Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 03-11-2015, 03:09 PM
who_care who_care is offline
Active Member

who_care's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 2,363
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

kena tetapkan nak belajar apps ape...
mobile apps?desktop apps?online apps?website?
__________________
Sesiapa berminat masuk KELAS ASAS WEBSITE,PHP,MYSQL,WORDPRESS,OPENCART April 2017 dekat shah alam ( fullday training).PM or email [email protected] atau pm saya
My website : Klik sini. Terima kasih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 03-11-2015, 03:09 PM
who_care who_care is offline
Active Member

who_care's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 2,363
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tommy22 View Post
Kelas untuk jadi Apps Developer untuk android dan iOS dah ada sekarang di seksyen 14 PJ..
Kalau berminat boleh pm.. saya sedia berkongsi maklumat..
weekday ke weekend tu?
__________________
Sesiapa berminat masuk KELAS ASAS WEBSITE,PHP,MYSQL,WORDPRESS,OPENCART April 2017 dekat shah alam ( fullday training).PM or email [email protected] atau pm saya
My website : Klik sini. Terima kasih.
Reply With Quote
  #13  
Old 03-11-2015, 04:24 PM
tommy22 tommy22 is offline
Super Active

tommy22's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 6,558
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by who_care View Post
weekday ke weekend tu?
weekday.. 5 hari straight..
hari kelima inshaa Allah dah blh buat apps dah..

FYI, saya dah jumpa lebih 10 jutawan muda dari Korea.. semua jd kaya sebab buat apps..
Reply With Quote
  #14  
Old 03-11-2015, 04:56 PM
darkriez darkriez is offline
Super Active

darkriez's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 6,826
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kat perak takde ke member2 yg pandai coding?aku teringin la nak buat apps game online...
__________________
Live is Love
Kehidupan iNi kadAnGkaLA bAnyaK yANg meNYediHkaN kiTa...InI kErAnA KiTa hANya meMPuNyai sEdiKIt sAhAJa WaKTu yAnG MEMbahagIAkan kItA..oLeH iTU hARgaILaH saAt2 KeTIkA kIta SEDang meNgecapi keBAhagIaAn...
Reply With Quote
  #15  
Old 03-11-2015, 04:59 PM
Zex Zex is offline
Regular

Zex's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2008
Posts: 879
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 3
Active Level
Default

boleh guna platform saya...leh cek link di bawah signature sy atau pergi terus ke www.mobizzapp.com
__________________
>>>>>>>>>>>>>>Apps Murah ni weii..promosi hehe<<<<<<<<<<<<<<
Reply With Quote
  #16  
Old 03-11-2015, 05:00 PM
darkriez darkriez is offline
Super Active

darkriez's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 6,826
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tommy22 View Post
weekday.. 5 hari straight..
hari kelima inshaa Allah dah blh buat apps dah..

FYI, saya dah jumpa lebih 10 jutawan muda dari Korea.. semua jd kaya sebab buat apps..
wow...hebatnya..apa app yg dorg buat tu?
__________________
Live is Love
Kehidupan iNi kadAnGkaLA bAnyaK yANg meNYediHkaN kiTa...InI kErAnA KiTa hANya meMPuNyai sEdiKIt sAhAJa WaKTu yAnG MEMbahagIAkan kItA..oLeH iTU hARgaILaH saAt2 KeTIkA kIta SEDang meNgecapi keBAhagIaAn...
Reply With Quote
  #17  
Old 03-11-2015, 05:03 PM
jom jom is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,393
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tommy22 View Post
weekday.. 5 hari straight..
hari kelima inshaa Allah dah blh buat apps dah..

FYI, saya dah jumpa lebih 10 jutawan muda dari Korea.. semua jd kaya sebab buat apps..

Kos bape pulak ??
Reply With Quote
  #18  
Old 03-11-2015, 05:14 PM
denel235 denel235 is offline
Regular

denel235's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 564
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tommy22 View Post
weekday.. 5 hari straight..
hari kelima inshaa Allah dah blh buat apps dah..

FYI, saya dah jumpa lebih 10 jutawan muda dari Korea.. semua jd kaya sebab buat apps..
peh rare.. brape kos .. ad contoh apps yg da buat?
Reply With Quote
  #19  
Old 03-11-2015, 05:26 PM
quackk quackk is offline
Active Member

quackk's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,317
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

Kalau tt boleh layan add math bermakna tt bole cuba main coding..
Reply With Quote
  #20  
Old 03-11-2015, 05:37 PM
wawantow wawantow is offline
Active Plus

wawantow's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2011
Location: Somewhere over the rainbow...
Posts: 3,306
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 9
Active Level
Default

bina lojik dia dulu bro , flow apps tu dan condition dia camane
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump