Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Sensual, Intimate Products

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-11-2009, 11:10 PM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,052
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to janggut_X
Default Thanyaporn Plus | Utk pembesaran buah dada wanita



Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan!


Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi. Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang d iidamkan setiap wanita. Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman.

Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.



Mengapa Thanyaporn Breast Capsule dan bukannya yang lain?:

* Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
* Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
* Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.
* Kualiti yang tinggi.

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.


Kesan Penggunaan:

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. Jika anda mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan Lelan Vital Bust Serum yang berteknologi nano serta turut diformulasi daripada Pueraria Mirifica.

NOTA: Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu, wanita mengandung juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.



Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

* Menambah saiz payudara.
* Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
* Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.
* Melambatkan proses penuaan.
* Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
* Mengetatkan vagina.
* Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
* Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
* Menambah tenaga dan kecergasan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'

Kandungan:
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

Tempah Thanyaporn™ Online

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit


1. Bankin RM129.00 ke Akaun :

Nama : Zairul Azizi Hasbuna
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 112223090678
( 3rd Party Email Address : [email protected] )


Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 017-6689125
Berikan butiran lengkap berikut :

* Nama anda
* Alamat Anda
* Bank In
* Jumlah Transaksi
* Masa transaksi
* Tarikh transaksi

POSLAJU ADALAH PERCUMA


Nama<> anda<> alamat anda<> jumlah<> tarikh<> masa<> Code : Thanya

boleh juga tempah disini

WWW.KEDAIJANGGUT.NET

TESTIMONI REAL BERGAMBAR:









Quote:
Originally Posted by shamrin72 View Post
MANTAP!!!BERKESAN!!

terkesima gak tengok penampilan wife ako skang nih...memang ada perubahan kat diri wife ako...baru tadi ako oderkan dia botol ke 2...pada wanita2 CG tu...sila2 la cuba produk nih...pueh ati dooooolll...ekekek
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757

Last edited by janggut_X; 02-03-2011 at 11:49 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-11-2009, 11:48 PM
haudli haudli is online now
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,282
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 2
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to haudli Send a message via Skype™ to haudli
Default

smoga utg banyak ya tt..
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2009, 01:04 AM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,052
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to janggut_X
Default

Quote:
Originally Posted by haudli View Post
smoga utg banyak ya tt..
terima kasih.untung byk tu takda la.lepas la duit rokok.
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #4  
Old 04-11-2009, 02:00 AM
dragonlord dragonlord is offline
Regular

dragonlord's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 809
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sapa yang ada testimoni boleh la bagi kat sini ya
Reply With Quote
  #5  
Old 04-11-2009, 09:55 AM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,052
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to janggut_X
Default

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit


1. Bankin RM110.00 ke Akaun :

Nama : Zairul Azizi Hasbuna
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 112223090678
( 3rd Party Email Address : [email protected] )


Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 017-6689125
Berikan butiran lengkap berikut :

* Nama anda
* Alamat Anda
* Bank In
* Jumlah Transaksi
* Masa transaksi
* Tarikh transaksi

POSLAJU ADALAH PERCUMA

Nama<> anda<> alamat anda<> jumlah<> tarikh<> masa<> Code : Thanya
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #6  
Old 04-11-2009, 04:36 PM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,052
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to janggut_X
Default

hari ini ada 3 botol tempahan diterima.boleh tahan jugak penerimaan produk ni.but not sure from CG or not.

untuk tempahan:

1. Bankin RM110.00 ke Akaun :

Nama : Zairul Azizi Hasbuna
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 112223090678
( 3rd Party Email Address : [email protected] )


Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 017-6689125
Berikan butiran lengkap berikut :

* Nama anda
* Alamat Anda
* Bank In
* Jumlah Transaksi
* Masa transaksi
* Tarikh transaksi

POSLAJU ADALAH PERCUMA

Nama<> anda<> alamat anda<> jumlah<> tarikh<> masa<> Code : Thanya
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #7  
Old 05-11-2009, 01:12 AM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,052
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to janggut_X
Default

baru lepas YM ngan sorang gadis,katanya esok nak try sebotol thanyaporn..
sesiapa nak dapatkan bentuk ideal.dapatkan segera..
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #8  
Old 05-11-2009, 10:38 AM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,052
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to janggut_X
Default

untuk tempahan:

1. Bankin RM110.00 ke Akaun :

Nama : Zairul Azizi Hasbuna
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 112223090678
( 3rd Party Email Address : [email protected] )


Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 017-6689125
Berikan butiran lengkap berikut :

* Nama anda
* Alamat Anda
* Bank In
* Jumlah Transaksi
* Masa transaksi
* Tarikh transaksi

POSLAJU ADALAH PERCUMA

Nama<> anda<> alamat anda<> jumlah<> tarikh<> masa<> Code : Thanya
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
6CM LIPOTHYN | 6CM DETOXSLIM | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #9  
Old 05-11-2009, 10:43 AM
erawan2005 erawan2005 is offline
Active Plus

erawan2005's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Jul 2008
Location: Kajang, Selangor.
Posts: 2,934
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dragonlord View Post
sapa yang ada testimoni boleh la bagi kat sini ya
Testimoni nie saya research kat blog lain :-
Testimonial
1. Aida - Ipoh
Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

2. Hasnida - Alor Star

Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.



3.Hasilah - Kelang

Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini



4. Sohara - kangar

Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kak zu kerana pengaruhi saya beli Smile . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah
Reply With Quote
  #10  
Old 05-11-2009, 10:49 AM
aku_nagasakti aku_nagasakti is offline
Regular

aku_nagasakti's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 413
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by erawan2005 View Post
Testimoni nie saya research kat blog lain :-
Testimonial
1. Aida - Ipoh
Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

2. Hasnida - Alor Star

Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.



3.Hasilah - Kelang

Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini



4. Sohara - kangar

Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kak zu kerana pengaruhi saya beli Smile . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah
Puting Merahhhhhhhhhh???? Wow tak boleh tahan Ooooooooo
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
Disclaimer: All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you.