jutaONEfami's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: May 2006
Location: JB-Langkawi-JB
Posts: 6,713
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by anazuhud View Post
hu..hu.. barang dah ready blum boss 5hb aku nak naik jb nih bleh usha sekali kalo berkenaan semua aku rembat semua hu..hu.. bump!
perghh nak rembat semua abisla org lain nak bisnes gak kekekeke

aku ada 3 kotak ready stock(paul smith,armani,D&G) anytime ko boleh dtg tgk..yg lain2 dlm 300++ helai on the way ke port kelang dengan wireless home alarm aku..
__________________
BONUS 100% SETIALITEFOREX


Reply With Quote
  #10  
Old 30-11-2009, 04:53 PM
jutaONEfami jutaONEfami is offline
Elite Member
Well-Known Member

jutaONEfami's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: May 2006
Location: JB-Langkawi-JB
Posts: 6,713
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adar View Post
tahniah. slmt berjaya. hamba nak tp tak mampu lg. tokei besar mcm bro boleh la.
ala bos jgn ckp mcm tuh..bos punya pasal boleh ejas kasi jadi deal
__________________
BONUS 100% SETIALITEFOREX


Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold