Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-09-2017, 07:30 PM
magnesium magnesium is online now
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,993
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default Shipping yg Jimat bg peniaga online

Assalamualaikum

zaman sekarang ni shipping apa yg sesuai untuk peniaga yg baru2 berjinak dgn bisnes online?

hari tu ada baca pasal pos malaysia flexi pack? beli sticker je tampal kat packaging

betul ke? kos?

adik pun ada citer dia pakai kaizo global

2kg rm9/rm14 (x pasti) siap dia bawa kotak (siap bungkus kan) dan juga collect kat umah

minta korang share company apa yg korang gunakan
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-09-2017, 11:46 PM
magnesium magnesium is online now
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,993
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default

up thread ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump