Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-10-2015, 03:40 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,716
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 294
Active Level
My Mood:
Question [Adsense] Minta tolong masalah pendaftaran

Saya tidak pernah daftar akaun Adsense. Akaun Adwords memang ada pernah guna dulu.

Baru2 ni cuba daftar sekali dapat mesej bawah ni.

Quote:
Your AdSense application status




Thank you for your interest in Google AdSense. While reviewing your application, we noticed that your account information matches a currently approved AdSense account associated with [email protected].


Since our AdSense Program Policies do not permit multiple accounts, we're unable to accept your new application at this time.


If you canít access your approved account with [email protected], please follow the steps in our login troubleshooter. In case you arenít able to regain access to your account in the process, youíll find an option to contact us. Weíll then work with you to access your account with your desired login.
Yang pelik tu alamat email tu bukan saya punya dan saya tak kenal. Ada mana2 pakar Adsense boleh nasihat apa yang perlu saya buat?

Terima kasih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-10-2015, 09:21 AM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,716
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 294
Active Level
My Mood:
Default

Saya up sekali untuk minta tolong pakar Adsense.
Reply With Quote
  #3  
Old 25-12-2015, 10:39 PM
Adnow MY Adnow MY is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2015
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Saya up sekali untuk minta tolong pakar Adsense.
Saya bukan pakar Adsense, tapi saya pakar Adnow. Daripada you guna Adsense, lagi elok kalau you pakai Adnow ataupun Payclick. Dia punya pendaftaran senang je, lepas tu nak masukan kod bukanya susah. Lagipun, you boleh dapat lagi banyak duit daripada guna Native advertising. Kalau you nak tahu macam mana, awak kontak je saya kat PM atau emel: [email protected]
Reply With Quote
  #4  
Old 25-12-2015, 11:02 PM
Mitokondrion Mitokondrion is offline
Legendary Member

Mitokondrion's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2008
Location: Fibonacci SnR, Kelantan
Posts: 10,749
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 148
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Adnow MY View Post
Saya bukan pakar Adsense, tapi saya pakar Adnow. Daripada you guna Adsense, lagi elok kalau you pakai Adnow ataupun Payclick. Dia punya pendaftaran senang je, lepas tu nak masukan kod bukanya susah. Lagipun, you boleh dapat lagi banyak duit daripada guna Native advertising. Kalau you nak tahu macam mana, awak kontak je saya kat PM atau emel: [email protected]
wahhhh.. syarikat baru.. bleh cba ni
Reply With Quote
  #5  
Old 28-12-2015, 01:07 PM
tomyeto tomyeto is offline
Active Member

tomyeto's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,139
Thanks (Received): 63
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Saya tidak pernah daftar akaun Adsense. Akaun Adwords memang ada pernah guna dulu.

Baru2 ni cuba daftar sekali dapat mesej bawah ni.



Yang pelik tu alamat email tu bukan saya punya dan saya tak kenal. Ada mana2 pakar Adsense boleh nasihat apa yang perlu saya buat?

Terima kasih.
Ada beberapa sebab google ckp mcm tu. Antaranya adalah:
1. Details (mcm nama, alamat, no phone) sama dgn akaun adsense sedia ada
2. website yg digunakan utk apply pernah digunakan utk akaun adsense
Reply With Quote
  #6  
Old 14-01-2016, 07:11 AM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,716
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 294
Active Level
My Mood:
Default

Ulasan di internet pasal syarikat AdNow tidak berapa baik jadi saya macam tidak berminat. Minta maaf ya.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-02-2016, 02:01 PM
Faris Ghazali Faris Ghazali is offline
Junior

Faris Ghazali's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2014
Posts: 65
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kalau ada $40, upah org buatkan akaun. Kalau sanggup
Reply With Quote
  #8  
Old 11-02-2016, 07:20 AM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,716
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 294
Active Level
My Mood:
Default

Google ni kan milik yahudi. Risau nak upah orang atau tipu maklumat. Kita penat2 mengiklan lepas tu dengan selamba nanti dia taknak kasi bayaran dengan alasan langgar polisi. Padahal takde langgar pun.

Buat masa ni saya cuba AdCash dulu.
Reply With Quote
  #9  
Old 13-02-2016, 07:13 AM
dhiaperfumes dhiaperfumes is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Posts: 41,572
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Google ni kan milik yahudi. Risau nak upah orang atau tipu maklumat. Kita penat2 mengiklan lepas tu dengan selamba nanti dia taknak kasi bayaran dengan alasan langgar polisi. Padahal takde langgar pun.

Buat masa ni saya cuba AdCash dulu.
mmg betul adsense nee mmmg suka banned account.. tak tahu naper...alasan langgar polisi...
__________________
[SIZE="3"][b][CENTER]
[URL="http://goo.gl/lyU5tA"]Kupon bonus instaforex USD100 + signal forex percuma[/URL]
[URL="http://goo.gl/5tcbte"][COLOR="Red"]Rahsia Buat duit USD100 hanya 15 Minit Sehari semudah 1..2..3 dengan Binary Option<<Klik Sini[/COLOR][/URL][/SIZE][/CENTER][/B]
Reply With Quote
  #10  
Old 09-03-2016, 10:54 PM
divx divx is offline
Active Member

divx's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2013
Posts: 1,684
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 16
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by myroadtax.com View Post
Google ni kan milik yahudi. Risau nak upah orang atau tipu maklumat. Kita penat2 mengiklan lepas tu dengan selamba nanti dia taknak kasi bayaran dengan alasan langgar polisi. Padahal takde langgar pun.

Buat masa ni saya cuba AdCash dulu.
dah pernah cashout tak bro?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump