Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 17-05-2017, 09:40 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,497
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by divx View Post
shopee baru nak up. sebab tu bagi listing item free je. tgk la lama2 nanti
memang kita expect akan ada perubahan..mungkin dari segi caj wd or function2 premium..listing aku rasa free selamanya kot..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 17-05-2017, 11:24 AM
magnesium magnesium is online now
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,995
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
masa awal2 dulu je banyak kod..
sekarang kod2 baru dah tak best..
kalau percent discount besar mesti ada limit,
kalau takde limit pun untuk barang2 terpilih jer,
untuk new user lak aritu aku reg no baru dapat 30% limit discount rm10 dan untuk barang terpilih sahaja..terpaksa order pendrive..
xda ka?

nak beli redmi 4a ni

aduh lazada pun dah xda bank discount untuk redmi 4a
Reply With Quote
  #23  
Old 17-05-2017, 11:24 AM
magnesium magnesium is online now
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,995
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
haa itu part yang tak best..
lazada kalau return guna duit sendiri gak kan?
kalau return kat post office nanti lazada reimburse balik

kalau return kat mbo free jer

kalau x silap la
Reply With Quote
  #24  
Old 17-05-2017, 11:29 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,497
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
xda ka?

nak beli redmi 4a ni

aduh lazada pun dah xda bank discount untuk redmi 4a
redmi 4a dah murah kot kat shopee..ada perasan version 2/16gb rm45x jer..
shopee takde hidden2 discount code macam lazada..kalau ada code..dia tunjuk kat depan..

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
kalau return kat post office nanti lazada reimburse balik

kalau return kat mbo free jer

kalau x silap la
kalau reimburse balik ok la..memang sentiasa ada risiko barangan tak ori walaupun seller claim ori..menyusahkan betul..
sepatutnya seller menipu atau kurang ilmu ni dikenakan denda
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #25  
Old 17-05-2017, 11:42 AM
magnesium magnesium is online now
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,995
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
redmi 4a dah murah kot kat shopee..ada perasan version 2/16gb rm45x jer..
shopee takde hidden2 discount code macam lazada..kalau ada code..dia tunjuk kat depan..



kalau reimburse balik ok la..memang sentiasa ada risiko barangan tak ori walaupun seller claim ori..menyusahkan betul..
sepatutnya seller menipu atau kurang ilmu ni dikenakan denda
redmi 4a paling murah kat lazada and shopee rm459

xiaomi malaysia warranty

2gb/32gb

maybe same seller

boleh tlg cek discount apa yg ada?
Reply With Quote
  #26  
Old 17-05-2017, 12:06 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,497
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
redmi 4a paling murah kat lazada and shopee rm459

xiaomi malaysia warranty

2gb/32gb

maybe same seller

boleh tlg cek discount apa yg ada?
aa betul la tu 2/32gb..
32gb paling murah rm419..seller remark global rom..bolehla tu..
16gb lagi murah rm375..
try masukkan code MUSTBUY 15% tapi capped rm25 je
kadang2 ada code dari seller sendiri,kena cek profile die.
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #27  
Old 17-05-2017, 12:46 PM
kebabom kebabom is offline
Super Active

kebabom's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,413
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

shopee mmg best...byk gk brg dah beli ngn shopee...plg best, kalo lama sikit je aku xbeli, dpt la voucher RM10...aritu beli brg dpt diskaun rm30, tp kena beli brg lbh 100-150...

so far, shopee mmg best...respond ngn seller kalo kita chat pn ok...kalo rating rndh n xde comment dari previous buyer, mmg aku xbeli.

pastu shopee siap remind kita kalo seller tu, org selalu cancel/return barang dari dia...
Reply With Quote
  #28  
Old 17-05-2017, 02:06 PM
magnesium magnesium is online now
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,995
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
aa betul la tu 2/32gb..
32gb paling murah rm419..seller remark global rom..bolehla tu..
16gb lagi murah rm375..
try masukkan code MUSTBUY 15% tapi capped rm25 je
kadang2 ada code dari seller sendiri,kena cek profile die.
aduh

dah fully redeemed plak

apa2 hal tq momo

aku nak beli xiaomi official set jer

kalau xda gak minggu depan aku nak amik oukitel c5

rm330 kat lazada

yg ni screen tahan pecah hentak pakai hammer pun xda apa2

tapi china set la kalau dah alang2 nak pakai yg bukan official set

Last edited by magnesium; 17-05-2017 at 02:09 PM..
Reply With Quote
  #29  
Old 17-05-2017, 04:08 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,497
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
aduh

dah fully redeemed plak

apa2 hal tq momo

aku nak beli xiaomi official set jer

kalau xda gak minggu depan aku nak amik oukitel c5

rm330 kat lazada

yg ni screen tahan pecah hentak pakai hammer pun xda apa2

tapi china set la kalau dah alang2 nak pakai yg bukan official set
oukitel tu snapdragon ke?kalau mediatek takyahla...
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #30  
Old 17-05-2017, 04:22 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,497
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kebabom View Post
shopee mmg best...byk gk brg dah beli ngn shopee...plg best, kalo lama sikit je aku xbeli, dpt la voucher RM10...aritu beli brg dpt diskaun rm30, tp kena beli brg lbh 100-150...

so far, shopee mmg best...respond ngn seller kalo kita chat pn ok...kalo rating rndh n xde comment dari previous buyer, mmg aku xbeli.

pastu shopee siap remind kita kalo seller tu, org selalu cancel/return barang dari dia...
shopee ni tempat febret aku shopping flever vape
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump