Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Other Money Making Opportunities / Get-Paid-To Programs > Scam / Not Paying Programs

Scam / Not Paying Programs This section announced all related programs which are scam or unable to pay their participants.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,286
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,260
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 21,612
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 20-04-2007, 12:36 AM
kyogaia kyogaia is offline
Normal Member

kyogaia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 274
Poster Rank: #7906
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku dah dapat payment. masuk terus ke egold

sign profit payment.bmp

sign-profit nie bukan untuk berforum jer...tapi juga boleh guna untuk main autosurf / manual surf dan lain2.

Terus terang aku cakap...aku banyak buat duit kat autosurf pakai sign-profit

jangan lupa join bawah aku bagi yang belum join...kalau ada paper masalah boleh PM aku. boleh klik kat signature kat bawah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 21-04-2007, 03:08 AM
Forumer Forumer is offline
Junior Member

Forumer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 96
Poster Rank: #13989
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Betul ke boleh wahai Kyogaia?? Bukan ke menyalahi rule dia ke?? Mcm salah satu rule dia nih

Is this allowed to add sign-profit banners to rotations?

No, this is forbidden due to low advertising power. Sign Profit can be used only with resources with enough CTR.

Ambe takut nnt akaun kita kena ban je

Dan nasihat ambe, buat satu blog bg yang reti buat blog. Blog tentang money making online, pape je, iklankan program2 yang anda join. Ambe nyer blog dah diorg luluskan hari ni, baru apply kelmarin. Gumbira ambe Blog ambe simple je, contohnya kat bawah nih

http://e-cashworld.blogspot.com

So ambe nasihatkn, buat blog, pastu isi borang kecil kat laman Sign-Profit, mudah dan ringkas dan send terus kat situ. nanti diorg akan send email kat antum kalau blog antum approved by them.

Gud luck and all da best
__________________
Pelik jugak blog ni | Photo Malaya

Last edited by Forumer; 21-04-2007 at 03:12 AM..
Reply With Quote
  #13  
Old 21-04-2007, 07:10 PM
kyogaia kyogaia is offline
Normal Member

kyogaia's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 274
Poster Rank: #7906
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

forumer, tak semua forum yang accept sign-profit. kita boleh check kat list2 dalam sign-profit bila dah create account.
Janji jangan flood forum dgn benda yang takde kena -ngena dah dan lain2 rules forum. mungkin sebelum post kat forum2 tu adalah baik untuk baca dulu rule2 dia, mungkin ada sesetengah yang tak bagi guna sign-profit. so jangan guna lah. as simple as that.
con: yang forum yang boleh guna; forum KOD
Reply With Quote
  #14  
Old 22-04-2007, 03:58 AM
Forumer Forumer is offline
Junior Member

Forumer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 96
Poster Rank: #13989
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Salam , aa betul tu Kyogaia. macam yang ambe buat, ambe ni mmg banyak join forum, dan forum yg diapprove tu selain ambe post kat forum tu dapat bayar, macam 1 post 1 cent atau 1 post 2 cent, yang 5 cent pn ada satu post. sambil2 tu letak Sign-profit kat signature, memang gaining sign-profit tu ble tahan. Dalam masa 3 hari ble dapat lebih dari $0.70 *****2 je hehe.

Dah la post kat forum tu dapat bayaran hasil post kita, pastu dapat plak habuan sign-profit kalau org baca post kita tu, krn banner dia ada kat signature kita. So ambe galakkan bg sesaper nk aktif lam online money making nih cuba la sama kaedah nih.

wallahu a'lam
__________________
Pelik jugak blog ni | Photo Malaya
Reply With Quote
  #15  
Old 24-04-2007, 08:06 PM
Forumer Forumer is offline
Junior Member

Forumer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 96
Poster Rank: #13989
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Ambe dah dapat first payment dari sign-profits hari nih, alhamdulillah


Payment proof

My Sign-profits first payment

Register FREE Here
__________________
Pelik jugak blog ni | Photo Malaya

Last edited by Forumer; 24-04-2007 at 08:13 PM..
Reply With Quote
  #16  
Old 01-05-2007, 03:25 AM
Razali Razali is offline
Normal Member

Razali's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 252
Poster Rank: #8282
Thanked 0 Times
Active Level
Default

huhu... 0.007 usd? masih jauh tu beb
Reply With Quote
  #17  
Old 01-05-2007, 10:08 PM
Forumer Forumer is offline
Junior Member

Forumer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 96
Poster Rank: #13989
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Razali View Post
huhu... 0.007 usd? masih jauh tu beb
salaam.

Apa dia tu wahai Razali?? Earning yang awk dapat skrg ke?? Awk letak kat mana banner sign-profit tu?? Kalau nak laju, letak kat signature forum2 yang diorg dah approve. Join je forum2 yg diorg dh approve, letak kat signature dan post kat forum. InsyaAllah melambung naik earning Lagi byk kita post atau join forum yg diorg approve, maka lagi tinggi la earning.

List forum yg diorg approve ada kat site Sign-profit, kat bawah bahagian copy banner code tuuu

Biasanya ambe, 50 sen tu x sampai 2 hari leh dapat dah .......
__________________
Pelik jugak blog ni | Photo Malaya
Reply With Quote
  #18  
Old 02-05-2007, 01:25 AM
haQ haQ is offline
Administrator

haQ's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: K-L
Posts: 3,236
Poster Rank: #1129
Blog Entries: 1
Thanked 55 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku dah register..huhuhu
ada fraud click x?
Reply With Quote
  #19  
Old 03-05-2007, 12:15 AM
sonche sonche is offline
Well-Known
Member

sonche's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Nov 2006
Location: Money Machine at HOME
Posts: 8,237
Poster Rank: #347
Thanked 49 Times
Active Level
My Mood:
Default

Aku pun dah join. kat siggy aku tu sign-profit punya la, sambil berforum ada chance buat duit.
__________________
FXPRIMUS Super Special Promotion : 100% Deposit Bonus!!!

FXNet - 100% Bonus Promotion
email: sonche79[at]gmail.com | Whatsapp/WeChat/Call/SMS: 01119792188
Reply With Quote
  #20  
Old 03-05-2007, 04:12 AM
Forumer Forumer is offline
Junior Member

Forumer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 96
Poster Rank: #13989
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haQ View Post
aku dah register..huhuhu
ada fraud click x?
Salaam

hehe, mestila bro, mana ble fraud2!!!! Be honest laa, term dia ada kat site, sila la baca yerr
__________________
Pelik jugak blog ni | Photo Malaya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:23 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE