Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Forex PAMM Investment > PAMM Unsuccessful, Inactive

PAMM Unsuccessful, Inactive Lists of PAMM trader account that are not available anymore in the system which has been taken out by the trader, normally because of current losses. These accounts has officially announced as unsuccessful or loss.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-03-2015, 05:46 AM
cdcdot cdcdot is offline
Junior

cdcdot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 92
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default PAMM Investment sedolar MagicKatenye

Salam warga cg

Happy trading frens~
-----------------------------------------------
Dah kene margin call tanak wat magic Dah, penat
-----------------------------------------------
may14 open: $1.01 close: $80.94 grow: +7,913%
(dlm 5jam MagicKatenye)
-----------------------------------------------
mar25 sampai may13 berpuloh2 Kali depo $1
Total deponya: $68.50
Tapi punah jugak, margin call..
-----------------------------------------------
mar24 open: $3.18 close: MarginCall
mar23 open: $2.00 close: $3.18 grow: +59%

Last edited by cdcdot; 15-05-2015 at 05:29 AM.. Reason: updates
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-03-2015, 11:08 PM
Izara Aishah Izara Aishah is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2015
Posts: 1,027
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Huhu. 1st day dah 138%. Terbaik masta
__________________
Bukan Izara Aishah yang sebenar.
Reply With Quote
  #3  
Old 24-03-2015, 12:06 AM
cdcdot cdcdot is offline
Junior

cdcdot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 92
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Izara Aishah View Post
Huhu. 1st day dah 138%. Terbaik masta
Uissshh widget insta ni mcm Ade bug pulak. Mungkin die kire investment as profit agaknye Huhu sy Tak masta pon, Grow Tak sampai 100% pun arini Huhu tu sy baru Masukkan widget myfxbook.

Alhamdulillah petang td Dah hit target awal. Tak trade Dah utk arini, sambung esok lak. Mula td sedolar sy sedolar investor, Alhamdulillah Ade grow +$1.18

Harap esok & seterusnya pun dipermudahkan utk pamm ni, insyaAllah
Reply With Quote
  #4  
Old 24-03-2015, 12:11 AM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,759
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Kalau masuk usd10, berapa lama nak dpt usd 1000??



Jelas ketamakkan ku
Reply With Quote
  #5  
Old 24-03-2015, 12:44 AM
cdcdot cdcdot is offline
Junior

cdcdot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 92
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bob76 View Post
Kalau masuk usd10, berapa lama nak dpt usd 1000??



Jelas ketamakkan ku
Hahaha Tak mampu sy Nak bagi jwpan brapa cepat Leh dpt jadi 1k bro dan Kalau bro pump $10, hilanglah seri tajuk pamm sy.
Reply With Quote
  #6  
Old 24-03-2015, 03:26 AM
cdcdot cdcdot is offline
Junior

cdcdot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 92
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Petang isnin
Reply With Quote
  #7  
Old 25-03-2015, 12:26 AM
cdcdot cdcdot is offline
Junior

cdcdot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 92
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

MC Dah sobsob
Panjang rasenye arini, Strategi sy Hari ni Tak berkesan Dan telah menyebabkan margin call. Mula Hari dgn balance $3.18 pd mulanya dpt profit Kecik $0.24 tetapi MC kmudiannya. Acc cuma berbaki $0.03

Satu je dlm pikiran mase tu, "aduh, sedolar investor sy pun kna " sy ape lagi, depo lg sedolar laju2 dgn harapan buat gain baru so slowly dpt gain balik sedolar investor td.
Depo sedolar masuk, Tak pk panjang Trus melompat bkak post, ambik dpt MC lg aiyaiyai.
Nak Tak nak depo lagi, masuk sedolar tu, trade tnang2 tp MM Tak pk Dah.

Gain gain dpt close $17 lebih, tapi bila cek, investor punye return tetap negatif walaupun sy Dah gain lebih 1,500% adoyai frust gile le.

Last2 17 tu pun terburai. Sgtlah sy ni Tak pandai trade
Reply With Quote
  #8  
Old 14-05-2015, 10:19 PM
cdcdot cdcdot is offline
Junior

cdcdot's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 92
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Alhamdulillah setelah berpuluh2 Kali depo $1 akhirnya berjaya jugak Aku memagickan Sedolar MagicKatenye.
Hari ni td siang dlm jam 2.30pm bermula dgn $1.01
Dlm jam 7.30pm berjaya Aku growkan Ke $80.94
Alhamdulillah!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump