Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Get-Paid-To Programmes > Scam / Not Paying Programs

Scam / Not Paying Programs This section announced all related programs which are scam or unable to pay their participants.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-06-2013, 12:16 AM
goldcrashes goldcrashes is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 341
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default sales advisor perodua cheras penipu!!!!!!!

ak nk bgthu kt sini yg ada ada seorg sales advisor kt cheras ni(perodua), ak ada beli alza dgn dia bulan 10 thn lps..Then ak rasa nk tambah bodykit..so,ak pn order la bodykit kt dia..bayar la rm850..tp,smpai skrg bodykit tu xdpt..bila ak tanya,dia ckp dah hantar kt umah ak..bila ak minta tracking number,dia xbg...lps tu,ak selalu msj dia,col dia,tp xde respon pn...ada skali tu,ak col dia,dia angkat and bgthu yg dia dah jual blik bodykit ak & duit bodykit tu ada kt dia..dia ada jugak minta supaya ak rekomen kwn ak untuk beli kereta sbb sales dia merosot..ak pn,kesian punya pasal.tlg la rekomen kwn ak..dia janji nk bg rm500 untuk setiap sales yg dia dpt klu ak rekomen..lps loan kwn ak tu lulus,dia ada bgthu yg dia nk byr ak rm1000 sbb masa tu thn bru cina,so,ada promosi & dia dpt lbih ckit untuk sales bulan tu..lps tu,ak msj dia tanya pasal komisen tu..trus xrep..sampai skrg xdpt2 komisen ak..dan pling sakit hati tu,smpai skrg duit bodykit ak tu xdpt...


geram betul ak..
sapa2 ada cadangan pasal cara nk selesaikan kes ak ni sila bgthu yer...

ni maklumat sales advisor tu
nama:azlan shah musa
no tel:0102172722
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-06-2013, 12:27 AM
budak_tpg budak_tpg is offline
Active Member

budak_tpg's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2008
Posts: 1,993
Thanks (Received): 45
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ada dlm cg ke bos..
Reply With Quote
  #3  
Old 09-06-2013, 12:31 AM
goldcrashes goldcrashes is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 341
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by budak_tpg View Post
ada dlm cg ke bos..
xpasti la...
Reply With Quote
  #4  
Old 09-06-2013, 12:32 AM
kamalrul kamalrul is offline
Active Member

kamalrul's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,312
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Report kat hq perodua.. pastu g jumpa manager dia kat cheras sbb duit bodykit.. duit rekemen mmg xleh nak fight sbb itu ihsan salesman,xde hitam putih..
__________________
012-4348978 dan [email protected] Blog saya wakil-jualan-perodua.blogspot.com..!!

http://ik.my/gambar-preve-baru

http://ik.my/perodua-terbaik-dgn-saya
Reply With Quote
  #5  
Old 09-06-2013, 12:34 AM
goldcrashes goldcrashes is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 341
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kamalrul View Post
Report kat hq perodua.. pastu g jumpa manager dia kat cheras sbb duit bodykit.. duit rekemen mmg xleh nak fight sbb itu ihsan salesman,xee hitam putih..
thanks...pndpt mcm ni yg sy cari...duit rekomen tu sy xkesah tp duit boddykit tu la..
Reply With Quote
  #6  
Old 09-06-2013, 12:35 AM
ohiklan ohiklan is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,368
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 1
Active Level
Default

kasi report manager hq tu, tribunal dll
__________________
budi bahasa, bukan budaya saya
Reply With Quote
  #7  
Old 09-06-2013, 12:40 AM
H-S H-S is offline
Active Plus

H-S's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2010
Posts: 3,966
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

senangnye kene cong bila umpan 500.. patutnye duit body kit dulu baru boleh cerita lain
__________________
Quote:
pernah seseorang tegur mengenai seller online yang tumbuh bak cendawan lepas hujan, perniagaan memang sunnah nabi tapi cara nabi berniaga.. hormat, mesra pelanggan, jujur, xkejar untung dan bertanggungjawab.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-06-2013, 12:41 AM
goldcrashes goldcrashes is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 341
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sy ada report kt HQ dan ada org dr perodua cheras col sy..sy explain la..dia ckp nk settlekan dan sruh sy hantar report blik kt HQ yg kes sy dah diselesaikan...lps tu, sales advisor tu col sy ckp yg duit sy tu ada kt kedai bodykit tu..kedai tu nk sy yg pergi ambik sndri duit tu..sy ada minta alamat kedai dgn org kt perodua cheras tu..tp smpai skrg pn xdpt alamat kdai tu..
Reply With Quote
  #9  
Old 09-06-2013, 12:44 AM
kamalrul kamalrul is offline
Active Member

kamalrul's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,312
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Aku pun salesman perodua jugak,tp syukur aku xtabur pasir dlmeriuk nasi sendiri.. anak bini aku biar ar mkn benda halal.. dan biar ar cg jd salah satu tmpt aku cr customer..

Pengalaman aku kwn dgn si penipu2 nie,biasanya diaorg akan buka harga yg rendah giler babas dr market sbb itu umpan paling senang nak kena..
Hadiah plak giler2 punya gempaq sampai 26 jenis,padahal loan pinjaman lebih atau rebat dr hq yg disapu diaorg..
Kalau rajin,bukak google cr nama salesman tue,mana lah tau timbul plak nama tue dgn masalahnya..!! Hehe!!

Ps-nak li kete lg nanti,cr aku,hahaha!!
__________________
012-4348978 dan [email protected] Blog saya wakil-jualan-perodua.blogspot.com..!!

http://ik.my/gambar-preve-baru

http://ik.my/perodua-terbaik-dgn-saya
Reply With Quote
  #10  
Old 09-06-2013, 12:47 AM
kamalrul kamalrul is offline
Active Member

kamalrul's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,312
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by goldcrashes View Post
sy ada report kt HQ dan ada org dr perodua cheras col sy..sy explain la..dia ckp nk settlekan dan sruh sy hantar report blik kt HQ yg kes sy dah diselesaikan...lps tu, sales advisor tu col sy ckp yg duit sy tu ada kt kedai bodykit tu..kedai tu nk sy yg pergi ambik sndri duit tu..sy ada minta alamat kedai dgn org kt perodua cheras tu..tp smpai skrg pn xdpt alamat kdai tu..
Pesanan,,kalau nak jumpa dgn salesman tue boar kat opis perodua.. kalau dia nak jumpa kat tmpt lain,jgn pergi sbb nanti mkn dr plak.. bwk kwn2 2 atau 3 org g settle,takut nanti dia bwk geng plak..
__________________
012-4348978 dan [email protected] Blog saya wakil-jualan-perodua.blogspot.com..!!

http://ik.my/gambar-preve-baru

http://ik.my/perodua-terbaik-dgn-saya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump