Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 16-05-2017, 09:13 AM
silasroon silasroon is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 884
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 78
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
tapi bagi saya la

dari makan baik buat ayaq

ayaq untung lagi besaq

ngan ayaq kita leh jual murah

orang hari hari leh repeat beli
Nak jual ayaq, TOLONG JERANG ayaq tu. Jangan nak gheja mudah, untung banyak, tahan ayaq paip, campuq perisa, boh gula, kacau, settle. Tak baik la macam tu.
__________________
"Terletak di antara dua perbezaan adalah KENIKMATAN"

"Bukan salah orang yang mengajak, tetapi salah diri yang berkehendak"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 16-05-2017, 09:30 AM
eizzbizz eizzbizz is offline
Super Active

eizzbizz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2009
Posts: 6,605
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 27
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by silasroon View Post
Nak jual ayaq, TOLONG JERANG ayaq tu. Jangan nak gheja mudah, untung banyak, tahan ayaq paip, campuq perisa, boh gula, kacau, settle. Tak baik la macam tu.
ayaq tak yah jerang...pakai jer RO water vending machine...
tarok 2kpang dapat 5liter...heheheh
tak pun meh order Coway dgn ambe
Reply With Quote
  #63  
Old 16-05-2017, 10:31 AM
joee joee is offline
CG Top Poster Club

joee's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Oct 2010
Location: Kulim - JB -SB
Posts: 38,700
Thanks (Received): 675
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

klu ckp klinik arun tau dah...
dkt dgn tabung haji tak salah..
pnh nmpk..tp lom pnh singgah..takpa pasni bole try..

{QUOTE=profsyukri;23868445]cuba cari klinik arun...
pekan kulim...
insyaallah jumpa....
betul2 depan klinik harun tu...
dia buka malam jam 730 malam hingga jam 12.00 malam[/QUOTE]
__________________
http://www.mediafire.com/file/u66j2z2zqhpbd2q/468x60_fxoftheyear.gif
Reply With Quote
  #64  
Old 17-05-2017, 09:17 AM
SayaBudakBaruBelajar SayaBudakBaruBelajar is offline
Active Member

SayaBudakBaruBelajar's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2011
Location: Ujung Tanah
Posts: 1,907
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by silasroon View Post
Nak jual ayaq, TOLONG JERANG ayaq tu. Jangan nak gheja mudah, untung banyak, tahan ayaq paip, campuq perisa, boh gula, kacau, settle. Tak baik la macam tu.
Kenuri kawen kt kampung mentua aku curah ayaq paip tros dalam tong..Elok ja..Ayaq merah minom kt umah pon direct ayaq paip..Jerang ayaq utk ayaq panas ja...Aku pon pelik
Reply With Quote
  #65  
Old 17-05-2017, 09:35 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,471
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 471
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SayaBudakBaruBelajar View Post
Kenuri kawen kt kampung mentua aku curah ayaq paip tros dalam tong..Elok ja..Ayaq merah minom kt umah pon direct ayaq paip..Jerang ayaq utk ayaq panas ja...Aku pon pelik
zaman lani ada mangkok suka pakai ayaq paip ja

bukan semua betui atas muka bumi

ramai gelong bengkok dari yang lurus cheq
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #66  
Old 28-05-2017, 12:31 PM
qassam qassam is offline
Regular

qassam's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2008
Location: tanah melayu
Posts: 872
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by oldtbone View Post
jual kerepek pn bagus musim raya ni..
amik pukal dr pengeluar pastu jual kira kilo atau repack kecik2 kat pasar tani atau pasar malam

dua2..hihi
__________________
jom daftar mengundi,tolak parti taghut
PM utk ubat resdung herba]
Say no to syiah,israel
Reply With Quote
Likes oldtbone liked this post
  #67  
Old 29-05-2017, 09:06 AM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,451
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 238
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
zaman lani ada mangkok suka pakai ayaq paip ja

bukan semua betui atas muka bumi

ramai gelong bengkok dari yang lurus cheq
Beli air kotak kat Eco-Shop lagi berbaloi.

Semalam berbuka minum air mangga.

Kalau nak meniaga tu kena ikhlas.

Pernah dulu saya terbeli air kacang soya yang masam.

Yang jual pakai kopiah. Terus taubat tak beli air di bazaar Ramadhan.
Reply With Quote
  #68  
Old 29-05-2017, 09:12 AM
mix&match mix&match is offline
Active Plus

mix&match's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: May 2011
Posts: 2,879
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Beli air kotak kat Eco-Shop lagi berbaloi.

Semalam berbuka minum air mangga.

Kalau nak meniaga tu kena ikhlas.

Pernah dulu saya terbeli air kacang soya yang masam.

Yang jual pakai kopiah. Terus taubat tak beli air di bazaar Ramadhan.
taubat nasuha ka?
__________________
BANANA REPUBLIC Vintage Straight" Dark Blue @ Free Postage

Timberland Fit Straigt Jeans"BIG Size Available @ Free Postage
Reply With Quote
  #69  
Old 29-05-2017, 09:12 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 32,471
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 471
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Beli air kotak kat Eco-Shop lagi berbaloi.

Semalam berbuka minum air mangga.

Kalau nak meniaga tu kena ikhlas.

Pernah dulu saya terbeli air kacang soya yang masam.

Yang jual pakai kopiah. Terus taubat tak beli air di bazaar Ramadhan.
ayaq soya slalu cheq beli kat 7 eleven
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold