Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-11-2013, 12:04 PM
zall zall is offline
Active Plus

zall's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 3,367
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Active Level
Default JV Partner RM5000 Jangka Pendek

- JV perniagaan Stall Bubur dan Ayam Goreng
- Pelaburan RM5000
- Pulangan setiap bulan RM300 selama 6 bulan
- Bayaran Balik sepenuhnya pada bulan ke-7
- Ada pekerja sendiri yg dibayar gaji harian
- Akan beroperasi di Sg Buloh
- Ditawarkan untuk seorang pelabur shj buat masa ini
- Insyallah, cadangan dibuka pada Januari (musim hujan sekarang)

* Sila PM untuk info lanjut ttg potensi bisnes ini.
** Bisnes ini bukan try & error, dah ada proven konsep.
*** Duit diguna utk kos stall & bahan mentah.
**** Jika sales tinggi, akan pertimbang pulangan RM500 sebulan.
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-11-2013, 08:56 PM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,260
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

300-500 tu dividen sahaja atau bayaran ansuran modal+dividen?
  #3  
Old 23-11-2013, 10:44 PM
zall zall is offline
Active Plus

zall's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 3,367
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by khairul385 View Post
300-500 tu dividen sahaja atau bayaran ansuran modal+dividen?
300-500 dividen, bulan ke-7 akan buat full payment RM5000.
  #4  
Old 23-11-2013, 11:08 PM
KIZMAN KIZMAN is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 2,307
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Takkan tt takde rm5000 di tangan?
  #5  
Old 24-11-2013, 08:19 AM
zall zall is offline
Active Plus

zall's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 3,367
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by KIZMAN View Post
Takkan tt takde rm5000 di tangan?
saya perlukan duit utk rolling dan backup... saya nak pastikan benda ni berjaya dan boleh bertahan kalau ada apa2 masalah...

sy perlu buka stall secepat mungkin sbb benda ni tgh hot dan tak nak org lain bukak dulu kat kawasan pilihan saya...

bukan takut persaingan, tapi bila dah ada orang lain bukak rasa tak sedap hati sbb kacau bisnes dia pulak...
  #6  
Old 24-11-2013, 08:41 AM
pentium5 pentium5 is offline
Active Plus

pentium5's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,893
Thanks (Received): 87
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

burger bakar...?
  #7  
Old 24-11-2013, 08:42 AM
Hujimy Hujimy is offline
Active Member

Hujimy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,022
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 1
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Area mana ni
__________________
SIGNAL DARI BANK FOREX - $99/sebulan
SIGNAL DARI BANK FOREX - $99/sebulan
SIGNAL DARI BANK FOREX - $99/sebulan
LCGLCGLCG
Register HERE and GET FREE $30
  #8  
Old 24-11-2013, 09:00 AM
Aidi Aidi is offline
Regular

Aidi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 574
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dah lama dah...
hati2...
rasanya minggu lepas satay...hehehehee
  #9  
Old 24-11-2013, 09:51 AM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,260
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zall View Post
300-500 dividen, bulan ke-7 akan buat full payment RM5000.
ada ageement yang valid utk dibawa ke tribunal jika berlaku problem nanti?
  #10  
Old 24-11-2013, 10:00 AM
Duan82 Duan82 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2011
Posts: 4,457
Thanks (Received): 127
Likes (Received): 279
Active Level
Default

Sory cakap, tapi realiti, Ni jenis buat bisnes...guna air liur ajer...sbb Modal sepenuhnya ditanggung pelabur. Memulakan bisnes dgn meletak 100% risiko pd pelabur. Bisnes yg tiada motivasi.
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump