Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-12-2016, 05:34 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,985
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default Mencari JV Partner Utk Modal Bisnes Keropok Lekor

Bisnes Keropok Lekor - berniaga pasar malam

Assalamualaikum..saya sekarang ini menjalankan bisnes keropok lekor sudah hampir setahun..keropok lekor saya jual sendiri dan supply kepada peniaga-peniaga. Disebabkan permintaan telah semakin tinggi, saya kekurangan modal untuk membuat sos pada skala yg lebih besar. Bukan sahaja modal untuk sos, untuk keropok lekor juga permintaan sudah semakin bertambah. Saya memerlukan RM2000 utuk modal pusingan selama sebulan(minima) atau selama mana pembiaya ingin saya jalankan modal mereka. Seorang pembiaya sekurang-kurangnya perlu meletakkan RM500 sebagai modal. Kesemua modal yang pembiaya berikan 100% akan digunakan untuk Bisnes keropok lekor sahaja. Setiap sebulan dari tarikh saya terima biaya, saya akan memberi 2 pilihan kepada pembiaya.

Pilihan PERTAMA, pembiaya boleh ambil modal berserta perkongsian untung 10% daripada modal yg disuntik. Contoh sekiranya pembiaya membiaya RM1000, cukup sebulan pembiaya akan diberi RM1000 (modal)+RM100 (saguhati 10%).

Pilihan KEDUA pula sekiranya pembiaya tidak mahu ambil dahulu modal, RM1100 tersebut akan di bawa ke hadapan utk membeli keropok / sos dan bulan berikutnya pembiaya akan dapat RM1100 + Rm110 (saguhati 10%). Begitulah prosesnya seterusnya dan seterusnya. Akan tetapi, sekiranya modal saya lebih dari cukup, baki tersebut akan saya bank in kepada pembiaya. Maksudnya sekiranya modal untuk beli barangan lebih daripada yang diperlukan, lebihan tersebut saya akan pulangkan kepada pembiaya kerana takut jika duit tersebut tidak dpt menjana keuntungan seterusnya menyukarkan bayaran saguhati.

Buat masa ini saya hanya perlukan RM2000. Boleh pm inbox saya untuk keterangan lanjut ataupun call/whatsapp 0166321046-Nazri.

**untuk pulangan modal mengambil masa 7 hari, pembiaya perlu inform awal supaya jualan boleh dibuat secepat mungkin untuk kembalikan modal.

Sekian, terima kasih.
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-12-2016, 06:07 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 42,220
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 986
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Semoga ada yang membantu aaamiin
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #3  
Old 12-12-2016, 06:10 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,985
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Semoga ada yang membantu aaamiin
Aamiinn..kalau x de yg bantu, mungkin Allah belum nak bagi..sabar..redha je la..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #4  
Old 12-12-2016, 06:17 PM
onewafer onewafer is offline
Legendary Member

onewafer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Posts: 10,410
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 211
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Nazj View Post
Aamiinn..kalau x de yg bantu, mungkin Allah belum nak bagi..sabar..redha je la..


Pembiaya tu nanti kalo ada, bole pegi
tengok2 ke industri keropok tu? Atau
pembiaya disyaratkn supaya duk diam2,
tunggu saguhati?.


.
__________________
Never give up...💪💪💪

3MA.SNR.ZZ

.
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #5  
Old 12-12-2016, 06:25 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,985
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onewafer View Post
Pembiaya tu nanti kalo ada, bole pegi
tengok2 ke industri keropok tu? Atau
pembiaya disyaratkn supaya duk diam2,
tunggu saguhati?.


.
Boleh tengok..boleh datang beli, bole tlg promote..sbb saya berniaga travel sekitar N9..nak duduk diam2 pun bole gak, terpulang..kami akan usahakan bisnes ni..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #6  
Old 12-12-2016, 06:31 PM
onewafer onewafer is offline
Legendary Member

onewafer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Posts: 10,410
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 211
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Nazj View Post
Boleh tengok..boleh datang beli, bole tlg promote..sbb saya berniaga travel sekitar N9..nak duduk diam2 pun bole gak, terpulang..kami akan usahakan bisnes ni..


Bagus tu pada rakan2 yg duk area sana

Ingat area2 belah Kuantan ni. Aritu
ada rakan yg berminat nk join bisnes
kecil2an tp berpotensi tinggi ni.



.
__________________
Never give up...💪💪💪

3MA.SNR.ZZ

.
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #7  
Old 12-12-2016, 06:39 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,985
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onewafer View Post
Bagus tu pada rakan2 yg duk area sana

Ingat area2 belah Kuantan ni. Aritu
ada rakan yg berminat nk join bisnes
kecil2an tp berpotensi tinggi ni.



.
Betul..senang nak dtg tgk sendiri..setiap hari Ahad saya ada niaga kat Zemart Rembau, N.9..sape2 nak rasa kopok lekor mengancam jiwa yg lara, bole dtg beli, hehe
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #8  
Old 12-12-2016, 07:27 PM
Yuha Yuha is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 191
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Nazj View Post
Bisnes Keropok Lekor - berniaga pasar malam

Assalamualaikum..saya sekarang ini menjalankan bisnes keropok lekor sudah hampir setahun..keropok lekor saya jual sendiri dan supply kepada peniaga-peniaga. Disebabkan permintaan telah semakin tinggi, saya kekurangan modal untuk membuat sos pada skala yg lebih besar. Bukan sahaja modal untuk sos, untuk keropok lekor juga permintaan sudah semakin bertambah. Saya memerlukan RM2000 utuk modal pusingan selama sebulan(minima) atau selama mana pembiaya ingin saya jalankan modal mereka. Seorang pembiaya sekurang-kurangnya perlu meletakkan RM500 sebagai modal. Kesemua modal yang pembiaya berikan 100% akan digunakan untuk Bisnes keropok lekor sahaja. Setiap sebulan dari tarikh saya terima biaya, saya akan memberi 2 pilihan kepada pembiaya.

Pilihan PERTAMA, pembiaya boleh ambil modal berserta perkongsian untung 10% daripada modal yg disuntik. Contoh sekiranya pembiaya membiaya RM1000, cukup sebulan pembiaya akan diberi RM1000 (modal)+RM100 (saguhati 10%).

Pilihan KEDUA pula sekiranya pembiaya tidak mahu ambil dahulu modal, RM1100 tersebut akan di bawa ke hadapan utk membeli keropok / sos dan bulan berikutnya pembiaya akan dapat RM1100 + Rm110 (saguhati 10%). Begitulah prosesnya seterusnya dan seterusnya. Akan tetapi, sekiranya modal saya lebih dari cukup, baki tersebut akan saya bank in kepada pembiaya. Maksudnya sekiranya modal untuk beli barangan lebih daripada yang diperlukan, lebihan tersebut saya akan pulangkan kepada pembiaya kerana takut jika duit tersebut tidak dpt menjana keuntungan seterusnya menyukarkan bayaran saguhati.

Buat masa ini saya hanya perlukan RM2000. Boleh pm inbox saya untuk keterangan lanjut ataupun call/whatsapp 0166321046-Nazri.

**untuk pulangan modal mengambil masa 7 hari, pembiaya perlu inform awal supaya jualan boleh dibuat secepat mungkin untuk kembalikan modal.

Sekian, terima kasih.

Rindu keropok lekor terengganu....

Ade surat perjanjian tak?? Kalu ade, ade matikan setem tak?? Nombo IC kedua dua pihak ade dlm perjanjian?? Popit gerenti untung ka atau jamgkaan sahaja??

TT xcuba mintak modal sama sedara mara???

99% peluang pelaburan dlm section nie gagal akhirnya....Harap kali ni biz TT dpt tahan lama yea....nombo tepon yg tayang nampak cam genuine biz ni...

apa2 pun good luck to TT.
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #9  
Old 12-12-2016, 07:38 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,310
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 39
Active Level
Default

x banyak pon modal pusingannya. jenama apa keropok lekornya? kok ternampak leh singgah beli
Reply With Quote
Likes Nazj liked this post
  #10  
Old 13-12-2016, 07:45 AM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,985
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Yuha View Post
Rindu keropok lekor terengganu....

Ade surat perjanjian tak?? Kalu ade, ade matikan setem tak?? Nombo IC kedua dua pihak ade dlm perjanjian?? Popit gerenti untung ka atau jamgkaan sahaja??

TT xcuba mintak modal sama sedara mara???

99% peluang pelaburan dlm section nie gagal akhirnya....Harap kali ni biz TT dpt tahan lama yea....nombo tepon yg tayang nampak cam genuine biz ni...

apa2 pun good luck to TT.
Saya x reti nk buat surat perjanjian, kalau ade contoh saya boleh buat..Nak cakap gerenti untung, nnti org cakap riak pulak, tapi setakat ni niaga memang untung je, disebabkan kurang modal je, tu yg bisnes dok kat takuk yg sama je tak berubah2..mintak modal sedara mara ni leceh, lagi satu nnti x komited, mintak modal dari org luar lg bagus..betul, 99% dlm section ni PELABURAN yg gagal. tapi saya ni bukan pelaburan, ni bisnes yg saya jalankan titik peluh sendiri, bukan atas angin dan saya sendiri brp besar potensi bisnes ni, kalau saya ckp, habis semua org nk buat nnti, biarlah rahsia..no tepon tu dah bertahun guna, x tukar2, hari tu tukar line xox pun guna no lama gak..sayang no tu, ramai yg dh tau..

Terima kasih tuan dgn soalan, saya suka kalau ramai bertanya, senang nk jelaskan supaya semua silent reader paham..
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump