Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,581
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,696
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,246
More...
Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 08-11-2009, 07:29 PM
serai serai is offline
Well-Known
Member

serai's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2008
Location: on road
Posts: 5,920
Poster Rank: #613
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

jupe je demo gmbo2 nih..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 08-11-2009, 07:37 PM
iazamn iazamn is offline
Normal Member

iazamn's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: kota bharu
Posts: 292
Poster Rank: #8011
Thanked 0 Times
Active Level
Default

sumber: Kosmo 20/6/2006

KOTA BHARU - Puteri tunggal Sultan Kelantan menjadi majistret wanita pertama di Kelantan dan akan memulakan tugasnya di Kompleks Mahkamah di sini hari ini.

Pelantikan itu menjadikan Tengku Amalin (gambar) tersenarai di kalangan keluarga diraja dalam bidang kehakiman selain Sultan Perak, Sultan Azlan Shah yang pernah menjadi Ketua Hakim Negara.

Tengku Amalin A'ishah adalah puteri Tuanku Ismail Petra dan Raja Perempuan Kelantan, Tengku Anis Tengku Abdul Hamid.


Beliau yang bakal menyambut ulang tahun ke-22 pada 26 Jun ini telah menamatkan pengajiannya di bidang undang-undang dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) bulan lalu.

Pengelola Istana, Abdul Halim Ahmad ketika dihubungi mengesahkan menerima maklumat berhubung pelantikan berkenaan.
__________________
[
Reply With Quote
  #93  
Old 08-11-2009, 07:45 PM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,315
Poster Rank: #1737
Thanked 19 Times
Active Level
Default

Bagi aku ni wanita memang cantik dan sempurna.
Reply With Quote
  #94  
Old 08-11-2009, 07:51 PM
UiqueSpect UiqueSpect is offline
Active Member

UiqueSpect's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: Ganu
Posts: 1,000
Poster Rank: #3593
Thanked 23 Times
Active Level
My Mood:
Default

bakpe mung nok jumpe die ke nemo??
__________________
PERDANA V6 conv utk dijual
Ganu/Kl? Jom masuk PBMutual.. jom join >pakai EPF jek!!
GuK Bai I.N.S.T.A
Reply With Quote
  #95  
Old 08-11-2009, 07:57 PM
otaida00taj otaida00taj is offline
Well-Known
Member

otaida00taj's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2007
Location: Lạng Sơn, Thanh Hóa, Vietnam
Posts: 9,512
Poster Rank: #311
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

comel la jugak...
__________________
Ask Prof. O.T™
GreenBlack® Corporation

Kota Bharu - Balik Pulau - Skudai - Nilai
"Hidup ini mesti enjoy kerana hari tua anda akan menjelang"
Bina dan tingkatkan penjenamaan anda di mata dunia
Reply With Quote
  #96  
Old 08-11-2009, 08:00 PM
jersey2u jersey2u is offline
Active Member

jersey2u's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 508
Poster Rank: #5771
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by usmarika View Post
putih Kulit2 kerabat kelantan ni memang hebat,tapi kena tengok live lah.kalau gambar tu tak lah menonjol sangat.
Dari nenek moyang mereka lagi dah terkenal dengan kulit putih melepak ni,
Sultan mohd ke4 lebih dikenali dengan sultan mulut merah.
mulut disini adalah bibir,kerana kulitnya yang sangat putih sehingga bibirnya kelihatan sangat merah seperti bergincu.
begitu lah cerita orang dulu2.
macamana x putih?

duduk dalam aircond je..

Kelate banjir..

ada ke Sultan pernah melawat mangsa banjir?
Reply With Quote
  #97  
Old 08-11-2009, 08:11 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 15,461
Poster Rank: #133
Thanked 38 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by iazamn View Post
sumber: Kosmo 20/6/2006

KOTA BHARU - Puteri tunggal Sultan Kelantan menjadi majistret wanita pertama di Kelantan dan akan memulakan tugasnya di Kompleks Mahkamah di sini hari ini.

Pelantikan itu menjadikan Tengku Amalin (gambar) tersenarai di kalangan keluarga diraja dalam bidang kehakiman selain Sultan Perak, Sultan Azlan Shah yang pernah menjadi Ketua Hakim Negara.

Tengku Amalin A'ishah adalah puteri Tuanku Ismail Petra dan Raja Perempuan Kelantan, Tengku Anis Tengku Abdul Hamid.


Beliau yang bakal menyambut ulang tahun ke-22 pada 26 Jun ini telah menamatkan pengajiannya di bidang undang-undang dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) bulan lalu.

Pengelola Istana, Abdul Halim Ahmad ketika dihubungi mengesahkan menerima maklumat berhubung pelantikan berkenaan.
graduan UIA tapi x pakai tudung..
x hormat laa..hehe..
__________________
Daftar percuma kedai online anda

Call/SMS/Wassap 0162459013/0122106559
Reply With Quote
  #98  
Old 08-11-2009, 08:45 PM
magnate magnate is offline
Active Member

magnate's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,163
Poster Rank: #3180
Thanked 0 Times
Active Level
Default

ni klu kawin ngan aku mau sebulan amik cuti tanpa gaji...hanimun lam bilik je...


tp dulu dia ni bkn gemuk ke?...
Reply With Quote
  #99  
Old 08-11-2009, 08:47 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar


 
Trader Rating: (241)
Join Date: Jan 2007
Location: Balik modal dalam 6 bln..bisnes emas terbaru
Posts: 105,916
Poster Rank: #3
Thanked 1,002 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnate View Post
ni klu kawin ngan aku mau sebulan amik cuti tanpa gaji...hanimun lam bilik je...


tp dulu dia ni bkn gemuk ke?...
mmg pun..tu pic main boling antara pic latest.........slim giler dah..
Reply With Quote
  #100  
Old 08-11-2009, 08:50 PM
zool4 zool4 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 411
Poster Rank: #6565
Thanked 1 Time
Active Level
Default

awek aku knal die ni.. sbb b4 awek aku msuk mrsm, die skolah semntara kat naim libanat.. so die kate die ni ok je..xtau la klu lepas kuar skolah die jd len..hehe.. tapi klu die nak kat aku, aku on je..hahaha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:42 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE