Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,854
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,468
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,447
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-10-2009, 02:21 PM
Le'Roselle Spa Le'Roselle Spa is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Poster Rank: #36298
Thanked 0 Times
Active Level
Default WoW!! Cerahkan ketiak,tangan,badan hanya 20 minit krim pencerah shakila

Agen Le'Roselle Di perlukan segera..Keistimewaan Menjadi Agen Kami :~


*Produk 100% milik Bumiputra

*Modal hanya RM500 lebih jer LESS 35% - 40%.

*Produk Boleh Pilih Sendiri

*Setiap Yang Menjadi Agen Kami, Sekiranya Anda Mengajak Teman2 Menjadi Agen Di Bawah Anda Tak Kira Di Mana Sekalipun Agen Anda Berada..>>> Anda Layak Mendapat 5% Setiap Kali Agen Anda Repeat Order.RM Komisyen Akan Di Bayar Setiap 15hb Setiap Bulan

*Produk2 Yang Dikeluarkan Adalah Berkesan & Selamat (R & D Dengan SIRIM Berhad)



Artikel Le'Roselle Di Harian Metro pada Selasa, 27 Oct. 2009


Artikel Ro'Selle di Harian Metro pada sabtu, 26 sept.2009


SET PENJAGAAN MUKA LE'ROSELLE

Le'Roselle Skincare
RM200.00

Set produk kecantikan untuk penjagaan kulit. Mempunyai 4 jenis kombinasi produk leroselle skin care beserta cara dan jenis penjagaan kulit



Facial Soap Roselle
(RM 26.80 SM & RM 32.80 SS)

Sabun ini dirumus khas daripada Roselle dan mempunyai bau yang sangat wangi. Produk ini kaya denga Vitamin C, B1, B2 dan D yang melindungi dari jangkitan kanser. Sabun ini sangat sesuai untuk kulit dan muka yang menghadapi masalah kulit. Ianya bagus bagi melindungi kulit muka daripada cahaya matahari kerana, kandungan yang diperkaya pelbagai vitamin. Sabun ini juga manpu membersihkan muka daripada kuman-kuman dan pelbagai jenis bacteria. Ia mengandungi pelembab yang paling mujarab dan pelembut yang mampu menyegarkan wajah anda. Ia mempunyai banyak khasiat terhadap wajah, antaranya:

Kelebihan : -

Kandungan Titanium Dioksida digunakan untuk melindungi kulit daripada cahaya matahari.

Kunyit (Alkanon Hidroksi-Metoksifenil-Heptadiena-Dion) juga digunakan sebagai pencegah kuman dan boleh membebaskan tubuh daripada kuman.

Ia juga digunakan bagi membantu menghaluskan kulit dan melembutkan kulit.

Mampu mengurangkan parut jeragat dan jerawat.

Menyegarkan muka dan membantu menghilangkan jerawat



Cleansing Milk (90ml)
(RM42.80 SM & RM54.80 SS)

Produk Cleanser Milk merupakan pembersih lembut yang mendalam, menanggalkan debu kotoran dan alat solek tanpa menanggalkan kelembapan semulajadi. Cara penggunaan : Gunakan kapas atau tisu lembut yang dititidkan dengan beberapa titis Clensing Milk tersebut dan lakukan urutan dalam pergerakkan membulat secara keatas pada keseluruhan muka dan leher. Tanggalkan dan ulang jika perlu. Gunakan setiap pagi, malam atau bila perlu



Facial Toner (90ml)
(RM42.80 SM & RM 45.80 SS)

Facial Toner ini merupakan penyegar untuk melembut dan menyegarkan kulit muka di samping menanggalkan sisi debu kotoran dan lebihan pembersih.

Cara penggunaan : Gunakan selapas pembersih. Basahkan pada kapas atau tisu lembut dengan penyegar. Usap pada muka dan leher dan tanggalkan sisi pembersih. Gunakan setiap pagi, malam



Moisturiser/Day Cream (50ml)
(RM42.80 SM & RM 45.80 SS)

Moisturiser/Day Cream merupakan krim lembut yang diperkaya dengan nutrisi untuk melembut. Memelihara dan melindungi kulit agar sentiasa lembab.

Cara penggunaan : Urut menggunakan jari dengan pergerakkan ke atas pada keseluruhan muka dan leher. Biarkan selama 5 minit sebelum memakai alat solek




Night Serum (50ml)
(RM72.80 SM & RM75.80 SS)

Night Serum ini diperkaya dengan bahan aktif yang membaiki, merawat jeragat,jerawat,kulit tidak sekata,masalah kulit dan memberi kesan pemutihan kulit.Cara penggunaan : Selepas membersih dan menyegar. Gunakan jari untuk meratakan serum secara keseluruhan muka dan leher.


SET RAWATAN BADAN



Le'roselle Spa
(RM39.80) 500gm

Membantu memperbaikki struktur kulit secara berterusan dan semulajadi

Membantu mencerahkan kulit

Menjadikan kulit lembut & halus

Membantu menghilangkan kegatalan kulit badan

Membantu menghilangkan kekotoran & sel-sel kulit mati

Menghilangkan selulit

Membantu menanggalkan sel-sel kulit mati kotoran dan debu

Membantu menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit baru yang lebih sihat

Membantu menghilangkan kesan daki yang degil serta bintik-bintik hitam pada tubuh

Mencegah kulit menjadi kering dan kasar

Menjadikan kulit sentiasa bersih, halus, licin dan gebu

Dapat melembabkan struktur kulit

Dapat meghaluskan permukaan tumit kaki yang kasar

Sesuai untuk lelaki & wanita

Cara penggunaan :

Basahkan bahagian badan dengan air
Sapukan body scrub le’roselle dan ratakan ke kawasan yang bermasalah warna kulit tidak sekata dan scrub pelahan-lahan
Biarkan seketika dan bilas dengan air bersih

Gunakan produk ini setiap kali mandi untuk hasil yang berkesan dengan lebih cepat



PRODUK KESIHATAN



Rollagen Slim (15 sachets)
( RM 69.80 SM & RM 75.80)

Rollagen merupakan produk 4 dalam 1 yang mempunyai 4 jenis campuran. Ia merupakan campuran Ekstrak Roselle, ekstrak Kolagen, Ekstrak Kacip Fatimah, Ekstrak Lobata dan Ekstrak Garcenia Cambodia. Ia mempunyai banyak khasiat kepada para wanita yang mengalami masalah kekurangan Kolagen. Pada usia awal 20-an, kandungan Kolagen masih lagi aktif. Penghasilan Kolagen berkurangan dengan kadar 15% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun. Dan selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada Kolagen yang ada. Jadi, semakin tua, semakin kurang Kolagen. Inilah antara punca kedutan. Ramai wanita yang merasa bimbang melihat kedut-kedut halus yang mula muncul pada sekitar wajah apabila usia kian meningkat. Biarpun ia berlaku secara semulajadi, ia tetap merisaukan kerana kedutan yang banyak mampu menjejaskan keyakinan diri seseorang.

Berikut adalah pelbagai khasiat

Ekstrak Roselle

Ekstrak Kolagen

Ekstrak kacip Fatimah

Ekstrak Lobata

Ekstrak Garcenia Combodia yang terkandung dalam produk ini: -


************************************************** ***************


Membantu menghilangkan kedutan di wajah

Membantu menambah kuantiti Kolagan dalam tubuh

Membantu mencantikkan kulit

Membantu mengurangkan Kolestrol

Membantu melancarkan peredaran haid

Membantu menganjalkan payudara dan pinggul

Membuang toksik dari tubuh

Mengaktifkan dan mampu menjana semula sel dalam tubuh

Kaya dengan vitamin C dan sebagai Anti-Oksida

Melawaskan system pencernaan

Membuang angin yang terdapat di dalam usus kecil dan usu besar.
Cara Penggunaan:

Gunakan air suam (200ml) untuk seuncang Rollagen.Seeloknya diminum oada waktu pagi atau sebalum tidur.- Boleh diminum pada usia 20 tahun ke atas.

Tidak sesuai di minum bagi ibu-ibu mengandung.

Tidak sesuai diminum bagi yang mengalami masalah darah rendah.





Rosteen Tea (20 Sachets)
(RM 28.80 SM & RM 34.80 SS)

Rosteen Tea merupakan inovasi terbaru yang banyak manfaat kapada tubuh. Ianya mengandungi khasiat Manggis yang bergabung bersama dengan Roselle kering yang talah dikisar. teh ini bukanlah seperti teh yang lain. the ini mempunyai warna seperti merah hati dan ianya mempunyai sejenis antioksidan (Xanthone) untuk

membantu memberi tenaga

mencegah sakit urat saraf

mencegah kamurungan

membuang toksik dalam badan

mencantikkan kulit

menguruskan badan merendahkan tekanan darah.

ini merupakan khasiat yang terkandung di dalam produk ini. Kelebihan: : -

Kaya dengan antioksidan (Xanthone)

Boleh meningkatkan daya ingatan

Mempunyai Vitamin C yang tinggi

Menbantu menmgurangkan masalah Elergi, resdung dan lelah

Membantu dalan merawat masalah penyakit kulit seperti Eczema, jangkitan kulat dan gatal-gatal

Membantu melancarkan pembuangan air kecil dan sistem penghadaman makanan.

Membantu menurunkan tekanan darah tinggi dan menyejukkan badan

Memberi tenaga dan menyegarkan minda.




Jus Pekat Roselle
RM 9.80

PN RIENA
012-7043573/012-3126478
YM: [email]rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com

Last edited by Le'Roselle Spa; 02-12-2009 at 08:29 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-10-2009, 02:26 PM
misscordelia misscordelia is offline
CG Top Poster Club

misscordelia's Avatar
 
Trader Rating: (254)
Join Date: May 2008
Location: Ladang Anggur
Posts: 28,948
Poster Rank: #41
Thanked 60 Times
Active Level
My Mood:
Default

Jus pekat tu boleh pos ke?
Reply With Quote
  #3  
Old 28-10-2009, 02:36 PM
Le'Roselle Spa Le'Roselle Spa is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Poster Rank: #36298
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by misscordelia View Post
Jus pekat tu boleh pos ke?
bole pos xde masalah..


PN RIENA
012-7043573/012-3126478
YM: rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com
Reply With Quote
  #4  
Old 28-10-2009, 10:14 PM
Le'Roselle Spa Le'Roselle Spa is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Poster Rank: #36298
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Inginkan wajah cantik tanpa sebarang masalah jeragat..jerawatt..kulit sensitif..cubalah set penjagaan muka Le'Roselle hanya rm200. Di pek di dalam bekas besar.Anda tanpa guna serum mahupun solution kerana set penjagaan muka ini da complete yg di adun untuk pelbagai jenis muka.Tanpa hidrokinun,asid hanya di adun menggunakan roselle dan anda akan dpt merasakan perbezaan selama 2 minggu.
Reply With Quote
  #5  
Old 30-10-2009, 03:18 PM
Le'Roselle Spa Le'Roselle Spa is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Poster Rank: #36298
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Agen Le'Roselle Di perlukan secepat mungkin..

Agen Le'Roselle Di perlukan segera..Keistimewaan Menjadi Agen Kami :~

Produk 100% milik Bumiputra

Modal hanya RM500 lebih jer LESS 35% - 40%.

Produk Boleh Pilih Sendiri

Setiap Yang Menjadi Agen Kami, Sekiranya Anda Mengajak Teman2 Menjadi Agen Di Bawah Anda Tak Kira Di Mana Sekalipun Agen Anda Berada..>>> Anda Layak Mendapat 5% Setiap Kali Agen Anda Repeat Order.RM Komisyen Akan Di Bayar Setiap 15hb Setiap Bulan

Produk2 Yang Dikeluarkan Adalah Berkesan & Selamat (R & D Dengan SIRIM Berhad

Ada masalah jerawat...jeragat..kulit sensitif
Cubalah guna set penjagaan muka Le'Roselle anda semua tak akan rugi kerana produk Le'Roselle qualiti di jaga oleh sirim..

PN RIENA
012-7043573/012-3126478
YM: rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com
Reply With Quote
  #6  
Old 30-10-2009, 03:26 PM
Le'Roselle Spa Le'Roselle Spa is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Poster Rank: #36298
Thanked 0 Times
Active Level
Default

ada masalah resdung..alergi...lelahgatal2 kulit..menurunkan tekanan darah tinggi...meningkatkan daya ingatan..cubalah
campuran roselle..manggis..madu..dapat memberi pelbagai jenis khasiat utk kesihatan anda




ROSTEEN TEA
20 SACHET
RM28.80


Reply With Quote
  #7  
Old 30-10-2009, 03:30 PM
lutttfi lutttfi is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (24)
Join Date: Dec 2007
Location: •٠·dlm mood nk sambung blaja ·
Posts: 7,418
Poster Rank: #446
Thanked 58 Times
Active Level
My Mood:
Default

bump utk TT.
__________________
[QUOTE][B][CENTER][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=134812"][SIZE="2"][COLOR="Red"]Mencari Foot Patch Kualiti Paling Hensem ??? Klik Sini~[/COLOR][/SIZE][/URL]
[SIZE="3"][COLOR="Blue"]Paling Murah Sangat Nie~[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/QUOTE]
[CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="SeaGreen"]BELUM PIKIR LAGI[/COLOR][/SIZE][/B]®[/CENTER]
Reply With Quote
  #8  
Old 11-11-2009, 01:12 PM
Le'Roselle Spa Le'Roselle Spa is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Poster Rank: #36298
Thanked 0 Times
Active Level
Default



(RM39.80) 500gm

Sesuai untuk lelaki & wanita

•Membantu memperbaikki struktur kulit secara berterusan dan semulajadi
•Membantu mencerahkan kulit
•Menjadikan kulit lembut & halus
•Membantu menghilangkan kegatalan kulit badan
•Membantu menghilangkan kekotoran & sel-sel kulit mati
•Menghilangkan selulit
•Membantu menanggalkan sel-sel kulit mati kotoran dan debu
•Membantu menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit baru yang lebih sihat
•Membantu menghilangkan kesan daki yang degil serta bintik-bintik hitam pada tubuh
•Mencegah kulit menjadi kering dan kasar
•Menjadikan kulit sentiasa bersih, halus, licin dan gebu
•Dapat melembabkan struktur kulit
•Dapat meghaluskan permukaan tumit kaki yang kasar

Cara penggunaan :

1.Basahkan bahagian badan dengan air

2.Sapukan body scrub le’roselle dan ratakan ke kawasan yang bermasalah warna kulit tidak sekata dan scrub pelahan-lahan

3.Biarkan seketika dan bilas dengan air bersih

Gunakan produk ini setiap kali mandi untuk hasil yang berkesan dengan lebih cepat

PN RIENA
012-7043573/012-3126478
YM: rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com
Reply With Quote
  #9  
Old 02-12-2009, 08:20 PM
Le'Roselle Spa Le'Roselle Spa is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 8
Poster Rank: #36298
Thanked 0 Times
Active Level
Default



Krim Pencerah@Krim Bleach
50 gm RM49.90
250 gm RM79.90


Krim Pencerah SHAKILA dapat mencerahkan dalam masa 20 minit.Tanpa ada kesan sampingan.Terbukti kesannya.Dapat menghaluskan kulit.

* kulit tak sekata

* badan/tangan /kaki

* leher

* ketiak/pelipat-pelipat

*rekahan hitam di perut semasa mengandung dan kawasan-kawasan yang warna gelap

* masalah wanita yang bermisai/berbulu tangan@kaki tak perlu wax atau cabut hanya sapukan krim ni sudah bersih rambut berubah warna perang seperti kita mencabutnya



Pencerahan kulit bertahan min. 2 minggu - 2 bulan maksimum

Cara Penggunaan

Campurkan Krim dengan powder activator & kacau dalam masa 2 minit sehingga activator sebati dengan krim.Kemudian sapukan bahagian yang hendak di cerahkan.Biarkan selama 15-20 minit kemudian cuci dengan air bersih

** Dilarang di gunakan Kawasan berambut kerana rambut boleh berubah warna perang jika terkena.

Bahan-Bahan

Hydrogen peroxide/ammonium bicarbonate


PN RIENA
012-7043573/012-3126478
YM: rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com
Reply With Quote
  #10  
Old 03-12-2009, 09:34 AM
Aromantic Aromantic is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 13
Poster Rank: #31327
Thanked 0 Times
Active Level
Default

[QUOTE=Le'Roselle Spa;5342348]

Krim Pencerah@Krim Bleach
50 gm RM49.90
250 gm RM79.90


Krim Pencerah SHAKILA dapat mencerahkan dalam masa 20 minit.Tanpa ada kesan sampingan.Terbukti kesannya.Dapat menghaluskan kulit.

* kulit tak sekata

* badan/tangan /kaki

* leher

* ketiak/pelipat-pelipat

*rekahan hitam di perut semasa mengandung dan kawasan-kawasan yang warna gelap

* masalah wanita yang bermisai/berbulu tangan@kaki tak perlu wax atau cabut hanya sapukan krim ni sudah bersih rambut berubah warna perang seperti kita mencabutnya



Pencerahan kulit bertahan min. 2 minggu - 2 bulan maksimum

Cara Penggunaan

Campurkan Krim dengan powder activator & kacau dalam masa 2 minit sehingga activator sebati dengan krim.Kemudian sapukan bahagian yang hendak di cerahkan.Biarkan selama 15-20 minit kemudian cuci dengan air bersih

** Dilarang di gunakan Kawasan berambut kerana rambut boleh berubah warna perang jika terkena.

Bahan-Bahan

Hydrogen peroxide/ammonium bicarbonate


PN RIENA
012-7043573/012-3126478
YM: rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com
[/QUOTE

Boleh hilangkan hitam2 kat celah ketiak, celah kangkang, buku lali, siku, lutut.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:17 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE