Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 27-02-2017, 04:33 PM
adi90 adi90 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Abang Bello View Post
Semalam saya join Seminar Pelaburan Saham Tn Haji Asri Mohamad dekat Shah Alam. Nampak menarik, tapi seminar FREE je la. Cuma dia cerita basic ja, so tak berapa nak paham sangat. Haji Asri ada bagitau, basic dia beli masa murah, jual masa mahal dekat situ la kita buat duit.

Tapi saya masih tak nampak banyak lagi kena study, akaun CDS pon xda lagi hehe. Sekarang boleh guna platform Bursa Market Place untuk tengok macam2 input news company profail, company profit, macam2 la siap ada demo akaun untuk kita belajar. Kalau saya nak mula belajar pasal saham, adakah perlu saya menghadiri kursus atau seminar berkaitan saham untuk dapat pemahaman lebih lanjut sebelum saya mula trade pakai duit betul yang bagi saya bukan modal kecik kalau Rm3k-RM5k?
Kalau before nie ada pengalaman trade forex better trade FCPO sebab high risk high return, dan fcpo nie banyak teknikal je macm forex. Tapi kalau nak relax2 santai2 trade la saham, low risk tapi banyak fundamental analisis la. Kelas Hj asri ada ajar FCPO ke ?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 11-03-2017, 04:52 PM
yazryyahya yazryyahya is offline
Active Member

yazryyahya's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Location: Ipoh+Kajang
Posts: 1,337
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

terbaik thread ni
__________________
Sales Advisor PESB Ipoh [BELI KERETA PROTON]
Sales Consultant ISUZU ACM Ipoh [Usahawan Isuzu Perak]
UMUR & HartaKu
Reply With Quote
  #53  
Old 15-04-2017, 06:21 PM
njan njan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 284
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by PuTRa78 View Post
rm200k jerr..
Modal besar untung besar nak rugi pun besar...
Dalam apa2 pelaburan bila ada yang untung tentu ada pihak yang rugi...jadi melabur dengan bijak.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold