Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-11-2017, 09:44 PM
bell_phd bell_phd is offline
Active Member

bell_phd's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,025
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Servis supply & pasang tv di Hotel

Salam, siapa sini ada knowledge untuk pasang tv di hotel? Maksudnya macam tv dihotel, walaupun ada siaran astro, tapi tak perlu control pakai dekoder dibilik,,,

Cukup dengan guna remote tv saja,

Siapa yang ada pengetahuan bab tu boleh bincang disini... Ada job menanti..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-01-2018, 12:32 AM
haqi1611 haqi1611 is offline
Active Plus

haqi1611's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,918
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dh settle or camna
Reply With Quote
  #3  
Old 22-01-2018, 02:54 AM
C_Kenek C_Kenek is offline
Active Plus

C_Kenek's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,866
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

aku nak wat gak la kat rumah
Reply With Quote
  #4  
Old 23-01-2018, 08:29 AM
samad samad is offline
Regular

samad's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 650
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 28
Active Level
Default

kalau nak buat mcm ni, pertama sekali kena consider cabling jenis apa yang di pasang ke bilik, adakah bnc atau cat6?

lepas tu tetapkan untuk buat servis iptv atau analog matv.

both solution kena beli head end utk serve content. astro/hypptv akan connect ke head end utk distribution. kalau iptv, boleh di integrasi dengan sistem billing, sistem order makanan dan sistem pendaftaran
Reply With Quote
  #5  
Old 23-01-2018, 12:44 PM
sanz sanz is offline
Super Active

sanz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2008
Location: KL / Seremban
Posts: 5,908
Thanks (Received): 481
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Boleh pn sy tuan. Sy biasa buat
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump