Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Misc Sports

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2811  
Old 14-08-2017, 08:30 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2009
Posts: 32,946
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 292
Active Level
My Mood:
Default




World Championship standings after the 2017 Austrian MotoGP at the Red Bull Ring, round 11 of 18.

Riders' World Championship:
1. = Marc Marquez SPA Repsol Honda (RC213V) 174 points
2. ^1 Andrea Dovizioso ITA Ducati Team (GP17) 158 points (-16)
3. ˅1 Maverick Viñales SPA Movistar Yamaha (YZR-M1) 150 points (-24)
4. = Valentino Rossi ITA Movistar Yamaha (YZR-M1) 141 points (-33)
5. = Dani Pedrosa SPA Repsol Honda (RC213V) 139 points (-35)
6. = Johann Zarco FRA Monster Yamaha Tech3 (YZR-M1)* 99 points (-75)
7. ^3 Jorge Lorenzo SPA Ducati Team (GP17) 79 points (-95)
8. ˅1 Jonas Folger GER Monster Yamaha Tech3 (YZR-M1)* 77 points (-97)
9. = Cal Crutchlow GBR LCR Honda (RC213V) 76 points (-98)
10. ˅2 Danilo Petrucci ITA Octo Pramac (GP17) 75 points (-99)
11. = Alvaro Bautista SPA Pull&Bear Aspar (GP16) 52 points (-122)
12. ^1 Aleix Espargaro SPA Factory Aprilia Gresini (RS-GP) 43 points (-131)
13. ˅1 Jack Miller AUS EG 0,0 Marc VDS (RC213V) 43 points (-131)
14. ^1 Loris Baz FRA Reale Avintia (GP15) 38 points (-136)
15. ˅1 Scott Redding GBR Octo Pramac (GP16) 37 points (-137)
16. = Andrea Iannone ITA Suzuki Ecstar (GSX-RR) 33 points (-141)
17. = Karel Abraham CZE Pull&Bear Aspar (GP15) 25 points (-149)
18. = Tito Rabat SPA EG 0,0 Marc VDS (RC213V) 23 points (-151)
19. = Pol Espargaro SPA Red Bull KTM Factory (RC16) 21 points (-153)
20. = Hector Barbera SPA Reale Avintia (GP16) 21 points (-153)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2812  
Old 14-08-2017, 08:31 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2009
Posts: 32,946
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 292
Active Level
My Mood:
Default

Susah Dovi nak crash.

Sebab dia ni smooth operator.

MM mungkin crash.

Sebab jenis push motor dia gila².

Kalau nak ride cara biasa...dapatlah cam Pedrosa

Tapi ok gak...podium.
Reply With Quote
  #2813  
Old 14-08-2017, 08:32 PM
tm1 tm1 is offline
Active Plus

tm1's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,898
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Stoner special sket, dia boleh adapt apa motor pun. Rider lain, seboleh mungkin motor tu diubah ikut style dia, Stoner dia ubah diri dia utk bawa motor tu. Lagi satu aku ada baca, Stoner exit corner, masa pecut tu, control wheelie guna brek belakang!!! Rider lain amat bergantung dgn electronic. Tak banyak team mate boleh dapat manfaat dari data Stoner, sebab style dia lain dari yg lain.

Lorenzo sedang belajar lagi, ni 1st season. Dia pun dah start guna banyak brek belakang compare masa bawa Yamaha. Tapi style dia tetap sama...smooth. Rider lain kalo cucuk dia boleh serapat mungkin, sebab dia smoooth. Takde hard braking mengejut. Nampak slow, tapi laju. Style camni orang senang pancung. Kena ganas sket. Tapi percayalah, Lorenzo akan naik balik. Sekarang pun dah berapa round dia leading lap2 awal.

Rider yg susah nak potong..Dovi and Petrucci. Ni memang kaki late braking, pandai juga tutup ruang.

Kecewa sekarang dgn Vinales je. Ingat tahun ni dia King. Over confiden sgt ni.
__________________
***Ini adalah cetakan berkomputer.Tiada tandatangan diperlukan***
Reply With Quote
Likes soyabean84 liked this post
  #2814  
Old 14-08-2017, 09:05 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2009
Posts: 32,946
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 292
Active Level
My Mood:
Default

Wayne Rainey pun ada sebut pasal rider skang terlalu bergantung pada eletronic/rider aid.

Kira Stoner ni rider muda tapi old skool punya stail.

True racer.

Tu pasal lap time dia masa test kat litar mana², terkincit rider Ducati nak beat.



Lorenzo leading tu pun kalau tak silap sebab tayar dia soft.

Kalau ikut race semalam la.

Lepas tayar dah out...asik kena potong jer.



Vinales; samada dia maintain macam awal tahun cumanya rider lain dah improve motor diorang.

Atau dia ada masalah lain dengan motor dia.

Tu yang cirit dia nak kejar tue.



Aku lebih minat Freddie Spencer



Quote:
Originally Posted by tm1 View Post
Stoner special sket, dia boleh adapt apa motor pun. Rider lain, seboleh mungkin motor tu diubah ikut style dia, Stoner dia ubah diri dia utk bawa motor tu. Lagi satu aku ada baca, Stoner exit corner, masa pecut tu, control wheelie guna brek belakang!!! Rider lain amat bergantung dgn electronic. Tak banyak team mate boleh dapat manfaat dari data Stoner, sebab style dia lain dari yg lain.

Lorenzo sedang belajar lagi, ni 1st season. Dia pun dah start guna banyak brek belakang compare masa bawa Yamaha. Tapi style dia tetap sama...smooth. Rider lain kalo cucuk dia boleh serapat mungkin, sebab dia smoooth. Takde hard braking mengejut. Nampak slow, tapi laju. Style camni orang senang pancung. Kena ganas sket. Tapi percayalah, Lorenzo akan naik balik. Sekarang pun dah berapa round dia leading lap2 awal.

Rider yg susah nak potong..Dovi and Petrucci. Ni memang kaki late braking, pandai juga tutup ruang.

Kecewa sekarang dgn Vinales je. Ingat tahun ni dia King. Over confiden sgt ni.

Last edited by Jedi; 14-08-2017 at 09:14 PM..
Reply With Quote
  #2815  
Old 14-08-2017, 09:19 PM
Kbyne Kbyne is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: KL
Posts: 7,883
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 43
Active Level
My Mood:
Default

Bulan sepuluh ni tempat kita pulak...kalau dapat duduk kat hairpin tu pun cun gak...dua tiga koner boleh nampak,last nanti dekat jer depan kita dia lalu...nanti tengah konar kiri...kena pakai sumbat telinga,tak nanti,berdesing,mau pecah gendang telinga...
Reply With Quote
  #2816  
Old Yesterday, 06:30 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 231,700
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 818
Blog Entries: 44
Active Level
My Mood:
Default MotoGP Mania Malaysia

Rasmi! Takaaki Nakagami akan ke MotoGP musim hadapan bersama pasukan LCR Honda Team bersama dengan Cal Crutchlow

#MotoGP
Reply With Quote
  #2817  
Old Yesterday, 06:40 PM
soyabean84 soyabean84 is offline
Active Plus

soyabean84's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,923
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tm1 View Post
Stoner special sket, dia boleh adapt apa motor pun. Rider lain, seboleh mungkin motor tu diubah ikut style dia, Stoner dia ubah diri dia utk bawa motor tu. Lagi satu aku ada baca, Stoner exit corner, masa pecut tu, control wheelie guna brek belakang!!! Rider lain amat bergantung dgn electronic. Tak banyak team mate boleh dapat manfaat dari data Stoner, sebab style dia lain dari yg lain.

Lorenzo sedang belajar lagi, ni 1st season. Dia pun dah start guna banyak brek belakang compare masa bawa Yamaha. Tapi style dia tetap sama...smooth. Rider lain kalo cucuk dia boleh serapat mungkin, sebab dia smoooth. Takde hard braking mengejut. Nampak slow, tapi laju. Style camni orang senang pancung. Kena ganas sket. Tapi percayalah, Lorenzo akan naik balik. Sekarang pun dah berapa round dia leading lap2 awal.

Rider yg susah nak potong..Dovi and Petrucci. Ni memang kaki late braking, pandai juga tutup ruang.

Kecewa sekarang dgn Vinales je. Ingat tahun ni dia King. Over confiden sgt ni.
Komen bro meme terbaeek...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:40 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you