Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 01-01-2016, 02:11 AM
nhaainfo nhaainfo is offline
Active Member

nhaainfo's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,309
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

link tu baru 10k follower...ada yang beratus k follower pun ada...parking tepi dulu..
__________________
Exchange Perfect Money 1 USD RM4.40 (Available Now)
Current PM Stock $100, Daily Availability $200 (June 2017 Onwards)
PM/Whatsapp 010-9SS4SS4 For Fast Respond
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 01-01-2016, 02:33 AM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,210
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 46
Active Level
My Mood:
Default

aku tak percaya jenis macma ni. satg depa ni dah ambik untung sikit. bila kena tipu

"apa boleh buat kami pun kena tipu dengan agen kami, kami pun kena tipu"

padahal dah ambik duit sikit sbb komisyen, so tak rugi apa pun,nama je busuk,tapi tak jugak,guna alasan "agen"

macam mlm je alasan

tak pun dia guna method macam dalam CG,aku lupa dia scam apa. dia tarik pelanggan bagi ada testimoni dulu
Reply With Quote
  #13  
Old 01-01-2016, 02:42 AM
lpsoldier007 lpsoldier007 is online now
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 21,713
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 247
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
aku tak percaya jenis macma ni. satg depa ni dah ambik untung sikit. bila kena tipu

"apa boleh buat kami pun kena tipu dengan agen kami, kami pun kena tipu"

padahal dah ambik duit sikit sbb komisyen, so tak rugi apa pun,nama je busuk,tapi tak jugak,guna alasan "agen"

macam mlm je alasan

tak pun dia guna method macam dalam CG,aku lupa dia scam apa. dia tarik pelanggan bagi ada testimoni dulu
Dulu kt CG ada jgk bisnes cm gini. Apa nama dia. ETA eh? Lebih kurang sama mcm gini jgk kan. Tp senyap dah. Haha.
Reply With Quote
  #14  
Old 01-01-2016, 02:49 AM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,210
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 46
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lpsoldier007 View Post
Dulu kt CG ada jgk bisnes cm gini. Apa nama dia. ETA eh? Lebih kurang sama mcm gini jgk kan. Tp senyap dah. Haha.
seingat aku yang topup tu dengan ipad ke apa ntah,barang apple

guna logik akal je benda2 macam ni

aku tengok ada yang tulis, jgn percaya semua, benda ni tipu (banyak beb budak2 instagram jual murah macam ni. pre order sampai 3 bulan)

tokey and orang lain pun reply

"haa macam ni la melayu,tak suka tgk sesama bangsa kaum nak senang"

nanti bila dah kena tipu

"sesama islam bang,ni semua takdir,redha je la"

lahanat
Reply With Quote
  #15  
Old 01-01-2016, 02:50 AM
linkinpark87 linkinpark87 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 445
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ada je dulu kes dalam cg ni ,letak separuh harga,deliber brg3 buat trust dulu

kumpul order banyak pastu scam
__________________
[SIZE="3"][B][COLOR="DarkGreen"][URL="http://WWW.KEDAIPOWER.NET"][CENTER]UBAT TENAGA BATIN ANDA!! TAHAN LAMA DAN KUAT DIRANJANG!!! besarkan zakar!! PRO EXTENDER /VIMAX /BLUE WIZARD /SENSA PUMP /CANDY B /SURE UP/SENSAOIL /CATUABA /SENSAOIL//FLESHLIGhT/UBAT KUAT[/CENTER][/URL][/COLOR][/B][/SIZE]
Reply With Quote
  #16  
Old 01-01-2016, 03:02 AM
syahsyah1234 syahsyah1234 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Location: Ipoh, Perak
Posts: 2,665
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

sistem mcm ni mmg legit. kumpul order pastu beli byk byk. kiranya dia acting as supplier dan dpt brg murah. ada satu kat insta buat iphone 6, tahan setahun lebih lepas tu sangkut. sbb benda ni byk org tgh. bila sales gempak ada kelabu mata pastu hilang. bukan emas je yg ters0nt0t ni.
Reply With Quote
  #17  
Old 01-01-2016, 03:07 AM
abangbeca abangbeca is offline
Super Active

abangbeca's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Jan 2009
Location: aTaS BeCa.....
Posts: 8,678
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by linkinpark87 View Post
ada je dulu kes dalam cg ni ,letak separuh harga,deliber brg3 buat trust dulu

kumpul order banyak pastu scam
Kes aizat cg...yg depa terjah kt penang dulu....
Reply With Quote
  #18  
Old 01-01-2016, 07:16 AM
hairy84 hairy84 is offline
Legendary Member

hairy84's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: Sep 2010
Posts: 15,181
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

ingat lagi tak kes ipad kat cg ni... cuba korang hadam elok2
Reply With Quote
  #19  
Old 01-01-2016, 07:32 AM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,291
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9239
Active Level
My Mood:
Default

klo nk beli jdla yg terawal

yg terawal confirm dapat sbb nk kan 'trader rating' hihi
Reply With Quote
  #20  
Old 01-01-2016, 07:37 AM
RekaSeni RekaSeni is offline
Active Member

RekaSeni's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2014
Posts: 1,598
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 26
Active Level
Default

yg paling fedap dia pakai account lain buat insta review..

"Nak menangi iphone? sila follow ig sekian2"
lepas setahun takder mender pun pengumuman buat pasal menang iphone

Ni scam nak tarik org polow ig dia
__________________
RekaSeni - contemporary | Philosophy www.rekaseni.com ..... لا إلهَ إلا أنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظّالِمِيْنَ
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump