Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Comics, Manga, Anime and Cartoons

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-09-2006, 02:44 PM
azlann1981 azlann1981 is offline
Super Active

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,384
Thanks (Received): 162
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default Komik apa yang korang suka baca??

hye sumer...
kita share komik yang korang suka baca...tak kisah la dalam negara ker luar negara punya ker??

*nama komik yang korang suka baca?
*sebab apa yang menarik minat utk korang baca??
*harga komik tsebut.

korang share2 la kat thread nie......
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-09-2006, 03:06 PM
nazha_n9 nazha_n9 is offline
Active Plus

nazha_n9's Avatar

 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2006
Location: www.sentuhankreatif.com
Posts: 2,859
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

komik ek?dulu la ek..aku ade komik pedang setiawan..juara..juara bola keranjang..ape lagi ek..byk nar koleksi lama2..hehehe
Reply With Quote
  #3  
Old 14-09-2006, 03:35 PM
aunpower aunpower is offline
Active Plus

aunpower's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2005
Location: Dah loteh Merantau.. lepak KL plak..
Posts: 4,061
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sekarang ni aku layan :

1. Jaguh Sakti
2. Raja-Raja Perwira
3. Jejak Wira (Dragon Tiger Gate)

Memang layan... komik ni aku jilidkan pkai hard cover cam teis..hhuhuhhuu sa
__________________

"Bersabar adalah sifat orang beriman, Mende yang baik lahir dari hati yang baik dan beriman"

--{--{@ YM ID : aunhazri @**--**--
Reply With Quote
  #4  
Old 14-09-2006, 03:46 PM
azlann1981 azlann1981 is offline
Super Active

azlann1981's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Apr 2006
Location: Selangor-Kuala Lumpur
Posts: 5,384
Thanks (Received): 162
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aunpower
Sekarang ni aku layan :

1. Jaguh Sakti
2. Raja-Raja Perwira
3. Jejak Wira (Dragon Tiger Gate)

Memang layan... komik ni aku jilidkan pkai hard cover cam teis..hhuhuhhuu sa
pergh...ko nie memang minat komik camni ker??
aku dulu masa belajar dulu aku suka gak baca2 komik camni.....
sekrang nie aku suka baca komik keluaran khas oleh kartunis2 majalah gempak......
Reply With Quote
  #5  
Old 14-09-2006, 04:05 PM
aurakaya aurakaya is offline
Active Member

aurakaya's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,006
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

dulu masa masih kat u je aku layan komik2 ni..buat release tensyen.

boleh kata aku layan semua komik tony wong ni.

komik ma wing shing macam pedang setiawan dan raja rimba tu x brapa layan sangat sbb jln citer slow. dah la tu sebulan kluo 2 kali je kalau x silap aku.

tapi komik2 tony wong mmg ada yg sampai aku buat personal complete collection cthnya alam perwira (jifat) dan dewata raya.. cuma x sempat nak jilidkan macam aun je.
Reply With Quote
  #6  
Old 14-09-2006, 05:35 PM
lazman lazman is offline
Regular

lazman's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2006
Posts: 542
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
Default

komik?
majalah la kan?aku beli 1 jek..personal money..harga RM 9.00.tapi aku melangan..rebate dlm 35%..aku kenal ngn internet investment(HYIP,affiliates n others) melalui keluaran Sept/Oct majalah ni thn lps ni lh..
bagus majalah ni untuk pembacaan.ade cerita tntg investment,insurans..lain lain lg lh..

yg komik hong kong,waja timur 900 ribu hp,ji fat,tok bulu hijau,tanpa nama,en virus, tu semua masa sekolh dulu layan ar..sampai satu ayat dlm komik tu jd azimat untuk aku main HYIP lak(berani mati tak mati..dan seterusnya..)
Reply With Quote
  #7  
Old 16-09-2006, 10:52 AM
iisnain iisnain is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Kota Kinabalu/Sandakan
Posts: 929
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

wa minat dragon ball...adik wa baca..wa tumpang je...hehehe
Reply With Quote
  #8  
Old 16-09-2006, 05:39 PM
wan12345 wan12345 is offline
Active Member

wan12345's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2006
Location: anak jati perak.koje png
Posts: 2,424
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku dulu masa sek men...sanggup simpan duit blaje beli buku komik...
dewata raya........tapi malang aku bagi kawan pinjam apisod 1-120.....
dia x bagi balik...aku minat watak harimau hitam ngan dewa durjana.......pastu x beli dh komik tu perasssssssssssss....
pi umah dia mintak buat do jerk.....sabo sj arr....
2 tahu lepas aku beli koleksi alam perwira dekat rm200 lebih......
pastu dpt koleksi pic pedang setiawan..........best giler huhuhuhuhuh......
x ader modal nk buat frame pic tu ...huhuhuhuhuhuhu
__________________
jadilah hidup kita seperti benang yg mencantumkan...jangan seperti jarum mencucuk dan melukai org lain...:)cgrock
Reply With Quote
  #9  
Old 16-09-2006, 08:17 PM
Jijan Jijan is offline
Active Plus

Jijan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Dec 2005
Location: Wangsa Maju, Kuala Lumpur
Posts: 2,884
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku dulu baca komik pendekar laut... memang fanatik abis.. sapa minat pendakar laut????
Reply With Quote
  #10  
Old 16-09-2006, 08:33 PM
the_bloodmage the_bloodmage is offline
Regular

the_bloodmage's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2006
Location: PJ / Malacca
Posts: 534
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jijan
aku dulu baca komik pendekar laut... memang fanatik abis.. sapa minat pendakar laut????
aku!!!..aku minat gila pendekar laut nie...power main HP hehhe...dah bergenerasi aku follow komik nie dr pendekar laut 1st generation sampai la skang nih...wira tunggal phoenix...best gilosss...lukisan makin hari makin mantap :-D :-D
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nak cari komik 2nd... may4ver Comics, Manga, Anime and Cartoons 292 02-12-2016 12:13 AM
Juara Wira? Alam Perwira?komik syokk !! bono79 Comics, Manga, Anime and Cartoons 251 17-05-2016 01:57 PM
Baca lah... bagus ni.... ahmad81 Santai, Others 26 27-05-2008 09:37 PM
OIIM: Kelas Membuat Kedai Baju / Komik Online. oiim2006 Other Classifieds 8 09-11-2006 12:47 PM