Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers > Trader Affiliates & Rebates Offer

Trader Affiliates & Rebates Offer The place to find a proper experienced trader for sharing of your favourite broker affiliate commissions.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,719
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,385
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,562
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 07-10-2009, 09:31 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar


 
Trader Rating: (241)
Join Date: Jan 2007
Location: Balik modal dalam 6 bln..bisnes emas terbaru
Posts: 105,745
Poster Rank: #3
Thanked 1,002 Times
Active Level
My Mood:
Default

wow dahsyat masta bear
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 07-10-2009, 09:34 AM
atlantis atlantis is offline
Experienced Trader

atlantis's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: melaka
Posts: 35,168
Poster Rank: #26
Thanked 768 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by NEMO View Post
wow dahsyat masta bear
title cg hardcore takleh buka thread kat sini ke?
meh ler

ada dua thread je, tak meriah langsung

Last edited by atlantis; 07-10-2009 at 09:36 AM..
Reply With Quote
  #23  
Old 07-10-2009, 10:34 AM
serene_kpf serene_kpf is offline
Super Active Member
InstaForex Official
Introducing Broker

serene_kpf's Avatar

 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2006
Location: kl, johor
Posts: 3,520
Poster Rank: #1082
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by atlantis View Post


salam sumer

aku tak perasan lak yg title advanced trader tu ada privilage camni.

tima kasih la banyak2. dapat buka thread khas kat forum forex terbesar semalaysia memang tak tersangkakan.

satgi kita sambung.
nak cari ayat jap
............................................

ok sambung..
aku ngaku je yg aku ni cukup malas nak ngira rebet. jadi aku wat program supaya aku tak perlu nak mengira2 ni.

camni. aku kasi beberapa kelebihan utk trader yg reg under affiliate aku sebagai ganti ribet.
sebenarnya dah lama tapi tak perasan lak ada tempat utk diiklankan macam thread ni.
mod cg pun takde lak nak hint2 sikit2 pasal title tu.

kelebihan2 tsb adalah:
1- vps dgn harga murah. rm60/bulan(usd17 lebih kurang) jumlah modal akan kita bincang bersama.
2- withrawal bonus 0.1 (kalau withdraw rate 3.5, korang dapat 3.6 camtu).
3- deposit melebihi usd 5k aku kasi free vps tu. kalau tak gunakan boleh kasi orang guna dah dapatkan side income.
4- utk trader yg masih tak konsisten profit/lossnya bimbingan online akan diberi. (deposit melebihi usd 1k, sila cari peluang utk jumpa aku. senang nak karan pala)
5- bantuan transit depo withdraw kalau malas nak beratur kat ib atau takde ib yg online pada masa tersebut dan tak dapat nak menunggu.
6- phone withdrawal kalau emergency nak pakai duit

* menda2 dah lama jadi amalan. trader2 aku tau dah ni. so, tak jadi persoalan la kalau tak dapat dijayakan
* nama atlantis forex army tu aku pilih dgn harapan satu hari nanti cara trading atlantis akan digeruni oleh broker2 bucket.
depo sekali, withraw selamanya
kami sokong abang dalam instaforex, siapa yg berminat deposit atau keluar wang instforex, sila hubungi.
Reply With Quote
  #24  
Old 07-10-2009, 10:46 AM
atlantis atlantis is offline
Experienced Trader

atlantis's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: melaka
Posts: 35,168
Poster Rank: #26
Thanked 768 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by serene_kpf View Post
kami sokong abang dalam instaforex, siapa yg berminat deposit atau keluar wang instforex, sila hubungi.
terimakasih
Reply With Quote
  #25  
Old 07-10-2009, 10:56 AM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 23,224
Poster Rank: #65
Blog Entries: 55
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

fuyohh..
ni yg rasa nak join ni hehekk..

sy freelancer, xde mentor lagi huhu
__________________
[ 7stones | Bust Cream | Creamako | Whitening Cream | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education
Reply With Quote
  #26  
Old 07-10-2009, 11:21 AM
nizamac79 nizamac79 is offline
InstaForex Official
Introducing Broker

nizamac79's Avatar

 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,594
Poster Rank: #830
Thanked 56 Times
Active Level
Default

hahaha abe atlantis telah mengaum
Reply With Quote
  #27  
Old 07-10-2009, 11:30 AM
atlantis atlantis is offline
Experienced Trader

atlantis's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: melaka
Posts: 35,168
Poster Rank: #26
Thanked 768 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eday84 View Post
fuyohh..
ni yg rasa nak join ni hehekk..

sy freelancer, xde mentor lagi huhu
free lancer lagi mau mentor aa.. bahaya ni
Reply With Quote
  #28  
Old 07-10-2009, 11:31 AM
atlantis atlantis is offline
Experienced Trader

atlantis's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: melaka
Posts: 35,168
Poster Rank: #26
Thanked 768 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nizamac79 View Post
hahaha abe atlantis telah mengaum
aummmm... ini la ib paling peramah.
korang jgn tak tau.
Reply With Quote
  #29  
Old 08-10-2009, 01:14 AM
rohman rohman is offline
Active Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Aug 2009
Location: Melaka
Posts: 1,073
Poster Rank: #3368
Thanked 31 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by atlantis View Post
aummmm... ini la ib paling peramah.
korang jgn tak tau.
tak syak lagi..


emm.. bagus gak tawaran masta tu.. = rebate sharing.
Reply With Quote
  #30  
Old 08-10-2009, 01:49 AM
cyberiz cyberiz is offline
Well-Known
Member

cyberiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Location: Airport City.......
Posts: 5,992
Poster Rank: #600
Thanked 279 Times
Active Level
Default

offer yg menarik...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:59 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE