Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Prepaids, Dealers, Agents

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 25-06-2011, 09:55 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BeritaGempak View Post
smart, tertarik dgn banner
buat sndiri ke
x mampu buat sdri..hehe
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 26-06-2011, 10:11 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Reply With Quote
  #73  
Old 29-06-2011, 10:29 AM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Adakah anda berminat untuk menjual topup serendah RM3 dengan menggunakan HP anda sendiri dan YM? Jika YA, anda boleh sertai kami dengan yuran pendaftaran yang amat murah. Lihat bahagian Pakej Pendaftaran perbezaan setiap pakej.

Anda boleh menjual atau topup HP anda serendah RM3 dan ke atas bagi semua produk yang disediakan oleh kami. Anda boleh nikmati profit yang lebih tinggi berbanding syarikat lain di mana anda boleh bandingkan faedah yang anda akan dapat berbanding syarikat-syarikat lain.



Kenapa anda perlu menjadi agen kami dan memilih kami?

Yuran keahlian murah.
Boleh upgrade keahlian pada bila-bila masa.
Tiada yuran tahunan.
Semua orang boleh sertai perniagaan ini.
Pendapatan secara “real time”.
Perkhidmatan server terbaik & pantas.
Kada keuntungan yang tertinggi (Sehingga 7%).
Perkhidmatan top up 24 jam.
Reload serta merta (easyreload) & Sofpin.
Tidak memerlukan premis perniagaan – Urusniaga hanya melalui HP & YM.
Cas SMS yang minimum iaitu 1sen dengan active10, 8pax & Teman 20.
Tidak memerlukan pekerja – Anda uruskan sendiri.
Urusniaga di mana-mana sahaja – Mobilebiz
Tidak perlu menyimpan stok kad topup.
Khidmat bantuan melalui Hotline.
Bukan skim cepat kaya.
Bukan MLM atau Multi Level Marketing.
Tidak Menggunakan Sistem Piramid.
Tidak perlu maintain jualan.
Tiada cas tambahan bagi tambah modal.
Boleh mendaftarkan sendiri agen baru.
Tidak perlu pergi ke kedai topup untuk topup.
Keuntungan 100% daripada pendaftaran agen di bawah anda.
Terima komisen hasil jualan downline.
Topup lebih murah daripada pasaran.



Siapa yang layak menyertai kami:

Pelajar IPTA.
Pelajar IPTS.
Pelajar Sekolah Menengah Kerajaan.
Pelajar Sekolah Menengah Swasta.
Pekerja Sektor Kerajaan.
Pekerja Sektor Swasta.
Penganggur.
Suri Rumah.
Peniaga Kedai Runcit.


http://www.ammobiletopup.com
Reply With Quote
  #74  
Old 02-07-2011, 07:37 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Untung Lumayan Sebagai Agen Topup

Mungkin anda terasa berat untuk mengeluarkan modal, yang beratus ringgit. Jadi kami di Ammobiletopup menyediakan pakej dengan harga yang rendah & berpatutan, sesuai untuk pelajar, suri rumah, pekerja awam, pekerja swasta dan lain-lain.

Jadi agen topup level tertinggi memang menyeronokkan. Bila dah ada rakan niaga di bawah kita, mudah untuk menerima komisyen. Setiap kali rakan niaga anda topupkan orang, anda akan menerima komisyen jualan mereka.

Buat apa bayar daftar mahal-mahal kalau tak dapat komisyen melalui rakan niaga anda kan? Dan sebaliknya. Jadi itu lah kelebihan menjadi agen topup yang ada rakan niaga. Dah la boleh daftarkan orang yang nak jadi agent top-up, boleh tetapkan harga pendaftaran pulak tu. Biar berpatutan, sila pantau harga semasa, bagi mengelakkan memberi kesan pada anda.

Bagi seseorang pelajar yang mencari duit sampingan kalau sehari dapat RM30 ke atas memang amat berbaloi kan. Cukup untuk makan sehari dan sebagainya, begitulah saya semasa di Universiti dulu. Tapi kalau betul-betul serius dalam agen topup dan berada dalam pangkat seperti Master Agen dan lain-lain memang senang nak dapat income RM100 ke atas sehari, cuma satu kena banyak berusaha untuk dapatkan rakan niaga.

Untungnya adalah selain cari rakan niaga, boleh buat bisnes topup jugak. Modal untuk topup pula minimum RM50. Tak mahal kan? Bila topup dapat diskaun. Jadi, amat berbaloi sangat sebab komisyen 3 level tu sangat tinggi dari yang lain.

Kalau anda tak percaya boleh cuba dengan level rendah. Lepas anda mendaftar, contohnya menjadi Second Retail, anda boleh upgrade dengan membayar pada harga baru tersebut, lagi mengupgrade kepada level yang lebih tinggi.

Agen topup ni sebenarnya sangat sesuai untuk student yang mencari part time dan masih lagi belajar di IPT serta golongan yang bekerja di mana-mana premis yang mempunyai ramai rakan kerja. Anda boleh melakukan transaksi top up 24 jam dan dimana sahaja di hujung jari.

Ingin tahu lebih lanjut:

http://www.ammobiletopup.com
Reply With Quote
  #75  
Old 07-07-2011, 10:16 PM
ilhamic ilhamic is offline
Super Active

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Dec 2009
Posts: 7,368
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Bisnes Topup Paling Untung

Ya, AMMOBILE TOPUP adalah Platform anda menjalankan bisnes reload topup prepaid menggunakan SMS. Dan melalui AMMOBILETOPUP anda akan mendapat Keuntungan Jualan Topup yang lumayan, web disediakan bagi memudahkan anda melakukan promosi di blog anda, forum kegemaran anda dan sebagainya lagi~

http://www.ammobiletopup.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
bisnes, handphone, perniagaan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump