Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,665
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,356
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,538
More...
View Poll Results: Yang mana anda harapkan utk Menguruskan membangun dan menghasilkan HSBB
Syarikat Oversea 44 55.00%
syarikat Tempatan 32 40.00%
Tak Ya buat 4 5.00%
Voters: 80. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #121  
Old 26-12-2011, 04:29 PM
MatJebat MatJebat is offline
Active Member

MatJebat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,093
Poster Rank: #3319
Thanked 1 Time
Active Level
Default

bila nak dpt murah lagi........
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #122  
Old 26-12-2011, 05:41 PM
Toxic2010 Toxic2010 is offline
Legendary Member

Toxic2010's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 10,786
Poster Rank: #257
Thanked 336 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
ramai ke staf TM kat dlm ni..hihi
Ooo..ramai la rupanya staff TM..patut la semua tahu bab UNIFI ni.
__________________
Selangkah lebih bijak bersama Adik Bijak.com
Klik di sini :http://adikbijak.com
Reply With Quote
  #123  
Old 26-12-2011, 11:45 PM
Rimau_jatae Rimau_jatae is offline
Normal Member

Rimau_jatae's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 311
Poster Rank: #7674
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Rasa elok bg pada bumiputra bila lg nak support ,kalau x smpai bila pn x mampu buat,member aku salah sorng kontraktor yg pasang unify kt rumh2 @ pejabt..pasaran memang bagus x menang tngan nk melayan,Cuma yg masalah sekrg Ni TM buat payment lambt ada tu sampai 6 bln punya kerja Bru bayar langsam,aku pn x Tau apa system yg TM Ni Pakai,tpi dgr2 nk upgrade lpas bln 6 thun depan,harap2 payment bagus lh,baru lh kerja bagus..
__________________
Ya Allah tunjuk kan lah aku Jalan yg lurus,Jalan yg diredhai oleh mu Ya Rabbal aalamiin..Amin.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:20 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE