Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Multi Level Marketing / Partnership / Business Opportunities > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Yesterday
Replies: 1
Views: 921
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 25,035
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,250
More...
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 06-11-2009, 09:57 AM
kuchingrun kuchingrun is offline
Active Member

kuchingrun's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,350
Poster Rank: #3054
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

apa cita ni?
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #22  
Old 06-11-2009, 07:00 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,087
Poster Rank: #3619
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kuchingrun View Post
apa cita ni?
ni untuk citer org2 yang sakit2 jer
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #23  
Old 07-11-2009, 11:17 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,087
Poster Rank: #3619
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

selain killer produk Danshen, Margaret Plus khas untuk wanita.
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #24  
Old 07-11-2009, 11:23 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,087
Poster Rank: #3619
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Terbukti berkesan selepas seminggu mencuba, kulit lebih halus, perjalanan haid, menegangkan kulit, mencegah osteoporisis, simpton2 menopous dan banyak lagi.
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #25  
Old 28-11-2009, 03:18 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,087
Poster Rank: #3619
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

selamat hari raya aidil adha untuk semua warga cg
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #26  
Old 28-11-2009, 03:21 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,087
Poster Rank: #3619
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

testomoni hari ini seorang pesakit dari sandakan yang masih terlantar dihospital dan masih tak sedar diri. Setelah di beri ubat danshen, dong cong cao dan b.cleasing nampak dah ada perubahan positif ,mata dah boleh buka, ada pergerakan tangan dan sudah tindabalas rasa sakit
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #27  
Old 28-11-2009, 03:32 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,087
Poster Rank: #3619
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

cuba fikirkan, sabagai contoh orang kencing manis......dah makan ubat dah bertahun tapi luka kaki tak nak baik-baik juga,apa masalah tuh???

atau ubat yang diberi tu tak baik???

Jawapan ialah bekalan ubat yg anda makan tuh bersama darah dan oksigen tidak sampai ke tempat sepatutnya untuk kita rawat, jadi kapsul danshen membersihkan saluran darah dan membuka laluan sel saraf hingga kepalari , selepas itu barulah darah dan oksigen berjalan dengan lancar, dari situ baru lah bekalan ubat2 yg di makan sampai ke tempat yg sakit ....baru tempat luka beransur baik , kaki yg dah berubah warna tu akan beransur pulih seperti sedia kala
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #28  
Old 28-11-2009, 03:42 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,087
Poster Rank: #3619
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Danshen plus juga sangat sesuai untuk " pemulihan jantung " , saya sudah berhenti mengambil semua ubatan hospital, dan hanya bergantung kepada produk tasly sahaja, kini kesihatan lebih baik jika nak dibanding semasa makan ubat hospital dulu........sudah banyak testimoni di mana dengan makan kapsul danshen plus hasilnya sehingga anda tak perlu mengeluarkan puluhan ribu untuk pemesangan steting atau buat pembedahan.
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #29  
Old 28-11-2009, 03:45 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,087
Poster Rank: #3619
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

saya sedia membantu anda untuk menyelesaikan masalah jantung tersumbat atau terkena strok.........
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #30  
Old 28-11-2009, 04:02 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,703
Poster Rank: #5
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

company nie memang hebat. produk pun power. atu2nya company MLM yang paling ramai orang India join
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 09:06 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you