Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Comics, Manga, Anime and Cartoons

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 02-10-2017, 01:59 PM
keycap keycap is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 700
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

xde ke online nak baca dragon ball versi bahasa punya?kot2 bole share
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 01-03-2018, 01:59 PM
Roti Planta Roti Planta is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2014
Posts: 161
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default

ade sape sape tahu kat mana nak cari komik dragon ball super?.
Reply With Quote
  #63  
Old 01-03-2018, 02:13 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 42,300
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 993
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

komik dragon ball kalau layan memang tak jemu
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #64  
Old 02-04-2018, 08:18 PM
ipp ipp is offline
Active Plus

ipp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2010
Location: JB
Posts: 4,896
Thanks (Received): 45
Likes (Received): 13
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by malrockstar View Post
aku punye dah kena bakor....adehhh
Bahaya kalau mak bapak jenis bakar2 komik ni.
Buatnya dia tau bro download komik, tak pasal2 laptop pulak kena bakar.
Reply With Quote
  #65  
Old 02-04-2018, 09:07 PM
oszsama oszsama is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 1,103
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Roti Planta View Post
ade sape sape tahu kat mana nak cari komik dragon ball super?.
Kalau dekat shah alam, aeon seksyen 13 ada jual. versi bahasa malaysia ada bahasa inggeris pon ada. one piece pon ada sambungan.

tapi ni bukan publication dari comic house.
Reply With Quote
  #66  
Old 03-04-2018, 08:14 AM
malrockstar malrockstar is offline
Super Active

malrockstar's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2011
Location: Klang
Posts: 8,186
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ipp View Post
Bahaya kalau mak bapak jenis bakar2 komik ni.
Buatnya dia tau bro download komik, tak pasal2 laptop pulak kena bakar.
naya la kalau laptop pun kna bakar..
__________________
YA ALLAH, MUDAHKANLAH URUSAN KU, MURAHKANLAH REZEKI KU. AMIN.
AUTOCAD FREELANCE
Iv Mist - Penawar Resdung DLL

Reply With Quote
  #67  
Old 03-04-2018, 08:20 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 42,300
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 993
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by oszsama View Post
Kalau dekat shah alam, aeon seksyen 13 ada jual. versi bahasa malaysia ada bahasa inggeris pon ada. one piece pon ada sambungan.

tapi ni bukan publication dari comic house.
leh try la layan lepas nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #68  
Old 03-04-2018, 08:30 AM
ameant ameant is offline
Super Active

ameant's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2007
Posts: 6,194
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 91
Active Level
My Mood:
Default

dulu time masih sekolah, komik DB ni kene bakar dgn mak aku,
bila dah kerja, beli balik sampai complete n simpan kat rumah sendiri haha.
byk tempat kedai buku kene riki sbb takde 1 kedai pon yg jual complete set.
__________________
ynwa.......
Reply With Quote
  #69  
Old 03-04-2018, 09:56 AM
alpine_star alpine_star is offline
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 13,465
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 86
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ameant View Post
dulu time masih sekolah, komik DB ni kene bakar dgn mak aku,
bila dah kerja, beli balik sampai complete n simpan kat rumah sendiri haha.
byk tempat kedai buku kene riki sbb takde 1 kedai pon yg jual complete set.
rugi btol xsimpan dulu kan...RM3.50 kot dulu xsilap..paling menyirap klo dpt buku yg gamnyer xbtol tu..ssh btol nk baca..
__________________
Reply With Quote
  #70  
Old 03-04-2018, 10:46 AM
ameant ameant is offline
Super Active

ameant's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2007
Posts: 6,194
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 91
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alpine_star View Post
rugi btol xsimpan dulu kan...RM3.50 kot dulu xsilap..paling menyirap klo dpt buku yg gamnyer xbtol tu..ssh btol nk baca..
ada complete dah kat rumah.. jenuh cari kedai kat melaka, puchong, sungei wang utk lengkap kan.
feel baca komik buku lain macam compare dgn online.
__________________
ynwa.......
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump