Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 05-04-2018, 11:09 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 5,709
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 321
Active Level
My Mood:
Default

elon musk dah beli snapchat sbb katanya orang akan beralih ke snapchat pasal banyak isu privacy dgn IG / FB.

saya tak rasa ada apa2 isu privacy dgn IG / FB. kita kena pandai lah control setting & janganlah dedah info2 tak perlu. mcm FB asyik suruh update no phone, saya tak letak pun no phone kat fb saya.

pandai2 lah control ye

__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 11 tahun trading & 7 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 19-04-2018, 07:22 PM
underscore underscore is offline
Legendary Member

underscore's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Location: 7
Posts: 11,001
Thanks (Received): 3663
Likes (Received): 357
Blog Entries: 33
Active Level
Default

Attached Images
File Type: jpg FB_IMG_15241368649079098.jpg (183.6 KB, 18 views)
Reply With Quote
  #33  
Old 19-04-2018, 07:33 PM
KedaiBajuIllin KedaiBajuIllin is offline
Regular

KedaiBajuIllin's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 334
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 49
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jackhalid View Post
elon musk dah beli snapchat sbb katanya orang akan beralih ke snapchat pasal banyak isu privacy dgn IG / FB.

saya tak rasa ada apa2 isu privacy dgn IG / FB. kita kena pandai lah control setting & janganlah dedah info2 tak perlu. mcm FB asyik suruh update no phone, saya tak letak pun no phone kat fb saya.

pandai2 lah control ye

bila pulak dia beli snapchat?
Reply With Quote
  #34  
Old 24-04-2018, 03:43 PM
batikmalaysia batikmalaysia is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 18
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jackhalid View Post
elon musk dah beli snapchat sbb katanya orang akan beralih ke snapchat pasal banyak isu privacy dgn IG / FB.

saya tak rasa ada apa2 isu privacy dgn IG / FB. kita kena pandai lah control setting & janganlah dedah info2 tak perlu. mcm FB asyik suruh update no phone, saya tak letak pun no phone kat fb saya.

pandai2 lah control ye

tak la bro. Elon Musk tak beli Snapchat. Tu April **** joke je tu.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump