Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 05-08-2016, 11:47 AM
Print_Screen Print_Screen is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 5,926
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 6
Active Level
Default

salah section ni
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 16-09-2017, 11:23 AM
laksamana sunan laksamana sunan is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 268
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

>>> JANGAN BACA JIKA TAK MINAT BEKERJA PART TIME <<<<
----------------------------------------------------------------------
Ingin tahu RAHSIA/TEKNIK paling mudah dan cepat menambah pendapatan dengan part time repair phone?
Mungkin anda berbakat repair phone tetapi tak tau mane nak dapat sparepart murah dan berkualiti?
Sering kena tipu dengan tokey kedai repair phone dengan harga part yang mahal2??
Nak tau cara paling mudah dan cepat untuk dapat SENARAI HARGA PART bg semua jenis phone??
----------------------------------------------------------------------
Rahsianya adalah dengan menjadi AGEN DROPSHIP SPAREPART PHONE ONLINE!!!!
Rahsianya adalah dengan menjadi AGEN DROPSHIP SPAREPART PHONE ONLINE!!!!
---------------------------------------------------------------
APE YANG BESTNYE:
-tak perlu nak beli [email protected] yang mahal2
-tak perlu nak bayar terlalu mahal untuk pendaftaran
-tak perlu nak pergi kursus/bengkel repair yang berharga ribuan ringgit

MUNGKIN ANDA:
-----------------------
-Menjalankan bisnes repair phone di rumah
-Ada kedai sendiri dan buat repair untuk customer
-baru2 nak belajar repair sendiri tapi tiada sokongan /support dari segi sparepart dan tunjuk ajar yang betul
-Nak jadi orang tengah jual part phone sahaja secara online/offline dengan menjana income harian

Kelebihan AGEN DROPSHIP SPAREPARTPHONE:
---------------------------------------------------------------
1)Disertakan list harga untuk agen yang lebih murah dari harga pasaran
2)List lebih dari 300 model/jenis phone SAMSUNG,NOKIA,SONY ERICSSON,LENOVO,ACER,OPPO,ASUS,HTC,XIAOMI,ALCATEL, LEAGOO dan lain2 model phone yg akan diupdatekan dari semasa ke semasa
3)List harga tools repair/alat repair/mesin dengan harga agen
4)Bantuan teknikal secara wasap/msg/call kepada agen ketika proses pembelajaran @ semasa pemasangan (Tempoh 1 tahun).
5) Tukar 1 to 1 dalam tempoh 1 hingga 3 hari jika part bermasalah
6)Picture part diberikan sebanyak mane yg ada dlm simpanan utk tujuan promote
7)PERCUMA kemasukan ke group wasap repair agen2/Otai2 repair
8)PERCUMA!!!!PERCUMA !!!!!! bantuan teknikal untuk repair laptop/[email protected] yang ingin mendapatkan harga sprepart laptop
[email protected]@@@@@@@----------
CARA MENJADI AGEN SPAREPARTPHONE:
------------------------------
Msg/whatsupp "AGEN" -0137512473
Msg/whatsupp "AGEN" -0137512473
Msg/whatsupp "AGEN" -0137512473
------------------------------
Sila gunakan kod "AGEN" bagi memudahkan pendaftaran dan mendapat harga istimewa sbg agen 'Sparepartphone'
List harga akan dihantar melalui email.List hanya untuk agen sparepart phone sahaja,Pembelian hanya melalui agen sahaja dibenarkan.
{{{{ TERHAD 20 AGEN SAHAJA ********
{{{{ TERHAD 20 AGEN SAHAJA **********
Untuk memudahkan pemantauan dan pengurusan ahli....
Yuran hanya RM100 SAHAJA
Yuran hanya RM100 SAHAJA
Yuran hanya RM100 SAHAJA

************************************************** **********************
PENGAMBILAN AGEN ADALAH TERHAD KPD 20 ORANG TERAWAL SAHAJA SEBAGAI PROMOSI,YURAN PENDAFTARAN AKAN DINAIKKAN SELEPAS KOUTA 20 ORG AGEN MENCUKUPI,SILA REBUT PELUANG YANG ADA SEBELUM TERLAMBAT.WASAP SEKARANG!!!!
Reply With Quote
  #13  
Old 17-09-2017, 07:54 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,751
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 517
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by laksamana sunan View Post
kalau nak face to face mahal byaran.lbh rm1000..ni kita tunjuk by video step by step.lbih ekonomik dan menjimatkan masaa.kalau face to face perlu dibekalkan nota dan kat sini telah melibatkan penggunaan kertas. so mengurangkan penggunaan kertas adalah satu langkah ke arah pemuliharaan alam sekitar
Pada yang belajar insyaallah bleh

Asal usaha jangan putus asa
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #14  
Old 17-09-2017, 08:29 PM
aamirharun aamirharun is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2010
Posts: 700
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Active Level
Default

bagsus juga buat side income ne tambah bertambah gawat ne
__________________
Nota ringkas dan Contoh Soalan pegawai tadbir diplomatik percuma untuk dikongsi Contoh Soalan Peperiksaan Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41
Reply With Quote
  #15  
Old 18-09-2017, 11:32 AM
laksamana sunan laksamana sunan is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 268
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by aamirharun View Post
bagsus juga buat side income ne tambah bertambah gawat ne
bole wasap sy terus saudara..0137512473 utk lebih info..kt jg ada promosi set dvd tutorial repair hp dgn hrga rm150 dan automatik dilantik sbg dealer sparepart hp..list harga disertakan bersama
Reply With Quote
  #16  
Old 18-09-2017, 11:36 AM
boyxx boyxx is offline
Regular

boyxx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 846
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

pernah repair port charger rosak. modal xsampai rm10. tp sparepart kene order, sbln baru sampai.

TT ada stock sparepart x? serius nk belajar ni kalau betol2 leh repair phone dari A to Z

Last edited by boyxx; 18-09-2017 at 11:40 AM..
Reply With Quote
  #17  
Old 18-09-2017, 11:43 AM
laksamana sunan laksamana sunan is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 268
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by boyxx View Post
pernah repair port charger rosak. modal xsampai rm10. tp sparepart kene order, sbln baru sampai.

TT ada stock sparepart x? serius nk belajar ni kalau betol2 leh repair phone dari A to Z
sparepart sentiasa ada..klu xde kt order pun xlama.plg lewat seminggu la.tp insyaAllah sparepart sentiasa ada..
Reply With Quote
  #18  
Old 18-09-2017, 11:50 AM
boyxx boyxx is offline
Regular

boyxx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 846
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by laksamana sunan View Post
sparepart sentiasa ada..klu xde kt order pun xlama.plg lewat seminggu la.tp insyaAllah sparepart sentiasa ada..
check pm tuan
Reply With Quote
  #19  
Old 18-09-2017, 12:12 PM
laksamana sunan laksamana sunan is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 268
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by boyxx View Post
check pm tuan
ok dah pm..boleh check...
Reply With Quote
  #20  
Old 19-09-2017, 11:23 AM
laksamana sunan laksamana sunan is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 268
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

dvd tutorial repair hp boleh didapati sekarang..free dealer price for sparepart..whatapps 0137512473
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump