Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 04-07-2015, 12:18 AM
astrowan astrowan is offline
CG Top Poster Club

astrowan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2009
Location: saya anak malaysia
Posts: 22,311
Thanks (Received): 248
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

the more u invest... the more u will get

__________________
:)paid
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 04-07-2015, 12:22 AM
Samrizs Samrizs is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,270
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Fuh dh lama gueh nak buat mcm ni tpi x jadi2.. TT sharelah hehe....
__________________
Trusted....
Reply With Quote
  #53  
Old 04-07-2015, 12:33 AM
borongsakan borongsakan is offline
Active Plus

borongsakan's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,764
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 20
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dollar4all View Post


at last.. responsive design.. terima kasih atas sokongan semua.. TQ
kemah abg mail kite..
Reply With Quote
  #54  
Old 04-07-2015, 05:25 AM
dollar4all dollar4all is offline
Newbie

dollar4all's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 30
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Samrizs View Post
Fuh dh lama gueh nak buat mcm ni tpi x jadi2.. TT sharelah hehe....
pakai osclass je..
__________________
Gedung Iklan Percuma Malaysia
Reply With Quote
  #55  
Old 04-07-2015, 05:27 AM
dollar4all dollar4all is offline
Newbie

dollar4all's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 30
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by borongsakan View Post
kemah abg mail kite..
abam din kita pun apa kurangnya..
__________________
Gedung Iklan Percuma Malaysia
Reply With Quote
  #56  
Old 13-07-2015, 07:29 AM
visi-sufi visi-sufi is offline
Active Member

visi-sufi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,925
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dollar4all View Post
pakai osclass je..
Apa2 hal pun saya terlebih dahulu nak ucap tahniah....

Saya dah lama berangan nak buat site pengiklanan tapi tak start2 pun lagi... hehehe

By the way nak tanya, kenapa pilih Osclass ye? Kenapa tak pilih Wordpress atau Joomla? Adakah sebab lebih mudah nak create site pengiklanan guna Osclass berbanding yang lain2?

Saya baru je tau pasal Osclass bila sampai thread ni dan bila tengok website dia di https://osclass.org/ rupa2nya Osclass ni mmg direka khas untuk site2 pengiklanan... tapi lagi sekali.... apa beza kalau guna Wordpress atau Joomla? Dah buat perbandingan ke?

Thanx
__________________
* Restructure / Refinance Your Credit Card + Get Cash - $$ - http://www.ezpayment2u.com *

Official Blog: http://www.ezpayment2u.com/blog/
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump