Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 01-01-2016, 08:11 AM
say-p say-p is offline
Active Plus

say-p's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2009
Posts: 3,008
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Byk btol y bt pre oder skrg...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 01-01-2016, 08:16 AM
Ibn Raffar Ibn Raffar is offline
Super Active

Ibn Raffar's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: May 2011
Posts: 6,678
Thanks (Received): 320
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Murahnya. Kalau ada ssm kira ok lah kan. Apa2 jadi boleh rujuk tribunal..hehe
Reply With Quote
  #23  
Old 01-01-2016, 08:26 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 34,845
Thanks (Received): 134
Likes (Received): 512
Active Level
My Mood:
Default

Tak berani aku nak beli barang ribu cara gini.

Putih mata nanti.
__________________
Mereka itulah orang² yang membeli kesesatan dengan hidayah. [Al-Baqarah;86]

▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun UMOFX Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂

Reply With Quote
  #24  
Old 01-01-2016, 08:31 AM
RekaSeni RekaSeni is offline
Active Member

RekaSeni's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2014
Posts: 1,598
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 26
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Ibn Raffar View Post
Murahnya. Kalau ada ssm kira ok lah kan. Apa2 jadi boleh rujuk tribunal..hehe
tatau la ssm tu btol ke idak.
atau ssm da expired sesapa punye ke?
__________________
RekaSeni - contemporary | Philosophy www.rekaseni.com ..... لا إلهَ إلا أنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظّالِمِيْنَ
Reply With Quote
  #25  
Old 01-01-2016, 08:41 AM
emoney emoney is offline
Super Active

emoney's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2007
Location: ~OneXox..deKaT dihAti Mu...~
Posts: 8,437
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by say-p View Post
Byk btol y bt pre oder skrg...
Biasalah brg murah..ramai yg tertarikk..
Reply With Quote
  #26  
Old 01-01-2016, 08:44 AM
Ibn Raffar Ibn Raffar is offline
Super Active

Ibn Raffar's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: May 2011
Posts: 6,678
Thanks (Received): 320
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RekaSeni View Post
tatau la ssm tu btol ke idak.
atau ssm da expired sesapa punye ke?
Em.betul juga tu. Jangan bank in selain akaun bank syarikat boleh jadi panduan.
Reply With Quote
  #27  
Old 01-01-2016, 09:03 AM
nameless nameless is offline
Super Active

nameless's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,279
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
seingat aku yang topup tu dengan ipad ke apa ntah,barang apple

guna logik akal je benda2 macam ni

aku tengok ada yang tulis, jgn percaya semua, benda ni tipu (banyak beb budak2 instagram jual murah macam ni. pre order sampai 3 bulan)

tokey and orang lain pun reply

"haa macam ni la melayu,tak suka tgk sesama bangsa kaum nak senang"

nanti bila dah kena tipu

"sesama islam bang,ni semua takdir,redha je la"

lahanat
Komen ni aku suke...

Bl blum jd main sentimen melayu...
Bl dh kena jd islamik lak...
__________________
F.E.A.R : Forget Everything And Run or Face Everything And Rise...
Your choice...
Reply With Quote
  #28  
Old 01-01-2016, 09:06 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,851
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 522
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kena hati hati sat bagi duit barang tak dapat
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #29  
Old 01-01-2016, 09:15 AM
mahdi87 mahdi87 is offline
Regular

mahdi87's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2011
Posts: 640
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Iphone mcm mana boleh dapat murah? kalau nak beli yg baru ada kat apple store ngan online je pon,harga fix
Reply With Quote
  #30  
Old 01-01-2016, 09:29 AM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 21,259
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 140
Active Level
My Mood:
Default

mungkin betul.. hmm... murah btul..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump