Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 13-12-2016, 07:48 AM
ZONDA ZONDA is offline
Legendary Member

ZONDA's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,906
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

nmpk menarik..TT blh upkan tak keropok tt buat tu ?
tempat buat keropok kalau ada lg cantik...yakin sikit
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
Paid Advertisement
  #12  
Old 13-12-2016, 07:49 AM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,984
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by PedangSetiawan View Post
x banyak pon modal pusingannya. jenama apa keropok lekornya? kok ternampak leh singgah beli
Kalau modal besar saya khuatir saya tak mampu janakan duit tu, kalau RM2000, setiap ringgit duit tu saya akan gunakan untuk beli keropok dan sos dan seterusnya menjana pendapatan..selalu yg jadi hancur tu sbb sikap tamak, nk pegang duit org banyak2, tapi duit tu tak diniagakan, macam mana nk dpt profit dan distribute pada pembiaya? Mintak dijauhkan sikap tamak tu dalam diri saya..insya Allah..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #13  
Old 13-12-2016, 07:53 AM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,984
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ZONDA View Post
nmpk menarik..TT blh upkan tak keropok tt buat tu ?
tempat buat keropok kalau ada lg cantik...yakin sikit
Saya ade promote kat page Den Org Tampin..bole tengok2..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #14  
Old 13-12-2016, 08:00 AM
onewafer onewafer is offline
Legendary Member

onewafer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Posts: 10,407
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 210
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Nazj View Post
Saya ade promote kat page Den Org Tampin..bole tengok2..


Hebat orang kita...

Selamat maju jaya tuan.




.
__________________
Never give up...💪💪💪

3MA.SNR.ZZ

.
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #15  
Old 13-12-2016, 08:22 AM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,984
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onewafer View Post
Hebat orang kita...

Selamat maju jaya tuan.




.
Aamiinn..tolong semua warga CG doakan saya, isteri dan abg ipar berjaya dalam perniagaan ini..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #16  
Old 13-12-2016, 06:02 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,308
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 37
Active Level
Default

aku kat seremban 2 ni, kat mana boleh dapat? nak rasa juga ni
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #17  
Old 13-12-2016, 06:26 PM
Hypnosis-Diri Hypnosis-Diri is offline
Super Active

Hypnosis-Diri's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2014
Location: Syurga dalam hati kita berdua
Posts: 8,233
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 571
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Nazj View Post
Aamiinn..tolong semua warga CG doakan saya, isteri dan abg ipar berjaya dalam perniagaan ini..
Semoga tt,isteri dan abg ipar menjadi jutawan keropok lekor yang bertakwan.

Amin.
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #18  
Old 14-12-2016, 04:12 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,984
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by PedangSetiawan View Post
aku kat seremban 2 ni, kat mana boleh dapat? nak rasa juga ni
Zemart atau family store..lokasi berubah2..ikut mood / kesesakan customer..skrg srbn cuti seminggu..pi ganu bercuti..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #19  
Old 14-12-2016, 04:13 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,984
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Hypnosis-Diri View Post
Semoga tt,isteri dan abg ipar menjadi jutawan keropok lekor yang bertakwan.

Amin.
Amiinn..insya Allah
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #20  
Old 15-12-2016, 02:56 PM
StaRz_V StaRz_V is offline
Active Plus

StaRz_V's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2010
Posts: 3,431
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Tlg upkan utk tt.. Tue jer dpt tlg wat masa nie.. Kalau xde mslh aku pn minat join tt nie.. Bisnes fizikal jd nmpk depan mata..
__________________
Sila Hubungi 017-3729424 untuk maklumat[/CENTER][/SIZE][/B][/URL]
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump