Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-10-2009, 01:16 PM
Norfazli Norfazli is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,203
Thanks (Received): 89
Likes (Received): 0
Active Level
Default Boleh Ke Orang Luar Nak Beli Tanah Di Kelantan?

Saya nak tanya kawan-kawan kat kelantan yang arif tentang jual beli tanah di Kelantan

Boleh ke orang luar ingin membeli tanah di Kelantan?

Sebabnya aku ingat nak ajak bini aku melabur hartanah di kelantan.Tapi bini aku orang K.L,aku orang Kelantan

Tak best pulak kalau nak letak atas nama aku kat geran tanah atau rumah tu

Ada sesiapa boleh tolong bagi pendapat?

Last edited by Norfazli; 07-10-2009 at 01:27 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 07-10-2009, 04:58 PM
Pak Wan Pak Wan is offline
Super Active

Pak Wan's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Location: SP
Posts: 5,752
Thanks (Received): 409
Likes (Received): 0
Active Level
Default

aku org kedah...so takleh la nak komen...
Reply With Quote
  #3  
Old 07-10-2009, 05:00 PM
Norfazli Norfazli is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,203
Thanks (Received): 89
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Pak Wan View Post
aku org kedah...so takleh la nak komen...
boleh komen...
Reply With Quote
  #4  
Old 07-10-2009, 05:01 PM
oldskoolrocka oldskoolrocka is offline
Legendary Member

oldskoolrocka's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 17,939
Thanks (Received): 425
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

xbole kot?
Reply With Quote
  #5  
Old 07-10-2009, 05:01 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,180
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 279
Active Level
My Mood:
Default

boleh jer... Kelantan takde masalah... ade duit, beli la...

Kalo sabah sarawak tu aku tak pasti, sebab nak masuk sana pun kene ade passport... nak keje sana kene ade permit keje... nak dapat lesen bukak kedai sana wajib penduduk sana...
Reply With Quote
  #6  
Old 07-10-2009, 05:03 PM
irsaffy irsaffy is offline
CG Top Poster Club

irsaffy's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2007
Posts: 42,975
Thanks (Received): 252
Likes (Received): 15
Active Level
Default

skrg dh boleh kot..
Reply With Quote
  #7  
Old 07-10-2009, 05:04 PM
Pak Wan Pak Wan is offline
Super Active

Pak Wan's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Location: SP
Posts: 5,752
Thanks (Received): 409
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ya betoi...org luar tak boleh beli tanah kat sabah... kat kelantan ok je aku rasa... tapi kompius boleh ke beli kat N9? Tanah adat?
Reply With Quote
  #8  
Old 07-10-2009, 05:05 PM
Pak Wan Pak Wan is offline
Super Active

Pak Wan's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Location: SP
Posts: 5,752
Thanks (Received): 409
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tok guru kata ni bumi Allah... ada duit beli la...
Reply With Quote
  #9  
Old 07-10-2009, 05:06 PM
Norfazli Norfazli is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,203
Thanks (Received): 89
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Pak Wan View Post
ya betoi...org luar tak boleh beli tanah kat sabah... kat kelantan ok je aku rasa... tapi kompius boleh ke beli kat N9? Tanah adat?
saya sebagai orang kelantan,ok aje nak beli tanah

tapi bini saya yang nak beli tanah tu
Reply With Quote
  #10  
Old 07-10-2009, 05:07 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,693
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

apsal tak boleh lak
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump