Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Other Money Making Opportunities / Get-Paid-To Programs > Scam / Not Paying Programs

Scam / Not Paying Programs This section announced all related programs which are scam or unable to pay their participants.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,345
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,580
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,381
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-01-2007, 06:46 PM
egold2u egold2u is offline
Active Member

egold2u's Avatar

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Nov 2006
Location: Kota Kinabalu
Posts: 2,405
Poster Rank: #1618
Thanked 69 Times
Active Level
My Mood:
Default Sign-Profit - Sign-Profit.com

Get paid for posting our ad block!
Signup process will take just one minute
It's a stable and profitable source of income
All withdrawals are processed instantly

Sign Profit is a program that can give you advertising revenue from each page on your website, blog or post on forums - with a minimal investment of time and no additional resources.




Are You active forum or blog member?
Have a website?


Add our banner code to your signature, blog or website and earn money!

Just register new Sign-Ads account, click 'Get code' and put it to your space.

Earn more with Sign Network referral program!

Learn how to make double profit using your forum signature.
Click here for example.

No delays. Instant withdrawals.
Every time, when you see daily or summary statistics,
all details are in real-time and actual.

Have a e-commerce related website?

Just put our banner to Your web pages and earn money.
We are paying for each banner impression and
every visitor's signup referred by You! (new)

Please contact our support service
with your site's description and web address.

Feel marketing power inside?


Refer new members to our sponsors and get
up to $1 per one registered member! (extremly hot)

Signup today and start earning money!
Instant withdrwals. The number one way to earn online!

SE Webmasters, hot offer for You!


Terms: Flat rate per signup PLUS high percent for revenue
Hold: 2 days
Withdrawals: Instant to e-gold (webmoney, fethard, epass)

Contact us for special terms!
__________________
[/SIGPIC]

Senangnya Trade Crude Oil Futures bersama IB IronFX

THE GLOBAL LEADER IN ONLINE TRADING
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-04-2007, 08:13 PM
Forumer Forumer is offline
Junior Member

Forumer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 96
Poster Rank: #14295
Thanked 0 Times
Active Level
Default Sign-Profit - sign-profit.com

Yang ini macam adsense dsbnya, hanya promote iklan (banner) pada website, blog, myspace dsbnya dan akan dibayar.

Pengiraannya bukan shj berdasarkan pada jumlah klik, tp bilangan pengunjung ke laman yg kita letak banner itu pn dikira. kalau nak harap pada adsense tua la, nak tungggu orang klik iklan!! fuuhh!!!!

Yang saya punya baru daftar kelmarin, dah dapat 14 cent hari ni dengan hanya letak banner tu kat website2, blog dsbnya, tunggu dan lihat je. Tak ada refferral sorang habuk pun lagi tuuu. Website dia nampak lekeh je tp sistem dia canggih. memang popular sangat dah kat oversea, Malaysia nih je orang masih ramai x tau

yang beshnya, minimum cash out ke egold hanya $0.50 , maknanya x payah nak capai nilai tu.

Untuk lebih lanjut lagi sila register PERCUMA (tak perlu bayar apa2) dan baca FAQ kat laman web dia. Bagi saper2 yang ada website, blog, myspace, friendster dsbnya rugi la kalau x cuba

Register PERCUMA : http://sign-profit.com
Ia dalam bentuk banner yang kita perlu promote. Ia akan bertukar dari semasa ke semasa dengan camam2 iklan. Hanya perlu copy code yang akan diberikan selepas mendaftar. Dan boleh juga kita letak pada signature kita kat forum2 yang mengizinkannya
__________________
Pelik jugak blog ni | Photo Malaya

Last edited by Forumer; 11-04-2007 at 08:17 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2007, 08:26 PM
smileyjawa smileyjawa is offline
Super Active Member

smileyjawa's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jan 2007
Location: Pusat Bumi
Posts: 3,437
Poster Rank: #1090
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

btol ker nie bro? mcm best jerk..
__________________

Sistem Pemasaran Menggunakan SMS - Gunakan medium SMS sebagai strategi pemasaran anda!
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2007, 08:36 PM
Forumer Forumer is offline
Junior Member

Forumer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 96
Poster Rank: #14295
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Anta cuba dan lihat sndr , insyaAllah. Ambe br join kelmarin , dapat info nih dari mat2 salleh kat forum2 luar

Bro copy code dia dan letak kat website bro yg byk visitor. Nnt bro akan tahu sndr, pape nnt , bg tau kut sini ek betul ke x??

Oo, dan satu lagi, kalau bro ada join forum2, letak banner dia kat signature forum yang support. Coding dia ada serta belak doh kat website dia, slmt belaker

Ooh satu lagi, cash out ble dibuat dalam masa 14 hari dari tarikh kita register nih Ada belaka disediakan butang cash out kat web dia .......
__________________
Pelik jugak blog ni | Photo Malaya

Last edited by Forumer; 11-04-2007 at 08:38 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 11-04-2007, 08:40 PM
Forumer Forumer is offline
Junior Member

Forumer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 96
Poster Rank: #14295
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by smileyjawa View Post
btol ker nie bro? mcm best jerk..
Oopss , rugi la bro!!! letak youtube kat blog bro tuu. kalau bro letak money tube sekurang2 nya ada peluang tambah earning. Bro cuba la money tube

Ambe ada post kat thread kat forum ni, bahagian make money tuu, bro cek la dan join la. Youtube x bagi apa2 kat kita
__________________
Pelik jugak blog ni | Photo Malaya
Reply With Quote
  #6  
Old 11-04-2007, 08:48 PM
smileyjawa smileyjawa is offline
Super Active Member

smileyjawa's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jan 2007
Location: Pusat Bumi
Posts: 3,437
Poster Rank: #1090
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Forumer View Post
Oopss , rugi la bro!!! letak youtube kat blog bro tuu. kalau bro letak money tube sekurang2 nya ada peluang tambah earning. Bro cuba la money tube

Ambe ada post kat thread kat forum ni, bahagian make money tuu, bro cek la dan join la. Youtube x bagi apa2 kat kita
oo yer ker.. moneytube pon bole wt duit jugak ker? tq bro.. aku nga cube sign-profit tapi tak dapek pon nak register..
__________________

Sistem Pemasaran Menggunakan SMS - Gunakan medium SMS sebagai strategi pemasaran anda!
Reply With Quote
  #7  
Old 11-04-2007, 09:32 PM
mydeuter mydeuter is offline
Active Member

mydeuter's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 917
Poster Rank: #3712
Thanked 0 Times
Active Level
Default

tak leh register la ...
__________________
FREE GALAXY NOTE 2 !!!
Reply With Quote
  #8  
Old 12-04-2007, 12:15 AM
Forumer Forumer is offline
Junior Member

Forumer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 96
Poster Rank: #14295
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by smileyjawa View Post
oo yer ker.. moneytube pon bole wt duit jugak ker? tq bro.. aku nga cube sign-profit tapi tak dapek pon nak register..
Uikksss!! xble?? dah klik Apply Now x?
__________________
Pelik jugak blog ni | Photo Malaya
Reply With Quote
  #9  
Old 12-04-2007, 07:52 AM
smileyjawa smileyjawa is offline
Super Active Member

smileyjawa's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jan 2007
Location: Pusat Bumi
Posts: 3,437
Poster Rank: #1090
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Forumer View Post
Uikksss!! xble?? dah klik Apply Now x?
dah klik dah.. die suro verify dulu... amende ntah.. tak paham aku.. lagi satu.. money tube tu bayar pakai paypal ngan cek utk org usa jer la.. sampai ker kat mesia nie?
__________________

Sistem Pemasaran Menggunakan SMS - Gunakan medium SMS sebagai strategi pemasaran anda!
Reply With Quote
  #10  
Old 13-04-2007, 01:19 PM
Forumer Forumer is offline
Junior Member

Forumer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 96
Poster Rank: #14295
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by smileyjawa View Post
dah klik dah.. die suro verify dulu... amende ntah.. tak paham aku.. lagi satu.. money tube tu bayar pakai paypal ngan cek utk org usa jer la.. sampai ker kat mesia nie?
Tentang Paypal , bro jgn risau, ble je trans ke gold melalui money changer. Cuma akan dicaj sket la, ttp berbaloi. Ataupn bro ble xchange ngan kawan2 oversea yang ada paypal, bg kat dia ke akaun paypal dia dan dia masukkan ke egold kita. Ada byk cara

Dia suruh verify ikut email bro la tu, activate link yg dia send kat email bro. Kalau x jumpa dalam inbox, try tengok kat bulk email
__________________
Pelik jugak blog ni | Photo Malaya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:05 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE