Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 15-12-2016, 03:19 PM
citymall citymall is offline
Active Plus

citymall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2013
Location: Dungun Terengganu
Posts: 4,210
Thanks (Received): 331
Likes (Received): 138
Active Level
My Mood:
Default

Dengan RM2000 tu TT nak buat apa?
Buat kertas kerja sikit boleh.
Saya ingat TT duk Dungun. Boleh join sekali
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
Paid Advertisement
  #22  
Old 15-12-2016, 04:05 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,984
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by StaRz_V View Post
Tlg upkan utk tt.. Tue jer dpt tlg wat masa nie.. Kalau xde mslh aku pn minat join tt nie.. Bisnes fizikal jd nmpk depan mata..
Terima kasih..ada jumpa kat seremban / gemas / rembau banting tulis keropok lekor, 25 btg Rm6..bole beli..support bisnes org Islam..Terima kasih..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
Likes StaRz_V liked this post
  #23  
Old 15-12-2016, 04:10 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,984
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by citymall View Post
Dengan RM2000 tu TT nak buat apa?
Buat kertas kerja sikit boleh.
Saya ingat TT duk Dungun. Boleh join sekali
Saya dok gemas, n9..rm2k tu utk saya beli kopok dan sos..itu saja..lain2 kos kami settlekan dr keuntungan kami..kami gerak hari2..tak lama lg, banting kopok lekor kami akan dikenali..insya Allah..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #24  
Old 15-12-2016, 04:20 PM
skafever69 skafever69 is offline
Active Plus

skafever69's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2008
Location: KL - KUANTAN
Posts: 4,427
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

up utk tt...
semoga Berjaya TT.
Kopok buat sendiri ke?
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #25  
Old 15-12-2016, 04:44 PM
02047haf 02047haf is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2015
Posts: 2,734
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 152
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Nazj View Post
Terima kasih..ada jumpa kat seremban / gemas / rembau banting tulis keropok lekor, 25 btg Rm6..bole beli..support bisnes org Islam..Terima kasih..
Mula2 baca ingat ada kat banting, baru nak singgah. Banner rupanya

Semoga terus berjaya TT.
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #26  
Old 15-12-2016, 05:08 PM
magnesium magnesium is online now
Legendary Member

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 10,403
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 136
Active Level
Default

salam tt

saya nasihat kan stay je dgn apa yg ada

saya x lama dlm bidang bisnes ni baru 8 tahun

apa yg saya nampak orang yg berhutang dlm perniagaan akan terus mengharapkan bantuan luar

baik terus je drpd sikit hingga jadi besar bisnes tu

kalau tt masih x dpt pelabur dan yakin dgn pulangan tt, kaedah ni biasa di gunakan oleh peniaga yg ada perancangan dan yakin 200% untuk balik modal. biasanya untuk event besar seperti berniaga di bulan puasa yang mana InsyaAllah xkan rugi bila dah ada pengalaman berniaga.

teknik nya pinjam ah long term satu bulan.

ramai kawan2 saya buat teknik ni tapi kena ingat sebab mereka ada pengalaman berniaga dan juga YAKIN 200% yg bisnes dorang at least mampu bayar hutang.

Saya x galakkan benda ni sebab saya sendiri berniaga atas apa yg ada tanpa meminjam tapi ini batu loncatan untuk hasil yg lebih besar dan cepat.
Reply With Quote
  #27  
Old 15-12-2016, 10:26 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,984
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by skafever69 View Post
up utk tt...
semoga Berjaya TT.
Kopok buat sendiri ke?
Tq..kopok ambil direct kilang..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #28  
Old 15-12-2016, 10:27 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,984
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 02047haf View Post
Mula2 baca ingat ada kat banting, baru nak singgah. Banner rupanya

Semoga terus berjaya TT.
Kat banting belum lg..skrg kat n9 pun dh x cukup tangan..hehe
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #29  
Old 15-12-2016, 10:30 PM
mie_amour mie_amour is offline
Active Member

mie_amour's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,754
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Yuha View Post
Rindu keropok lekor terengganu....

Ade surat perjanjian tak?? Kalu ade, ade matikan setem tak?? Nombo IC kedua dua pihak ade dlm perjanjian?? Popit gerenti untung ka atau jamgkaan sahaja??

TT xcuba mintak modal sama sedara mara???

99% peluang pelaburan dlm section nie gagal akhirnya....Harap kali ni biz TT dpt tahan lama yea....nombo tepon yg tayang nampak cam genuine biz ni...

apa2 pun good luck to TT.
Teringat mcm2 jv bisnes dlm ni.. mmg hampir smua flop..xpa tt.. didoakan dipermudahkan urusan dan sukses ya
__________________
Belajar dan terus belajar...
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #30  
Old 15-12-2016, 10:32 PM
mie_amour mie_amour is offline
Active Member

mie_amour's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,754
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
salam tt

saya nasihat kan stay je dgn apa yg ada

saya x lama dlm bidang bisnes ni baru 8 tahun

apa yg saya nampak orang yg berhutang dlm perniagaan akan terus mengharapkan bantuan luar

baik terus je drpd sikit hingga jadi besar bisnes tu

kalau tt masih x dpt pelabur dan yakin dgn pulangan tt, kaedah ni biasa di gunakan oleh peniaga yg ada perancangan dan yakin 200% untuk balik modal. biasanya untuk event besar seperti berniaga di bulan puasa yang mana InsyaAllah xkan rugi bila dah ada pengalaman berniaga.

teknik nya pinjam ah long term satu bulan.

ramai kawan2 saya buat teknik ni tapi kena ingat sebab mereka ada pengalaman berniaga dan juga YAKIN 200% yg bisnes dorang at least mampu bayar hutang.

Saya x galakkan benda ni sebab saya sendiri berniaga atas apa yg ada tanpa meminjam tapi ini batu loncatan untuk hasil yg lebih besar dan cepat.
Ar rahnu pun boleh..lebib ok dr ahlong...pilihan masing2
__________________
Belajar dan terus belajar...
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump