Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #131  
Old 12-09-2017, 05:29 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,944
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 58
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
uitt.. shopee ni detect ip eh?

den nak beli 2nd item menggunakan id lain.. dah tak dpat free post .. sebab dia detect den dah guna utk arini huhu..
updated .. yeah shoppe mmg detect ip .. jadi, sila gunakan ip lain jika ingin mendapatkan free shipping untuk belian ke dua dalam hari yang sama
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #132  
Old 01-11-2017, 10:07 PM
hulk80 hulk80 is offline
Active Member

hulk80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,297
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Seller yg jual brg dari oversea tu ialah org china rasanya...sy pretend as buyer tnye mcm2...logik tu

Pernah terpikir nape shipping murah...bab pasal nape chinese bole untung dgn shipping murah ada cite dlm website..Saya pun cari2 info ni..Memang make sense
Kos shipping chinapost tu mmg ada agreement dgn kerajaan china dan negara lain

China gov subsidi kos pos...utk galakkan brg diorg export ke negara lain
Brg diorg post ke international lg murah dari kita post dlm negeri..
Kos sen je...

Brg china dah murah..tambah lagi subsidi pos diorg yg murah2...mmg bole jln terus..

Saya godek2 sbb nak crack code diorg..hehe..
__________________
---Giving Up Is Not An Option For A Successor---
Reply With Quote
  #133  
Old 02-11-2017, 11:18 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,944
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 58
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
updated .. yeah shoppe mmg detect ip .. jadi, sila gunakan ip lain jika ingin mendapatkan free shipping untuk belian ke dua dalam hari yang sama
untuk lebih memudahkan.. tak perlu tukar ip, guna incognito mode di browser anda .. dan boleh la dapatkan free shipping tu utk hari yg sama, syaratnya sila guna akaun lain ye
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #134  
Old 03-11-2017, 06:01 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,474
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 128
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
updated .. yeah shoppe mmg detect ip .. jadi, sila gunakan ip lain jika ingin mendapatkan free shipping untuk belian ke dua dalam hari yang sama
kalau guna ip lain lepas ea bro?
aku dah ter-login semua id yang aku ada..nak test satu2 kononnya,try tukar alamat tak lepas,tukar no phone kat address pun tak lepas..aku ingat die dah ade rekod multiple id..
sekarang guna phone company baru dapat..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #135  
Old 03-11-2017, 06:02 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,474
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 128
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hulk80 View Post
Seller yg jual brg dari oversea tu ialah org china rasanya...sy pretend as buyer tnye mcm2...logik tu

Pernah terpikir nape shipping murah...bab pasal nape chinese bole untung dgn shipping murah ada cite dlm website..Saya pun cari2 info ni..Memang make sense
Kos shipping chinapost tu mmg ada agreement dgn kerajaan china dan negara lain

China gov subsidi kos pos...utk galakkan brg diorg export ke negara lain
Brg diorg post ke international lg murah dari kita post dlm negeri..
Kos sen je...

Brg china dah murah..tambah lagi subsidi pos diorg yg murah2...mmg bole jln terus..

Saya godek2 sbb nak crack code diorg..hehe..
nice info bro
nak crack code apa tu maksud bro?
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #136  
Old 03-11-2017, 06:09 PM
boxer171 boxer171 is offline
Active Member

boxer171's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jun 2012
Location: S148, Briareos, Phoenix Kingdom
Posts: 2,270
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Buyer shopee skrg x best...barang dh dpt X reti2 nk released payment...nk kena msg bnyk Kali baru nk klik confirm tu...haih
__________________


NAK REGISTER DRIVE GRAB KAWASAN IPOH MEH WHATSAPP 0175290799
Reply With Quote
  #137  
Old 04-11-2017, 05:28 AM
nensi nensi is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

If you’re currently earning online and want to explode your profits, or just starting, you are in the right place...
Visit the official website
Reply With Quote
  #138  
Old 06-11-2017, 09:17 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,944
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 58
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
kalau guna ip lain lepas ea bro?
aku dah ter-login semua id yang aku ada..nak test satu2 kononnya,try tukar alamat tak lepas,tukar no phone kat address pun tak lepas..aku ingat die dah ade rekod multiple id..
sekarang guna phone company baru dapat..
patut lepas tu.. guna incognito pon tak lepas ke masa tu?
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #139  
Old 06-11-2017, 09:28 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,944
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 58
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
kalau guna ip lain lepas ea bro?
aku dah ter-login semua id yang aku ada..nak test satu2 kononnya,try tukar alamat tak lepas,tukar no phone kat address pun tak lepas..aku ingat die dah ade rekod multiple id..
sekarang guna phone company baru dapat..
patut boleh kalo guna ip lain.. guna incognito pon tak lepas ke tu?
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #140  
Old 06-11-2017, 09:50 AM
xerocracker xerocracker is offline
Active Plus

xerocracker's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Oct 2007
Location: Bumi Allah
Posts: 2,750
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

shocking deal shopee mmg rabang mata.. baru je sebat jam SKMEI RM20. Cek kat alixpress pon rm32+. camne ntah depa dpt murah.. huhu.. shopee mmg best..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump