Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 13-01-2018, 08:31 AM
marvelous marvelous is offline
Super Active

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 7,919
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 70
Active Level
My Mood:
Default

tuan tanah dah buat bisnes k..hehehhe
__________________
Hotlink High Komisen
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 13-01-2018, 09:11 AM
pelitaminyak pelitaminyak is offline
Regular

pelitaminyak's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2008
Posts: 426
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Buat analisa dulu, kemahiran, pemasaran, tenaga, masa dan lain-lain.

Kerja dulu cari pengalaman, bidang makanan dan minuman memang untung tapi ambik masa dan tenaga yg byk

Cari sifu dulu, cari tukang masak yg mahir kalau nak masuk bidang makanan, cari sifu pomen yg mahir utk jadi makenik

Ilmu penting, cari dulu apa yg tuan tanah minat
Reply With Quote
  #43  
Old 13-01-2018, 09:40 AM
pijoe pijoe is offline
Legendary Member

pijoe's Avatar

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Jun 2008
Location: Office IKOFXM
Posts: 12,284
Thanks (Received): 665
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

berniaga apa yang kamu minat... to be honest aku pun cari benda yang nak berniaga...kawan2 semua bagi cadangan macam2...tapi aku tak tau selok belok dan aku tak minat...

buat bisness yang kita minat insyaAllah maju.
__________________
REGISTER AKAUN DI SINI & DAPATKAN 70% @ 0.7 PIPS REBET MINGGUAN
http://www.carigold.com/portal/forums/image.php?type=sigpic&userid=30130&dateline=126015  5484
REBET IKOFX DIBERI SEJAK 2010

(YM: alexender_pijoe) (SKYPE: pijoe.ikofx) (Phone & WhatsAPP: +60176567531)
Reply With Quote
  #44  
Old 13-01-2018, 10:14 AM
lah7772 lah7772 is offline
Active Member

lah7772's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,933
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 6
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

buat asb loan... whatsapp sy http://asbloancimbbank.wasap.my
atau boleh jdi agent jual asb loan. modal hanya RM180.. sorang wat loan komisen RM250 - RM1K
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump