Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 16-05-2017, 11:39 PM
magnesium magnesium is online now
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,993
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default

mencari discount code shopee

sapa ada?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 17-05-2017, 12:27 AM
rasyid.ahmad rasyid.ahmad is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2017
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rebellion View Post
berapa banyak shoppe caj kite sebagai penjual?
Shopee tak kenakan apa2 bayaran. Percuma
__________________
Sabun Pencuci Pakaian yang menjimatkan
fb.com/nurrafa.amigo
Shoppe.MY Online Shop
Reply With Quote
  #13  
Old 17-05-2017, 09:09 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,497
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
den tak meragui soal barang sampai atau tidak, memang takde masalah setakat ni..

yg menjadi masalah ialah ketulinan sesuatu barang, contoh power bank, chat ngan seller kata ori, bila sampai, kita check tak ori..

benda2 gini yg den akan baca comment2 customer dlu hehe

seller baru kene usaha keras la utk dapatkan kepercayaan customer
oh itu isu biasa kat mana2 online shopping web pun..
macam den aritu nak beli rn3,cancel sebab seller macam taktau pape pasal rn3..spec die main kopipes jer kat gsmarena..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #14  
Old 17-05-2017, 09:12 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,497
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rebellion View Post
berapa banyak shoppe caj kite sebagai penjual?
Quote:
Originally Posted by rasyid.ahmad View Post
Shopee tak kenakan apa2 bayaran. Percuma
ya memang free..
tapi baru minggu ni shopee perkenalkan rules baru untuk wd duit dari shopee wallet,
boleh request 3kali jer sebulan,request seterusnya akan dicaj 11sen..
11 sen jer..
macam aku,request manual jer..lagi prefer kumpul sampai hujung bulan baru wd..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #15  
Old 17-05-2017, 09:14 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,497
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
mencari discount code shopee

sapa ada?
masa awal2 dulu je banyak kod..
sekarang kod2 baru dah tak best..
kalau percent discount besar mesti ada limit,
kalau takde limit pun untuk barang2 terpilih jer,
untuk new user lak aritu aku reg no baru dapat 30% limit discount rm10 dan untuk barang terpilih sahaja..terpaksa order pendrive..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #16  
Old 17-05-2017, 09:17 AM
mtsokri mtsokri is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,200
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

best jual kat shoppee. sbb die bagi free postage 3kg kebawah. jadi jimat seller. boleh letak harga murah. hehe
__________________
MFH Engineering & Resources (002481237-T)
WHATSAPP : 0129974283
Reply With Quote
  #17  
Old 17-05-2017, 09:22 AM
divx divx is offline
Active Member

divx's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2013
Posts: 1,536
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 7
Active Level
Default

shopee baru nak up. sebab tu bagi listing item free je. tgk la lama2 nanti
Reply With Quote
  #18  
Old 17-05-2017, 09:34 AM
dytium dytium is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 171
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
oh itu isu biasa kat mana2 online shopping web pun..
macam den aritu nak beli rn3,cancel sebab seller macam taktau pape pasal rn3..spec die main kopipes jer kat gsmarena..
Pernah ada pengalaman dgn seller shopee, barang bagi tak ori lepas tu kalau nak return kene guna duit sendiri
Reply With Quote
  #19  
Old 17-05-2017, 09:37 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,497
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dytium View Post
Pernah ada pengalaman dgn seller shopee, barang bagi tak ori lepas tu kalau nak return kene guna duit sendiri
haa itu part yang tak best..
lazada kalau return guna duit sendiri gak kan?
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #20  
Old 17-05-2017, 09:39 AM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,497
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 129
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mtsokri View Post
best jual kat shoppee. sbb die bagi free postage 3kg kebawah. jadi jimat seller. boleh letak harga murah. hehe
subsidi tu sementara je..aku jual henfon aritu aku set rm7 shopee potong rm5 jer..bukan full..jadi buyer kena bayar rm2 untuk pos..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump