Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Trading Styles

Forex Trading Styles Some traders prefer to use several methods in their trading. This forum discussed about it in details.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 06-06-2012, 01:08 AM
OrangSusah OrangSusah is offline
Regular

OrangSusah's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2011
Posts: 305
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Nk mencari ilmu kita kena cari tok guru,bkn tok guru pi cari kita
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
la ni mcm2 jenis tok guru ada ...yg pm pesbuk pomot tunjuk ss ribu2 pon byk
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
akai nk buka kelas
__________________
PEDULIKAN PENDAPAT ORANG LAIN ..
TEKAD DGN SIGNAL SENDIRI,SIGNAL DEPA SUMA HIPOKRIT SS RIBU2 PADAHAL ACC FELOT 1JUTA..
DEPA TRADE AMEK 1PIP JA DAH JADI KAYA.MULA NK RIAK BERLAGAK MASTA..KIHKIH
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 06-06-2012, 08:32 AM
C_Kenek C_Kenek is offline
Active Plus

C_Kenek's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,732
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum Wahai Pengembala-Pengembala yang berada di JB!....

Setelah di perkenankan oleh Pengasas MPRC sendiri Arejugfx Dagangan Razwan
bayaran boleh di buat untuk booking seat, siapa cepat dia dapat..

Lokasi : The Zone Regency Hotel (by the sea)
Masa : 8malam - 11malam / 15 June 2012

Fee RM100, termasuk makan dan minum..
Dan tempat adalah terhad kepada 100 orang sahaja..

Boleh mula membuat bayaran ke dalam acc ,
MOHAMMAD RADZI BIN ABDULLAH SHUKRI.
1644 7228 1430 (MAYBANK)
ataupun,
Mohd Shahrul Nisha
1142 8108 5812 (MAYBANK)

jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi saya(en. radzi) - 0133787666
Setelah membuat bayaran sila PM nama penuh, no. Tel, tarikh dan masa bayaran,
Sesiap yang membuat byaran kepada Syah Syahrul sila bg detail yg sma juga..

yang mana belum masuk group, boleh request untuk masuk group =D

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

Terima kasihh...
MPRC RuleZ!!

tu semua bukan no akaun aku dan bukan no tel aku. aku tepek amik dr fb

Last edited by C_Kenek; 06-06-2012 at 08:34 AM..
Reply With Quote
  #23  
Old 07-06-2012, 06:46 PM
firdaus_jamari firdaus_jamari is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 36
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hehe...join la sana...jumpa di sana....MPRC (Marking Price Rules Club)
Reply With Quote
  #24  
Old 07-06-2012, 06:59 PM
Akulascalper Akulascalper is offline
Active Plus

Akulascalper's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2008
Location: Depan MetaTrader4
Posts: 2,792
Thanks (Received): 1406
Likes (Received): 84
Active Level
My Mood:
Default

Marking Price @ Price Marking - lanjutan dari TBST tapi ader sedikit perbezaan sbb pengajar adalah sdra - Arejug dagangan razwan.

kalau x silap ler...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #25  
Old 11-06-2012, 02:31 PM
samcoi samcoi is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 42
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sbb ramai dah ciplak .. ubah sikit2 .. pastu ngaku teknik tu dia punya dan charge yuran belajar. TBST belajar free je .
Reply With Quote
  #26  
Old 11-06-2012, 05:16 PM
digimortal digimortal is offline
Active Member

digimortal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Posts: 2,315
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 4
Active Level
Default

TBST dengan MPRC lebih kurang sama.. beza konsep..
MPRC guna mitologi kandang kambing..

Retail Trader(RT) ibarat kambing berkeliaran
yang mahu dicekup olah Big Player(BP)

jadi lihat market kaedah MPRC bermula dari Monthly aka MPRCM,
Weekly aka MPRCW, Daily aka MPRCD, 4hr aka MPRC4..

untuk tf Monthly lihat candle bulan lepas..
ambil nilai open dan closed x silap..

dalam 30hari lepas, pasti ada candle yang dominan,
dari situ price tu bermain sama ada manipulation
berlaku dari BP atau tidak.. kat sini la teknik
TBSB main sama, iaitu kiraan pips lebih 30pip la etc..

ada lagi pemahaman gembala kambing etc.. mudah jer..

teman x dpt nak terang lanjut sebab owner MPRC x
benarkan bincang kat tempat lain selain dari 'room' MPRC..

nanti cakap plak ilmu x berkat la.. itu la.. adddeeehhh !!!

nie cuma teman bagi clue jer.. tapi kot nak kena bayor
juga join kelas.. adoyaiii...

x dapek la teman nolong..
__________________
kebangkitan The Aweken !! revolusi global..

Last edited by digimortal; 11-06-2012 at 05:17 PM.. Reason: teman mengeja pun ada yang salah la MOD
Reply With Quote
  #27  
Old 11-06-2012, 05:33 PM
rayz rayz is offline
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,190
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

pakai SNR plot D1,W1,H4,H1.....jadi la kandang


PASTU BUKA TF H1.

KALU body CANDLE LEPAS LINE2 SNR TU DIA BUAT HOOK CAKUK TU DIA NAK KE SNR SETERUSNYA. KALO TAK LEPAS SNR DIA BOUNCE. ITU JER..

mudah jer konsep tapi kena praktice..
__________________
PERCUMA TEKNIK DAN PANDUAN BINARY OPTION BERNILAI RM150 BAGI YG BELI DGN LINK DIATAS..
Reply With Quote
  #28  
Old 12-06-2012, 03:29 AM
fxjaybee.co fxjaybee.co is offline
Active Member

fxjaybee.co's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,074
Thanks (Received): 44
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hampir sebulan kwn blajar mprc, memang simple, 50 pip daily senang2 je leh dpt...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


kwn dah x percaya dgn semua news2 ekonomi kat FF, semua tu menipu aje
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Ya Allah laknatilah penghianat dan penderhaka negara
BOIKOT BARANG cinaDAP.

(ABCD)Asal Bukan Cina DAP

Last edited by fxjaybee.co; 12-06-2012 at 07:24 AM..
Reply With Quote
  #29  
Old 12-06-2012, 03:39 AM
adrawza adrawza is offline
Super Active

adrawza's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Mar 2006
Location: On CariGold
Posts: 6,475
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

macam2 nama teknik..
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
..kambing pun jadik..
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #30  
Old 12-06-2012, 04:12 AM
poyopo poyopo is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 326
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
macam2 nama teknik..
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
..kambing pun jadik..
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
tu laah, teknik kuda pun ada...last2 kena penendang, teknik kambing pun ada last2 kena kencing...

dua2 aku dah pie....jwbnya pimaipimai MM gak yg penting.
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
...Sabar itu kunci kejayaan...
"Hai orang-orang yang beriman, bersabarlah kamu dan kuatkanlah kesabaranmu dan tetaplah bersiap siaga (di perbatasan negerimu) dan bertakwalah kepada Allah, supaya kamu beruntung. 3.200"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump