Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-07-2017, 12:04 AM
matsom matsom is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default nak jual ebook

assalamualaikum,
sy ada satu soalan kepada sahabat semua.sy mahu menjual ebook.di manakah sy boleh menyimpan ebook tersebut dengan percuma dan selamat di alam maya ini.dan bagaimanakah cara menyembunyikan ebook tersebut (maksud sy hanya pembeli sy sahaja yg tahu link ebook tersebut).mohon pencerahan.tq.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-08-2017, 02:45 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,483
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

TT simpan kat google drive. Ia percuma.
Reply With Quote
  #3  
Old 16-08-2017, 10:29 PM
paparo paparo is offline
Active Plus

paparo's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Apr 2010
Location: Flat Tingkat 4..
Posts: 4,447
Thanks (Received): 53
Likes (Received): 9
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

nape x email je kat pembeli
Reply With Quote
  #4  
Old 16-08-2017, 11:10 PM
Jalapeno Jalapeno is offline
Active Plus

Jalapeno's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2015
Posts: 3,235
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 31
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Letak gdrive pastu share link bile dah dpt byrn je
Reply With Quote
  #5  
Old 16-08-2017, 11:37 PM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,483
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by paparo View Post
nape x email je kat pembeli
Cara ni x praktikal kalau size ebook besar.
Reply With Quote
Likes paparo liked this post
  #6  
Old 20-08-2017, 08:41 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,661
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 513
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

masa saya mula mula buat biz online

saya memang buat biz affiliate ebook

saya ingat biz nie kejap jer

tapi tak sangka

sampai sekarang bertahan lagi

jadi insyaallah saya pun akan join untuk biz ebook di pasaran Malaysia

Bila biz online nie

kena sentiasa ada minda positif dan hebat

motivasi kena kuat

ada lebih 30 juta manusia di Malaysia dan lebih 20 juta online di Malaysia
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #7  
Old 26-08-2017, 01:31 AM
matsom matsom is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

terima kasih atas semua cadangan anda
Reply With Quote
  #8  
Old 28-10-2017, 11:25 PM
kirana kirana is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Location: on the rolling wheel
Posts: 296
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by matsom View Post
assalamualaikum,
sy ada satu soalan kepada sahabat semua.sy mahu menjual ebook.di manakah sy boleh menyimpan ebook tersebut dengan percuma dan selamat di alam maya ini.dan bagaimanakah cara menyembunyikan ebook tersebut (maksud sy hanya pembeli sy sahaja yg tahu link ebook tersebut).mohon pencerahan.tq.
google drive free 15gb storage https://www.google.com/drive/
dropbox free 5gb storage https://www.dropbox.com/plans?trigger=nr

dua2 storage ni famous terkenal dan selamat
__________________
" Peliharalah solat dan peliharalah orang-orang lemah di antaramu "
Reply With Quote
  #9  
Old 29-10-2017, 02:12 PM
Sifuizat Sifuizat is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Bisnes ebook ni masyuk tp yg tahan bila orang dah mula sampahkan ebook kita dan sebar merata2 .... dari ebook..cuba upgrwde ke webinar...videos....coaching....cross sell....spy bisnes anda tak lingkup
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump