Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 29-10-2009, 06:56 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,086
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

saper nak tau lebih lanjut tentang tasly, boleh ym saya
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 29-10-2009, 06:57 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,086
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

LINK TASLY
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
  #13  
Old 29-10-2009, 07:02 PM
[email protected] amy@promatt is offline
CG Top Poster Club

amy@promatt's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jul 2009
Location: www.lelongbank.com
Posts: 20,011
Thanks (Received): 446
Likes (Received): 17
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by papaxjahat View Post
bro cite detail ckit...semua cgrian nk tau kat cnie.....
__________________
Reply With Quote
  #14  
Old 31-10-2009, 09:03 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,086
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
bro cite detail ckit...semua cgrian nk tau kat cnie.....
ok sedikit fakta pasal tasly malaysia

1. sudah bertapak di malaysia suadah 5tahun setengah sekarang hq kat pudu.
2. Produk ubatan herba moden 100% dari china dimana tasly mempunyai ladang sendiri untuk tanaman herba, pusat penelidikkan dan merupakan syarikat no . 1 di china yg memjalankan herba moden.
3. Produk kapsul dansen plus telah menyembuh ramai pesakit jantung dan boleh di guna untuk kecemasan uktuk pesakit jantung(ganti ubat bawah lidah)
4. ahli dalam tasly malaysia lebih kurang 100,000 orang dan orang melayu cuma lebih 10% peratus saja (ini cuma anggaran)., mejoriti adalah dari kaum india.
5.belum ujud leader yg power dari orang melayu....bermaksud market dalam tasly memang sangat besar untuk org melayu.
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
  #15  
Old 31-10-2009, 09:05 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,086
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

ubatan tasly mempunyai sijil halal, kelulusan FDA (free drag) dari amerika, lulus kementerian kesihatan, ada ajl
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
  #16  
Old 31-10-2009, 09:07 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,086
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

kkebanyakan leader yang ujud dari syarikat tasly adalah dari pesakit , bila dah makan ubatan herba tasly dah sembuh pastu terus jadi pengedar termasuk lah saya

saya ada testomoni sendiri hasil dari makan ubatan tasly
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
  #17  
Old 31-10-2009, 09:22 PM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,086
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

baik untuk pesakit jantung, darah tinggi, kencing manis, strok
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
  #18  
Old 06-11-2009, 08:25 AM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,086
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

bump tasly
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
  #19  
Old 06-11-2009, 08:27 AM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,086
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

saya kena serangan jantung pada usia 34 tahun........klik
anda mungkin mempunyai pilihan dalam kesihatan anda
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
  #20  
Old 06-11-2009, 08:44 AM
papaxjahat papaxjahat is offline
Active Member

papaxjahat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Location: KL/Selangor
Posts: 1,086
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

testomoni hari ini

wanita umur 40 tahun

sakit : tangan lenguh, kebas dan berdenyut2 kuat (sampai tak mampu nak pegang apa2 barang)

rawatan : pergi klinik biasa 1 x dan hospital 2x (bg ubat tahan sakit jer)

hasil danshen plus :

selepas 3 hari : separuh lenguh dan kebas dah surut
selepas 10 hari : semua lenguh,kebas dan sakit hilang terus
__________________
www.herbatasly.com

Hubungi : bhaseer 019-2602000
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump