Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-10-2009, 01:25 AM
mieera mieera is offline
Regular

mieera's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Posts: 999
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to mieera
Default Jamu untuk kurus sangat berkesan

jamu kampung kuruskan badan
PERINGATAN !
BACA SAMPAI HABIS SEBELUM DECIDE NAK BELI ATAU NAK MAKAN PIL JAMU INI..

Penerangan Saya mmg agak panjang lebar sbb cuba nk kasi full info. Jadi sabarkan diri dan teruskan membaca sehingga habis, sebelum tanya apa apa soalan atau decide nk cuba k..

TIDAK BOLEH UNTUK :
Orang yang mengandung / menyusui anak
Orang yang mengidap hypertensi / darah tinggi / sakit jantung / strok / asma yg teruk

Jika korang takde penyakit di atas.. teruskan membaca…
kalau tak sure, sila check dgn doktor dulu k !
Kami hanya mencadangkan/mengesyorkan dan mahu berkongsi tentang keajaiban kapsul jamu ini.. Kami juga dibekalkan bungkusan trial pek ini daripada stockist.
Makan di bawah tanggungan dan risiko sendiri.
SEMUA USAHA TIDAK ADA HASIL TANPA ADA KEMAHUAN SENDIRI.
TRY TO BELIEVE IT !
Tidak mencuba , mmg tidak tahu kesannya..
Beratus $ telah habis.. tetapi kesannya amat tidak menggalakkan..
ataupun kita terpaksa bergantung kepadanya.. jika tidak berat akan naik?
Tidak untuk kapsul herba dari kampung ini..

Kesannya berubah mengikut aktiviti individu.. pada yang lebih aktif pasti
akan lebih turunnya..
Hasilnya sekarang.. mereka kelihatan slim dan sihat..
Ramai yang mengkaguminya.. yang menegur..
Baju dan seluar pun skrg perlu ditukar / atau dikecilkan.
ALKISAH tahun lepas ..
Cerita ni dari kawan saya
Mulanya Julia menegur seorang rakan yang dahulunya mmg gempal..tetapi sekarang
sudah kelihatan langsing dan cantik.. * dia ni dh cuba mcm mcm.. slimming program termasuk la ubat yang doktor jual tu ‘duramin’ tp tak jalan juga. Beratus untuk ubat dan utk slimming program je beribu.. tp mcm tu jugak. At last..
Dikongsi rahsianya bersama Julia.
Julia ni jenis susah nak percaya. Nak cuba sendiri, time tu kurus kering.. *skrg pregnant*
jadi Julia mengesyorkannya pada adik, kakak,
sedara-mara, rakan2 yang memerlukan bantuan dan mahu kelihatan lebih cantik.
Tidak semestinya untuk orang yang gempal/gemuk tetapi untuk mereka yang hendak mencapai berat yang ideal.
Setelah mendapat testimonial daripada meraka.. Baru Julia yakin..
dan mahu berkongsi KHABAR BAIK ini kepada semua di luar sanaaa..
Kalau Julia tak yakin, Julia pun malu nak rekemen!
INGAT. Kami bukan membungkus semula atau menjual kapsul ini.. tetapi kami hanya mencadangkan/mengesyorkan dan mahu berkongsi tentang keajaiban kapsul jamu ini.. Kami juga dibekalkan bungkusan trial pek ini daripada member stokist.
TERBARU -
Apa kata Doktor sebelum Julia beri family menggunakan pil ini. PESANAN Beliau :-
1) Jangan Overdose. Ubat apa pun kalau Overdose, mmg akan memberi kesan yg memudaratkan.
2) Yang berpenyakit seperti Julia tulis di bawah TAK BOLEH makan. Tak pasti- check dulu
3) Pil herba ini hanya pemangkin/permulaan untuk mengurangkan berat sahaja. Dah dapat berat yang IDEAL, aamlkan gaya hidup sihat. Pilih makan yg sihat & BERSENAM.
4) Badan memerlukan paling kurang 8 gelas sehari. Kekurangan air di dalam badan menyebabkan BUAH PINGGANG dan organ lain ROSAK - kerana kekurangan cecair.
Herba pil ni bukan nk bagi korang kurus.. tp pemangkin atau apa kata org.. permulaan kepada pengurangan berat badan.. biasa la nk start turun mmg payah.. tp dh turun..maintain je la..
tak boleh tahan nafsu mkn or ‘TAKDE’ masa nk Bersenam, ambil la pil ni 1biji sekali sekala.
APA KATA yaya - Blogger
yaya da mggunakan jamu ni da sbln…mule2 mkn,mcm was2 gk la..tkt merbahaya…n bile my mum tau,dier mrh la coz dier tkt ade bhn2 mbaye dlm pil ni..n then,my mum bg
my aunty 2 kerje kat jbtan kimia..so..dier tlg checkkn…tkt jgk kn…n bile result ubt ni kuar,100% xde bhn bhye….
n n0w yaya nk announce kat sume2 yg bmint n mmg tgh gne pon jamu ni,ubt nie XDE lngsung bhn2 bhye….seriously…bkn nak bodek sis ke ape ke…mmg yaya sndri da check k….
m i rite sis??ubt pape pon kt amek,kne yakin..br nmpk hsilnye…
DEEPLY THANKS YAYA FROM sis!

Penting!!
Baca Cara Pengambilan di bawah dengan betul.
Kami tidak bertanggungjwb sekiranya you all mengambil lebih dari dos dan cara yang ditetapkan.


Ramai yang boleh ambil seperti yang dos yang disyorkan tetapi ada yang tidak boleh kerana sistem badan kita berlainan.
Sebenarnya..
Makan sahaja 1biji sehari pun sudah memadai.. penurunan tetap ada.
Lebih jimat, lebih selamat & kurang effek tak boleh tido atau ada yang mengantuk.
**Ambil kapsul sebiji shj dalam 30min sebelum makan.
Hari pertama - ujian ketahanan badan dan simptom dihadapi.
- Timbang berat awal dan catatkan..
- Ambil 1biji, 30min sblm breakfast.
Hari kedua
- Sekiranya anda berasa mengantuk selepas ambil pil, ambil pil selewat yang boleh (lewat petang / malam)
- Sekiranya terasa pening / mual / tidak sedap badan ini biasa.. kerana badan sedang cuba mengadaptasi kandungan jamu.
- Sekiranya anda tidak menghadapi apa apa simptom kecuali tidak selera makan, anda boleh hari ini mengambil pil 2kali sehari (pagi dan awal petang) sebelum makan.
- Yang menghadapi apa apa simptom, kekalkan 1kali shj .
Begitulah hari hari seterusnya.. Sekiranya 2x sehari tidak memberikan apa apa kesan kepada anda.. anda boleh cuba mengambil 3x sehari.. tetapi ingat! JANGAN melebihi 3x sehari!!
Ambil pil ikut kemampuan badan, 1biji sehari pun sudah memadai.. sehingga dapat berat yang diingini.

ingat!
* Kena ambil pil , dalam 30min sebelum makan.
* Sekiranya tiada selera makan nasi, gantikan dgn makanan berunsur karbohidrat seperti roti, mihun, kentang dan lain lain, atau makan nasi sedikit.
* JANGAN ambil pil sekiranya anda tidak mahu makan apa apa.
* Minum air LEBIH 8 liter sehari / 2 mineral besar / 4 mineral kecil.
* Mengapa mesti makan selepas ambil pil dan kena minum air yg byk??
Kerana proses pil ini bermula bersama dgn penghadaman makanan, jika tidak makan selepas ambil pil, penghadaman tidak berlaku dan kurang berkesan..akibatnya dos pil tersekat di dalam tubuh tidak dicernakan.. proses pil ini juga menyerap air byk di dalam tubuh, jadi sila minum air kosong dgn byk untuk mengelakkan anda kekurangan air di dalam tubuh.
-sila baca artikel kirang air, rosakkan organ di sebelah atas kanan blog.-
*Mengapa ada yg tidak boleh tidur selepas ambil pil?
Pada orang yg berkenaan, jgn ambil pil selepas pukul 6pm kerana tenaga yg terhasil dripada penukaran / pencairan lemak memuatkan kita tidak boleh tidur. Manusia hanya akan rasa mengantuk tuk sekiranya badan kekurangan tenaga.
* Mengapa orang lain cepat turun, saya lambat / tidak ada langsung penurunan di minggu pertama?
TIDAK ada yg tidak berjaya setakat ini.. INGAT ini!
Jangan frust. Lain org lain sistem bdn dan jenis bdnnya. Metabolisme dan aktiviti sharian juga berbeza.
Bagi yg lebih air dan angin, penurunan sgt cepat. Jika lebih lemak tepu di dalam badan, mula minggu tiada penurunan sbb proses pencairan dan penukarn lemak mengambil masa. Tetpi orang tengok anda susut sb lapisan lemak menipis.. walaupun berat anda masih sama kerana lemak - lemak ini tidak keluar lagi dr badan.
* Mengapa saya asyik buang air kecil?
Bagus kerana toksik dan bahan kumuh dikeluarkan dari tubuh.
Ada soalan lain, tengok soal jawab di bwh sebelum tanya ok.

TIPS :
1) JANGANlah timbang berat anda setiap hari.. anda tidak akan nmpk kesannya dan membuatkan anda rasa rendah hati/kecewa/frust.. Timbanglah selang 5hari sekali.. anda akan terkejut dan inform lah sis khabar best ini k.
2) Ingat, jangan ikut orang lain - Lain orang lain ketahanan sistem badannya.. jadi ikut la apa yg badan kita boleh sesuaikan.
Sama lah apabila dh lama tak bersenam/berjogging..
tiba-tiba kita bersenam/berjogging dengan teruk.. sudah tentu akan terasa sedikit pitam ke, pening ke kan.. dan kita perlu minum sbb dahagakan?
so tables ni pun sama juga. So pelahan-lahan yer..
INGAT tau!

TIDAK BOLEH UNTUK :
Orang yang mengandung / menyusui anak
Orang yang mengidap hypertensi / darah tinggi / sakit jantung / strok

Let slim…………Menu sampingan.
Menurunkan berat badan mudah,cepat, efficient dan selamat
Pada yang suka pada jamu tradisional.. Bau jamu adakalanya tidak boleh ditahan.
Oleh itu, Jamu ini di dalam bentuk kapsul.. Oleh itu tiada rasa apa-apa.
Jamu ini sesuai untuk menahan nafsu makan yang tidak sihat dan berlebihan, mengurangi rasa lapar, tanpa menimbulkanrasa kurang selesa.
Jamu ini ialah abstrak daripada tumbuh-tumbuhan yang dapat membakar lemak
menjadikannya tenaga dan kaborhidrat.
Oleh itu, tenaga dan kaborhidrat daripada lemak inilah yang menahan/mengurangi
rasa lapar tanpa rasa lemas dan tidak menyebabkan sering buang air besar.
Kapsul ini jika dimakan secara teratur sudah nampak kesannya
dalam masa 4 hari.. *Berdasarkan pengalaman sendiri & rakan2..*
tetapi ditulis dalam masa 2 minggu.
Berat badan akan turun dan dapat mengawal nafsu / selera makan
bersesuaian dengan dgn pola makan yang sihat tanpa berlebihan.
Semasa mengambil kapsul ini, diingatkan agar
MINUM AIR PUTIH DENGAN BANYAK
(memang kita disarankan minum 8 gelas seharikan??)
&
ELAKKAN MAKANAN BERLEMAK..
sekiranya diikuti dengan senaman lagilah bagus.
(tapi dengan membuat kerja rumah pun senaman jugakan??)
PERHATIAN :
JANGAN MELEBIHI DOS di syorkan. !

(Jika badan tidak tahan, makan 2x saja @ 1x shj @ 1x selang sehari)

*Macamana nak tahu badan tahan/tidak ?baca seterusnya….



paket yang dari indo aku kena update kemudian sbb tunggu reply dr supplier...
terima kasih dan selamat mencuba

PROMOSI MUNCUL SEMULA
free pos untuk semua area termasuk sabah dan sarawak
raya
xdapat nak tahan makan daging nanti
cubalah jamu ini
pasti dapat membantu anda untuk masalah ini

Last edited by mieera; 30-03-2012 at 02:23 PM.. Reason: update
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-10-2009, 01:27 AM
mieera mieera is offline
Regular

mieera's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Posts: 999
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to mieera
Default

soal jawab

Fav Q1 : Ingin tahu jika pil herba ini mempunyai kelulusan ?

A1 : Yes.. sudah tentu.. punya sticker hologram lagi. Kelulusan dari INDONESIAN MINISTRY.Jika tidak, kami pun tak yakin. Sis juga telah mendapatkan nasihat doktor dan seorang pengguna telah membawa pil ini ke jabata kimia dan keputusannya 100% tiada bahan merbahaya.
Fav Q2 : Bagaimana dengan kesannya ? Ada side effect tak?

A2 : Hurm.. pil ini adalah abstrak daripada tumbuh2 an. Sekiranya dibuka kapsulnya.. ia mengandungi serbuk kuning (jamu).. jamu ini dibungkuskan dlm bentuk kapsul supaya tidak pahit untuk kita telan. Melalui pengalaman kami sendiri, tidak ada side effect lain pun.. Tidak buang2 air besar/kecil pun.. sebab *Refer Fav Q3

Fav Q3 : Macamana ye boleh berkesan sangat ni ?

A3 : Begini, setiap org mempunyai kadar metabolisma yang berbeza.. ada yang makan byk apa sahaja tetapi tidak menggemukkan kerana semua makanan itu dengan cepat bertukar menjadi tenaga. Kandungan lemak dalam badan juga kurang. Tetapi pada sesiapa yang agak tidak bertuah, makanan ini menjadi lapisan lemak tepu dalam badan yang menggemukkan *huh!

Oleh itu, pil herba / jamu ini akan mencairkan lemak2 tepu tersebut menjadi tenaga *mmg kita akan merasa sedikit bertenaga/rajin daripada sebelumnya* dan juga menukarkan lemak ini menjadi karbohidrat.. *kita merasa agak kenyang*.. Badan juga mempunyai tenaga dan karbohidrat yang mencukupi.
Tetapi jangan lupaaa!!
Proses pencairan lemak ini menggunakan banyak air.. Minum air putih yang banyak.. ikut seperti yang disyorkan 8 gelas sehari atau lebih lagi bagus.. lebih-lebihkan lagi k..
Fav Q4 : Dah stop makan, badan naik balik tak?

A4 :Yang ni kan.. payah sikit nk cakap.. kalau kita jaga makan insyAllah leh maintain. tp as i said before la.. kalau bdn kita metabolisme nya rendah.. makanan2 yang kita hentam tu akan terkumpul dlm badan. Dah tu tak exercise.. jadi lah lemak tepu.. sikit je jadi tenaga dan karbohidrat. Jadi mana nak? So at least makan la juga pil ni tapi tak perlu banyak.. just makan 1 biji selang sehari pun dh ok.. untuk mencairkan lemak2 tu jadi energy/karbohidrat.
Tak nak makan pil, kene bersenam dan pilih pilih la makanan yer.

Fav Q5 : Ada side effek tak?

A5itulis tiada side effek. sbb ini abstrak tumbuh-tumbuhan. So far, pengalaman diorg ni takde lak yang asyik ke tandas dan memulas perut.
Side effek nya ialah kita jadi bertenaga dan kurang lapar.. ye la..lemak2 dlm bdn dh ditukar ke tenaga dan karbohidrat kan..

Fav Q6 : Untuk pertama kali mencubanya, macamana nak tahu badan tahan atau tidak?

A6 : Bila kali pertama mencubanya.. terpulang kepada sistem badan seseorang. Ada yg boleh ambil dos yang disyorkan 1biji, 3x sehari.. TETAPI pada sesiapa yang mempunyai kesan berikut :
pening , rasa loya, muntah, jantung berdegup laju, tekanan darah naik, dada sakit.. kurangkan menjadi 1biji, sekali sehari.. jika ok.. cuba pula 1biji, 2x sehari .. tak perlu risau.. ini kesan biasa, kerana sistem badan perlu disesuaikan kerana bekerja lebih masa. Bila sistem bdn dh boleh terima.. kesan-kesan tu mmg dah tak ada kata mereka-mereka yang dah makan.


Harganya
1 trial pek - 10 biji RM50.00
3 trial Pack - 30 biji RM120.00

Postage :RM 4.00



Testimoni




0132201842

Last edited by mieera; 30-03-2012 at 02:31 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 08-10-2009, 01:30 AM
notrexdame notrexdame is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (42)
Join Date: Apr 2008
Posts: 82,218
Thanks (Received): 61
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to notrexdame Send a message via Skype™ to notrexdame
Default

gambar produk ada?
__________________
[URL="bit.ly/promositfs"][LEFT][B][SIZE="5"][COLOR="Red"]SELL TOP [COLOR="Blue"]BUY BOTTOM[/COLOR] [COLOR="green"]MACAM SNIPER![/COLOR][/SIZE]
[SIZE="4"][COLOR="Purple"]PROFIT [U][COLOR="Red"]502 PIPS[/COLOR][/U] DALAM SATU TRADE
[COLOR="Magenta"]BANYAK SCREEN SHOT & TESTIMONIAL MEMUKAU
[URL="http://facebook.com/teknikforexsebenar"][SIZE="5"][COLOR="Black"]FACEBOOK [COLOR="Orange"]101k+ "LIKE"[/COLOR][/URL][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=295980"]Official CG Thread KLIK SINI[/URL][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]
[URL="bit.ly/promositfs"][SIGPIC][/SIGPIC][/URL][/LEFT]
Reply With Quote
  #4  
Old 08-10-2009, 01:34 AM
astrowan astrowan is offline
CG Top Poster Club

astrowan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2009
Location: saya anak malaysia
Posts: 22,310
Thanks (Received): 248
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to astrowan Send a message via Skype™ to astrowan
Default

mmmmmmmmmmmmmmmmmm

macam best jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________
:)paid
Reply With Quote
  #5  
Old 08-10-2009, 01:38 AM
mieera mieera is offline
Regular

mieera's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Posts: 999
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to mieera
Default

testimoni terkini

Quote:
17 mac 2010:akak, sy suria yg try jamu kurus yg untuk 10 hr tu n alhamdulilah , sy dah turun 2kg 1/2. alhamdulilah. dulu nak turun 1 kg pun susah. saya nak ambil unruk 1 mth yer.sy dah email kat akak order saya
Quote:
14/10/2009
BERAT 90.2 KG (199 LBS)
TINGGI 170.00 SM ( 5 FT 6.9IN )
B.M.I 31.2 OBESITI
23/10/2009
BERAT 85.3 KG (188 LBS)
TINGGI 170.00 SM ( 5 FT 6.9IN )
B.M.I 29.5 OBESITI ( TARGET 72.0 KG)
27/11/2009
BERAT 80.2 KG
TINGGI 170.00 SM ( 5 FT 6.9IN )
B.M.I 27.7 OBESITI Target 72.0 KG
semua ini adalah dari pelanggan CG

terima kasih sbb mempercayai produk ni..teruskan mengamalkannya

Last edited by mieera; 22-03-2010 at 12:19 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 08-10-2009, 11:47 AM
mieera mieera is offline
Regular

mieera's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Posts: 999
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to mieera
Default

jo singgah....
Reply With Quote
  #7  
Old 08-10-2009, 12:01 PM
nanims nanims is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2008
Posts: 779
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

nenarik gak.. kalu nak beli camner yer..
Reply With Quote
  #8  
Old 08-10-2009, 01:25 PM
mieera mieera is offline
Regular

mieera's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Posts: 999
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to mieera
Default

meh singgah
Reply With Quote
  #9  
Old 08-10-2009, 01:41 PM
jaih jaih is offline
Super Active

jaih's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2006
Location: KB-Kuantan
Posts: 8,670
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to jaih
Default

mcm menarik jer neh...price pun mampu milik neh

err org lelaki bleh makan jugak ker
__________________
~~~~~Tanah Serendah Sekebun Bunga~~~~~
N7100
ROM Standard Pekak

Trading History
Reply With Quote
  #10  
Old 08-10-2009, 03:36 PM
mieera mieera is offline
Regular

mieera's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Posts: 999
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to mieera
Default

Quote:
Originally Posted by jaih View Post
mcm menarik jer neh...price pun mampu milik neh

err org lelaki bleh makan jugak ker
jika awak tergolong dalam ketogeri ini..sila batalkan niat untuk memcubanya

TIDAK BOLEH UNTUK :
Orang yang mengandung / menyusui anak
Orang yang mengidap hypertensi / darah tinggi / sakit jantung / strok / asma yg teruk
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:56 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you