Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 08-11-2009, 07:29 PM
serai serai is offline
Super Active

serai's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2008
Location: on road
Posts: 6,012
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

jupe je demo gmbo2 nih..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 08-11-2009, 07:37 PM
iazamn iazamn is offline
Regular

iazamn's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: kota bharu
Posts: 291
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sumber: Kosmo 20/6/2006

KOTA BHARU - Puteri tunggal Sultan Kelantan menjadi majistret wanita pertama di Kelantan dan akan memulakan tugasnya di Kompleks Mahkamah di sini hari ini.

Pelantikan itu menjadikan Tengku Amalin (gambar) tersenarai di kalangan keluarga diraja dalam bidang kehakiman selain Sultan Perak, Sultan Azlan Shah yang pernah menjadi Ketua Hakim Negara.

Tengku Amalin A'ishah adalah puteri Tuanku Ismail Petra dan Raja Perempuan Kelantan, Tengku Anis Tengku Abdul Hamid.


Beliau yang bakal menyambut ulang tahun ke-22 pada 26 Jun ini telah menamatkan pengajiannya di bidang undang-undang dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) bulan lalu.

Pengelola Istana, Abdul Halim Ahmad ketika dihubungi mengesahkan menerima maklumat berhubung pelantikan berkenaan.
__________________
[
Reply With Quote
  #93  
Old 08-11-2009, 07:45 PM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,468
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Bagi aku ni wanita memang cantik dan sempurna.
Reply With Quote
  #94  
Old 08-11-2009, 07:51 PM
UiqueSpect UiqueSpect is offline
Active Member

UiqueSpect's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Location: Ganu
Posts: 1,001
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bakpe mung nok jumpe die ke nemo??
__________________
PERDANA V6 conv utk dijual
Ganu/Kl? Jom masuk PBMutual.. jom join >pakai EPF jek!!
GuK Bai I.N.S.T.A
Reply With Quote
  #95  
Old 08-11-2009, 07:57 PM
otaida00taj otaida00taj is offline
Legendary Member

otaida00taj's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2007
Location: Lạng Sơn, Thanh Hóa, Vietnam
Posts: 10,160
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

comel la jugak...
__________________
Ask Prof. O.T™
GreenBlack® Corporation

Kota Bharu - Balik Pulau - Skudai - Nilai
"Hidup ini mesti enjoy kerana hari tua anda akan menjelang"
Bina dan tingkatkan penjenamaan anda di mata dunia
Reply With Quote
  #96  
Old 08-11-2009, 08:00 PM
jersey2u jersey2u is offline
Regular

jersey2u's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 508
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by usmarika View Post
putih Kulit2 kerabat kelantan ni memang hebat,tapi kena tengok live lah.kalau gambar tu tak lah menonjol sangat.
Dari nenek moyang mereka lagi dah terkenal dengan kulit putih melepak ni,
Sultan mohd ke4 lebih dikenali dengan sultan mulut merah.
mulut disini adalah bibir,kerana kulitnya yang sangat putih sehingga bibirnya kelihatan sangat merah seperti bergincu.
begitu lah cerita orang dulu2.
macamana x putih?

duduk dalam aircond je..

Kelate banjir..

ada ke Sultan pernah melawat mangsa banjir?
Reply With Quote
  #97  
Old 08-11-2009, 08:11 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,905
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by iazamn View Post
sumber: Kosmo 20/6/2006

KOTA BHARU - Puteri tunggal Sultan Kelantan menjadi majistret wanita pertama di Kelantan dan akan memulakan tugasnya di Kompleks Mahkamah di sini hari ini.

Pelantikan itu menjadikan Tengku Amalin (gambar) tersenarai di kalangan keluarga diraja dalam bidang kehakiman selain Sultan Perak, Sultan Azlan Shah yang pernah menjadi Ketua Hakim Negara.

Tengku Amalin A'ishah adalah puteri Tuanku Ismail Petra dan Raja Perempuan Kelantan, Tengku Anis Tengku Abdul Hamid.


Beliau yang bakal menyambut ulang tahun ke-22 pada 26 Jun ini telah menamatkan pengajiannya di bidang undang-undang dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) bulan lalu.

Pengelola Istana, Abdul Halim Ahmad ketika dihubungi mengesahkan menerima maklumat berhubung pelantikan berkenaan.
graduan UIA tapi x pakai tudung..
x hormat laa..hehe..
__________________
Unlimited call hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai jenama kenderaan untuk dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Reply With Quote
  #98  
Old 08-11-2009, 08:45 PM
magnate magnate is offline
Active Member

magnate's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,163
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ni klu kawin ngan aku mau sebulan amik cuti tanpa gaji...hanimun lam bilik je...


tp dulu dia ni bkn gemuk ke?...
Reply With Quote
  #99  
Old 08-11-2009, 08:47 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (242)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,398
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnate View Post
ni klu kawin ngan aku mau sebulan amik cuti tanpa gaji...hanimun lam bilik je...


tp dulu dia ni bkn gemuk ke?...
mmg pun..tu pic main boling antara pic latest.........slim giler dah..
Reply With Quote
  #100  
Old 08-11-2009, 08:50 PM
zool4 zool4 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 425
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

awek aku knal die ni.. sbb b4 awek aku msuk mrsm, die skolah semntara kat naim libanat.. so die kate die ni ok je..xtau la klu lepas kuar skolah die jd len..hehe.. tapi klu die nak kat aku, aku on je..hahaha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold