Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-11-2009, 04:30 PM
cre8tive cre8tive is online now
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,444
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 109
Active Level
My Mood:
Default DOKTOR GRAFIK << Klinik Kad Nama >> : WOW!! PROMOSI KAD NAMA PERCUMA*!!







************************************************** *******************************

PROMOSI A: BELI 1 KOTAK, PERCUMA 2 KOTAK!!
Terhad untuk 10 pelanggan pertama! Siapa cepat dia dapat!

************************************************** *******************************

1. Little Saigon Ent.
2. norrahjoe
3. amira88
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

************************************************** *******************************

PROMOSI B: BELI 1 KOTAK, TAMBAH RM2 UNTUK 2 KOTAK EKSTRA!!
Terhad untuk 30 pelanggan berikutnya! Siapa cepat dia dapat!

************************************************** *******************************

11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.

************************************************** *******************************

* Sah untuk pakej MIDI Personal100 (RM32/kotak) & MAXZ Personal100(RM35/kotak) sahaja.
* 10 pelanggan pertama mendapat 2 kotak PERCUMA dengan pembelian sekotak.
* 30 pelanggan berikutnya perlu tambah RM2 sahaja untuk mendapatkan 2 kotak ekstra.
* Maklumat dalam kad nama adalah sama untuk ketiga-tiga kotak.
* Design disediakan oleh pelanggan (template adobe photoshop/illustrator kosong akan diberi).
* Tambahan RM10 jika ingin kad nama direka oleh kami.
* Rekabentuk logo dicaj berasingan. Rujuk sini DOKTOR GRAFIK << Klinik Logo >> : Boleh saya bantu anda?!
* Penghantaran PERCUMA ke lokasi di Semenanjung Malaysia sahaja.



__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ

Last edited by cre8tive; 04-12-2014 at 04:18 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-11-2009, 04:30 PM
cre8tive cre8tive is online now
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,444
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 109
Active Level
My Mood:
Default

URUSAN PEMBAYARAN



Maybank
Nama : Mohd Farid bin Abd Razak
No akaun : 164726005631



CIMB
Nama : Mohd Farid bin Abd Razak
No akaun : 12360034157529

E MEL
[email protected]

YM
faridportfolio

TELEFON
017-3558425



Mohd Farid Abd Razak
H/P : 017-3558425
YM : faridportfolio
E-mel : [email protected]
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ

Last edited by cre8tive; 18-01-2012 at 01:13 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 02-11-2009, 04:31 PM
cre8tive cre8tive is online now
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,444
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 109
Active Level
My Mood:
Default

Kepada yang berminat, sila lengkapkan maklumat di bawah & emel ke : [email protected]
Logo syarikat & juga imej b'kaitan dengan perniagaan yang ingin dipaparkan dalam kad juga perlu diattach bersama maklumat di bawah.

MAKLUMAT SYARIKAT

1. Nama Syarikat
2. No. Pendaftaran Syarikat
3. No. Pendaftaran Lain-lain Agensi (Kementerian Kewangan, etc.)
4. Slogan Syarikat
5. Alamat Perniagaan
6. No. Telefon Pejabat
7. No. Faks
8. Alamat E-Mel Umum Untuk Perniagaan
9. Laman Web
10. Senarai Produk & Perkhidmatan yang ditawarkan (akan dipaparkan dalam kad)
11. Warna Korporat Syarikat (sebagai rujukan kami untuk merekabentuk kad)
12. Lain-lain maklumat

MAKLUMAT INDIVIDU

1. Nama
2. Jawatan
3. Kelulusan Pendidikan (Dip., PhD, etc.)
4. Pencapaian (A.M.N., J.P., etc.)
5. No. Telefon Bimbit
6. Alamat E-Mel
7. Lain-lain maklumat
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ

Last edited by cre8tive; 11-01-2010 at 08:05 AM..
Reply With Quote
  #4  
Old 02-11-2009, 04:33 PM
cre8tive cre8tive is online now
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,444
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 109
Active Level
My Mood:
Default

Apa kata sebahagian daripada pelanggan-pelanggan kami?
Quote:
Originally Posted by papaye101 View Post
aku memang puashati gilos bc baru aku tu..hari isnin 8.15pagi courier service pi hantar kat aku...mables...tq bro...
Quote:
Originally Posted by bawUNK View Post
tq bro..mmg cun design..barang dh dapat...mmg puas hati..1000keping..semua cun...
Quote:
Originally Posted by sandaldm View Post
bizkad ambo dh sampai..mantop btl bro nih..thanks bro
Quote:
Originally Posted by ErieAdn View Post
Salam TT...
Kad aku dah terima..
walaupon aku kene pegi amik sendiri kat skynet (sebab nak cepat tadi)..
Tapi aku puas hati betul design & keje bro..
kad pon cun..
Aku suggest sapa2 nak buat bisnes kad buat ngn TT jerk..
very2 recommended..!!
Aku dah subscribe thread ni..
Aku attach gambar sket.



Quote:
Originally Posted by shah_azli View Post
salam TT..
kad yg ditempah tu hari dah smpai pg td..
mmg mantop..seperti yg dijanjikan..

lain kali bole tempah lg..

recommended AAA++++
*puji lbh ni xde pe2 ke TT..huhu..

Quote:
Originally Posted by alif12 View Post
Brg dah sampai.Recommended Seller

Quote:
Originally Posted by homeclerk View Post
kad akak dah sampai. Tqvm. Cantik, puashati....highly recommended..
Quote:
Originally Posted by zahiruddin View Post
salan tt,kad saya dah sampai.
Memang design dan servis menarik dr tt
saya memang syorkan sgt2 sesiapa yg nak buat kad ambik kat tt.
Tq tt
Quote:
Originally Posted by mohdradzi View Post
salam tuan,

saya dah terima name cards hari ini.

Pada pandangan saya .... Idea dan kreatif tuan ... Memang hebat ... Kualiti kad memang memuaskan...

Terima kasih tuan ... Insyallah ... Ada rezeki... Kita sambung yg lain pula

terima kasih.
Quote:
Originally Posted by kasyidi View Post
memang mantop hasil kerja tt...

Bos..ambo nak buat lagi kad tu utk group ambo. Ada sorang dah suruh ambo order. :d

p/s: Bos..tulong up rating trader..
Quote:
Originally Posted by qai View Post
bro, baru dapat kad hari ni..
Cantik gilos kualiti..mmg superb la..
Budak2 opis tngok sume suka..
Kualiti mmg best nak banding ngan harga yg gile2 murah..
Semoga maju jaya dlm bisnes ni..
Insyaallah ari ni or esok sy order lg utk budak2 opis..
Thanks..
Quote:
Originally Posted by kaklong View Post
up utk tt..

Hasil kerja yg superb! Mmg berkualiti dan sgt puas hati...kaklong rekemen!! :d
Quote:
Originally Posted by izatoo View Post
salamz, selaku warga cg yang tak berapa aktif dan aku betul2 recommend la kat member2 cg yang lain untuk tempah kad dengan tt, mmg cun dan mantap design, service pun cepat.. Baru aku tunjuk kad jer, terus dapat sales, macam ada aura yang bersinar dr biz kad yang di design tt nie... Sori la lambt bg komen, walaupun kad dah dapat last 2 week.. Semoga perniagaan terus maju...
Quote:
Originally Posted by duan47 View Post
1 pengalaman menarik bila guna kad design tt.

Sblm ni, client (merchant) x kisah pun bila sy tunjuk kad nama sy. Tapi, dgn kad design tt ni, sy kena pula explain pd client coz diorg kagum dgn design unik.

Apa yg uniknya? Rahsia !

:d
Quote:
Originally Posted by farmasi View Post
kad monavie dah sampai dan servis luar dari jangkaan 150% hebat! Siap plastic pack wrap cantik pakai mesin macamana sebab ingat nak beli utk bungkus barang farmasi yg nak kurier. Tahniah la! Anyways kalau downline2 aku berminat macamana harga minima 200kpg + kurier & brape caj tambahan utk round corners kalau nak betul2 sama?
Quote:
Originally Posted by ujai View Post
baru je terima kad yg dibuat oleh tt.. Sangat2 puas hati ngan hasil kerja beliau.. Terima kasih banyak2.. Ada rezeki kita deal lagi
Quote:
Originally Posted by maranello_84 View Post
mmg terbaekkk..!
kad aku br sampai td..mmg puas ati..nanti aku recommend tt kat mmbr aku yg lain..bole dpt komisyen kan..
Quote:
Originally Posted by junior27 View Post
mmg terbaik.. design mantap dan berkualiti... kad sampai seperti mana yang dijanjikan..

saya rekomen TT.. bagi sesapa yg ingin menempah bisnes kad...
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ

Last edited by cre8tive; 24-03-2011 at 10:56 AM..
Reply With Quote
  #5  
Old 02-11-2009, 05:03 PM
amazinggold88 amazinggold88 is offline
CG Top Poster Club

amazinggold88's Avatar
 
Trader Rating: (261)
Join Date: Nov 2008
Location: harapan menjadi kenyataan :)
Posts: 44,777
Thanks (Received): 206
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

promosi baik nie
Reply With Quote
  #6  
Old 04-11-2009, 09:31 AM
cre8tive cre8tive is online now
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,444
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 109
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by izan_88 View Post
promosi baik nie
yer bro..promosi baik sampai hujung tahun!!
FREE 6 ITEM

__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
  #7  
Old 06-11-2009, 09:22 PM
cre8tive cre8tive is online now
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,444
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 109
Active Level
My Mood:
Default




Lebih banyak sampel yang boleh dilihat di blog kami..hanya di
printstation2u.blogspot.com
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
  #8  
Old 06-11-2009, 10:32 PM
onestopgallery onestopgallery is offline
Regular

onestopgallery's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2009
Posts: 394
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nak tgk contohh..
Reply With Quote
  #9  
Old 06-11-2009, 10:53 PM
cre8tive cre8tive is online now
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,444
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 109
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onestopgallery View Post
nak tgk contohh..

Contoh design ada di blog kami. Sila kunjungi :
printstation2u.blogspot.com
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
  #10  
Old 07-11-2009, 03:42 PM
kaklong kaklong is offline
Super Active

kaklong's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2009
Posts: 5,442
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bump utk TT
Hasil kejer mmg memuaskan!
__________________
Kaklong : 019-3664242
SUFI Habbatus-Sauda Madu
Syikin Jamal Enterprise
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump