Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Lands, Properties Sale/Rent

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 29-10-2009, 01:01 AM
abaib abaib is offline
Newbie

abaib's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Puchong
Posts: 42
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Rumah Apartment SEWA: Puchong

FOR RENT: RM 440
rumah Tingkat rendah dan ada LIF

APARTMENT FACILITY.
semua bilik ada kipas syiling..
Big Layout: 780 sqf.
24 Hr Security
parking lot
Swim Pool, Badminton Court.
Lift

Sewa murah macam flat.. tapi Apartment....
biasa area puchong lain, rm440 dpt flat je la.. kena la panjat tangga hari2.. unit utk sewa di apartment ni baru cat dan wiring.. bersih, tak macam duduk flat... parking banyak... boleh parking dalam kawasan. tak perlu parking tepi jalan luar

apartment penaga mas, taman mas puchong.
Contact: 013-4537100

aku tak selalu online, kalau apa2 hal, call / sms la yer..



.

Last edited by abaib; 29-10-2009 at 01:11 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 29-10-2009, 01:06 AM
abaib abaib is offline
Newbie

abaib's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Location: Puchong
Posts: 42
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sesuai untuk orang keje Cyberjaya, puchong, putrajaya, seri kembangan, dan yang sam awaktu dengannya..

dekat jugak dengan puchong utama, puchong tasik prima, putra perdana..



tolong la kawan2.. aku bagi sewa murah ni.. kesian aku.. at least kalau ada org sewa boleh la cover sikit bayar bank..


bafi kawan2 yg duduk flat/apt area putra perdana tu.. kalau nak merasa rumah baru.. ada LIF.. pindah la sini.. sea rumah aku

Last edited by abaib; 29-10-2009 at 01:08 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold