Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Forex PAMM Investment > PAMM Unsuccessful, Inactive

PAMM Unsuccessful, Inactive Lists of PAMM trader account that are not available anymore in the system which has been taken out by the trader, normally because of current losses. These accounts has officially announced as unsuccessful or loss.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #671  
Old 27-08-2013, 12:38 AM
Teknik Asas Forex Teknik Asas Forex is offline
Newbie

Teknik Asas Forex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 30
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Banyak dah terkena ye... Better cari ilmu trade sdri... Untung rugi sdri punya.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #672  
Old 28-08-2013, 11:21 PM
khairul385 khairul385 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (75)
Join Date: Jul 2008
Location: di dalam hati si gadis berbaju purple
Posts: 14,066
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

banyak kali gak brader ni pm dan offer..

fuhhhhh...nyaris tak terjebak...
__________________

SETEL SAMAN BERDISKAUN T*R*F*K !!!
Reply With Quote
  #673  
Old 28-08-2013, 11:36 PM
edifier83 edifier83 is offline
Regular

edifier83's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Posts: 749
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

blajar la trading forex dan jgn bagi orang trade untuk kita.. kalau rugi habuk pon tadak.. membe aku rugi 32k bagi kat orang suh trade.. bagi 32k macam bagi duit 3.20 jer...
__________________
Jom "LIKE" page ni ecotech printing
Reply With Quote
  #674  
Old 02-09-2013, 12:02 AM
smz74 smz74 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by FizieSnipers View Post
salam tuan imir ingat saya lagi ke?? saya nk mintak balik duit saya yg ciput tu.... boleh tuan.. dah pm byk kali dah.. tp xreply.. email pon dah di hantar xbyk tuan 100usd je..
Kalau ingat pun, dia akan buat2 lupa. Kalau 100usd pun dia liat nk byr, apatah lg yg 10000usd. Budak ni mmg cari nahas...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump