Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 01-01-2016, 05:48 PM
QIPIDELANA QIPIDELANA is offline
Active Plus

QIPIDELANA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 4,329
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

hati2 bila ingin membeli sesuatu barang yg harganya jauh lebih murah dr yg sepatutnya.
__________________
LUASKAN KUASAMU
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 01-01-2016, 05:56 PM
3gunHell 3gunHell is offline
Active Member

3gunHell's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,321
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

ada bau2 scam nie. hati2.
mungkin mula2 dorang jual murah untuk dapatkan trust.
lepas tu faham2 aje la.
ada kes macam ni dulu kat cg.
__________________
sedangkan lidah lagi tergigit dengan gigi. apatah lagi dalam perhubungan.
Reply With Quote
  #33  
Old 01-01-2016, 09:33 PM
periamuda periamuda is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 5,884
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Brg elektrik, hp aku beli yg ori dari authorised dealer. Biar jenama cikai tapi ori dari brand apple sony tapi klon. Mcm beli keta baik beli perodua dari beli merc tapi potong.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump