Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-12-2014, 05:16 PM
teragigz teragigz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 203
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Tempat untuk servis seo dan backlink yang murah.. Servis lain pun ada...

Salam warga cg..

Saya nak kongsi satu website ni yang saya
jumpa dan selalu langgan servis-servis
disini.

Harga memang murah 1 usd je untuk satu servis.
Rasa berbaloi walaupun murah. Lebih kurang
macam fiverr cuma web ni harga servis serendah usd 1.

Bukan setakat seo dan backlink je. Servis lain macam
Facebook like, youtube views/likes/comment/subscribers,
instagram follower, twitter followers semua ada.

Malas nak cakap panjang.. awok2 tengok la sendiri.. http://seoclerk.co


Harap membantu...




Last edited by teragigz; 11-12-2014 at 05:22 PM.. Reason: add image
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-12-2014, 11:14 AM
teragigz teragigz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 203
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default




Servis yang saya beli siap deliver..

Usd 1 je...
Reply With Quote
  #3  
Old 13-12-2014, 02:44 PM
magzfree magzfree is offline
Regular

magzfree's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2013
Posts: 335
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by teragigz View Post
Salam warga cg..

Saya nak kongsi satu website ni yang saya
jumpa dan selalu langgan servis-servis
disini.

Harga memang murah 1 usd je untuk satu servis.
Rasa berbaloi walaupun murah. Lebih kurang
macam fiverr cuma web ni harga servis serendah usd 1.

Bukan setakat seo dan backlink je. Servis lain macam
Facebook like, youtube views/likes/comment/subscribers,
instagram follower, twitter followers semua ada.

Malas nak cakap panjang.. awok2 tengok la sendiri.. http://seoclerk.co


Harap membantu...



Hati-hati dalam order servis SEO nie bro. Kalo x penguin n panda safe jangan order. Kelak menyesal di kemudian hari.
Reply With Quote
  #4  
Old 13-12-2014, 02:50 PM
rafuzii rafuzii is offline
Active Member

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,438
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 15
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by magzfree View Post
Hati-hati dalam order servis SEO nie bro. Kalo x penguin n panda safe jangan order. Kelak menyesal di kemudian hari.
Boleh bg pencerahan tak bro..
Reply With Quote
  #5  
Old 13-12-2014, 02:54 PM
manok manok is offline
Active Member

manok's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,656
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magzfree View Post
Hati-hati dalam order servis SEO nie bro. Kalo x penguin n panda safe jangan order. Kelak menyesal di kemudian hari.
betul.. dan ade jugak scam kat situ. pernah terkena sekali. nasib baik $1 je

ada ke peguin/panda safe? aku rasa google dah semakin bijak sekarang.. buat sendiri pun dia cantas jugak satu per satu backlink.
Reply With Quote
  #6  
Old 13-12-2014, 02:54 PM
magzfree magzfree is offline
Regular

magzfree's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2013
Posts: 335
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rafuzii View Post
Boleh bg pencerahan tak bro..
Ada sesetengah servis SEO macam backlink wheel dan sebagainya, dulu memang berkesan sebab algorithm google xder penalty teknik2 seo nie. Cuma recently lepas update algorithm baru dari google dah start penalty website yang guna teknik2 cam yang slalu ditawarkan kat SEO clerks atau Fiverr.

Pendapat saya, fokus jer pada SEO practice yang ikut guideline Google dalam buat website atau berblog. Zaman sekarang nie, backlink yang banyak pun dah x guna sebab backlinks yang relevan jer Google kira. Yang lain hampeh.

Nak tahu lagi pasal SEO boleh lah ke blog saya nie (promote sket) hehehe...

www.seomudah.com
Reply With Quote
  #7  
Old 14-12-2014, 02:36 AM
rafuzii rafuzii is offline
Active Member

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,438
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 15
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by magzfree View Post
Ada sesetengah servis SEO macam backlink wheel dan sebagainya, dulu memang berkesan sebab algorithm google xder penalty teknik2 seo nie. Cuma recently lepas update algorithm baru dari google dah start penalty website yang guna teknik2 cam yang slalu ditawarkan kat SEO clerks atau Fiverr.

Pendapat saya, fokus jer pada SEO practice yang ikut guideline Google dalam buat website atau berblog. Zaman sekarang nie, backlink yang banyak pun dah x guna sebab backlinks yang relevan jer Google kira. Yang lain hampeh.

Nak tahu lagi pasal SEO boleh lah ke blog saya nie (promote sket) hehehe...

www.seomudah.com
Tq..ilmu sgt berguna.
Reply With Quote
  #8  
Old 16-12-2014, 11:33 AM
klezcarshahalam klezcarshahalam is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 264
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Nice info TT.
Reply With Quote
  #9  
Old 19-12-2014, 11:13 AM
teragigz teragigz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 203
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magzfree View Post
Hati-hati dalam order servis SEO nie bro. Kalo x penguin n panda safe jangan order. Kelak menyesal di kemudian hari.
kena pandai pilih servis le... kena tahu pasal algo google... beli servis mahal pun belum tentu jugak..

dekat situ pun ade je yang buat premium seo servis.. so pilihla dengan betul..
Reply With Quote
  #10  
Old 02-02-2016, 03:44 PM
gugusCK gugusCK is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2016
Posts: 32
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by manok View Post
betul.. dan ade jugak scam kat situ. pernah terkena sekali. nasib baik $1 je

ada ke peguin/panda safe? aku rasa google dah semakin bijak sekarang.. buat sendiri pun dia cantas jugak satu per satu backlink.
yg murah ada scam...yg mahal pun xtrjamin lg....jadiny bukan senang nk senang...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump