Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > Unrecognize Program Websites > Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying

Pyramid/Ponzi/Merapu Program Stop Paying As per our warning, all HYIP & Matrix is just only a internet money game program. It is not an investment scheme & one day it will stop paying you. This section containing all stop-paying ponzi programs. Please read also Announcement HERE

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 06-11-2006, 03:16 PM
ZPMC ZPMC is offline
Active Member

ZPMC's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: Johor
Posts: 2,452
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

betul tu tp yg best boleh wihtdraw diret bank yg terpilih,EAI nie masih baru sbln,plan dia ok kalau tahan lama memang lebih profit drpd swisscash
__________________
YM=OrgKampung69 Hot-Line 013-7684707
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 06-11-2006, 03:19 PM
ZPMC ZPMC is offline
Active Member

ZPMC's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: Johor
Posts: 2,452
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

selain drpd saya ada saper2 yg dah join EAI?mcm saya seorg jer yg join kat sini hehehehheee
__________________
YM=OrgKampung69 Hot-Line 013-7684707
Reply With Quote
  #23  
Old 06-11-2006, 03:49 PM
ZPMC ZPMC is offline
Active Member

ZPMC's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: Johor
Posts: 2,452
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

saper yg nak join tu leh isi
ID REFF-TWRZ4834
ID PMENT-UZKI5439. DZGY5904. NZCD2714. WUIC1506

nak beli epoints leh pm/sms/call me k
__________________
YM=OrgKampung69 Hot-Line 013-7684707
Reply With Quote
  #24  
Old 06-11-2006, 06:58 PM
ssufian ssufian is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2006
Location: http://www.fx-etrader.com
Posts: 1,340
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ZPMC
selain drpd saya ada saper2 yg dah join EAI?mcm saya seorg jer yg join kat sini hehehehheee
saya dah join!

sesape nak join under saya sila gunakan

referral ID: PLMV1833
Payment ID: PLMV1833
__________________
[CENTER][URL="http://wtv8.tv/v3/"][B][COLOR="Red"][SIZE="3"]Be End[/SIZE][/COLOR][/B][/URL]

[URL="http://www.fx-etrader.com/kelasfx"][B][SIZE="3"][COLOR="Red"]Seminar Forex Soros1[/COLOR][/SIZE] :: Elliott Wave, New Trading Dimension / Chaos Trading, Tom Demark, W D Gann[/B][/URL][/CENTER]
Reply With Quote
  #25  
Old 07-11-2006, 01:36 PM
ZPMC ZPMC is offline
Active Member

ZPMC's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: Johor
Posts: 2,452
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ssufian
Quote:
Originally Posted by ZPMC
selain drpd saya ada saper2 yg dah join EAI?mcm saya seorg jer yg join kat sini hehehehheee
saya dah join!

sesape nak join under saya sila gunakan

referral ID: PLMV1833
Payment ID: PLMV1833
hehehehe ok tahniah semoga berjaya mcm swisscash jugak,ada lg ker yg join eai nie
__________________
YM=OrgKampung69 Hot-Line 013-7684707
Reply With Quote
  #26  
Old 07-11-2006, 02:02 PM
ssufian ssufian is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2006
Location: http://www.fx-etrader.com
Posts: 1,340
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ZPMC
Quote:
Originally Posted by ssufian
Quote:
Originally Posted by ZPMC
selain drpd saya ada saper2 yg dah join EAI?mcm saya seorg jer yg join kat sini hehehehheee
saya dah join!

sesape nak join under saya sila gunakan

referral ID: PLMV1833
Payment ID: PLMV1833
hehehehe ok tahniah semoga berjaya mcm swisscash jugak,ada lg ker yg join eai nie
Terima kasih ZPMC...

Insya Allah.... memang masih terlalu awal utk kita nak pastikan apa2 dari EAIndex ni... tapi biasanya kalau kita join awal2 ni... biasanya selamat dan peluang tu masih cerah...

apa2 hal pun tak salah nak mencuba... asalkan 'don't invest more than you could afford to lose'
__________________
[CENTER][URL="http://wtv8.tv/v3/"][B][COLOR="Red"][SIZE="3"]Be End[/SIZE][/COLOR][/B][/URL]

[URL="http://www.fx-etrader.com/kelasfx"][B][SIZE="3"][COLOR="Red"]Seminar Forex Soros1[/COLOR][/SIZE] :: Elliott Wave, New Trading Dimension / Chaos Trading, Tom Demark, W D Gann[/B][/URL][/CENTER]
Reply With Quote
  #27  
Old 07-11-2006, 02:41 PM
ZPMC ZPMC is offline
Active Member

ZPMC's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: Johor
Posts: 2,452
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ssufian
Quote:
Originally Posted by ZPMC
Quote:
Originally Posted by ssufian
Quote:
Originally Posted by ZPMC
selain drpd saya ada saper2 yg dah join EAI?mcm saya seorg jer yg join kat sini hehehehheee
saya dah join!

sesape nak join under saya sila gunakan

referral ID: PLMV1833
Payment ID: PLMV1833
hehehehe ok tahniah semoga berjaya mcm swisscash jugak,ada lg ker yg join eai nie
Terima kasih ZPMC...

Insya Allah.... memang masih terlalu awal utk kita nak pastikan apa2 dari EAIndex ni... tapi biasanya kalau kita join awal2 ni... biasanya selamat dan peluang tu masih cerah...

apa2 hal pun tak salah nak mencuba... asalkan 'don't invest more than you could afford to lose'
betul tu semoga dapat profit kat sini pulak,skrg nie byk program mcm nie,so pandai2 lah memilih kekekee
__________________
YM=OrgKampung69 Hot-Line 013-7684707
Reply With Quote
  #28  
Old 07-11-2006, 04:52 PM
ZPMC ZPMC is offline
Active Member

ZPMC's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: Johor
Posts: 2,452
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kita berdua jer join eai nie ssufian hishhhhh x der org berminat nak terjun kat sini,xper jln seorg2 hehhee
__________________
YM=OrgKampung69 Hot-Line 013-7684707
Reply With Quote
  #29  
Old 08-11-2006, 12:21 AM
ssufian ssufian is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2006
Location: http://www.fx-etrader.com
Posts: 1,340
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ZPMC
kita berdua jer join eai nie ssufian hishhhhh x der org berminat nak terjun kat sini,xper jln seorg2 hehhee
rasanya diorng ni tengah tunggu dan lihat ni...

takpe... kita tunjukkan bukti2 dulu kat diorang ni....

kalau ok baru diorang join... kalau tak okay... takpe... takde hal...

masing2 punya pilihan...
__________________
[CENTER][URL="http://wtv8.tv/v3/"][B][COLOR="Red"][SIZE="3"]Be End[/SIZE][/COLOR][/B][/URL]

[URL="http://www.fx-etrader.com/kelasfx"][B][SIZE="3"][COLOR="Red"]Seminar Forex Soros1[/COLOR][/SIZE] :: Elliott Wave, New Trading Dimension / Chaos Trading, Tom Demark, W D Gann[/B][/URL][/CENTER]
Reply With Quote
  #30  
Old 09-11-2006, 01:22 AM
malapetaka malapetaka is offline
Newbie

malapetaka's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2006
Location: Wide Blue Yonder
Posts: 36
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Hehehehehe..... aku dah join bawah ZPMC. Sekarang barulah aku leh layan benda nie ngan korang.
__________________
http://hyip-adventures.blogspot.com/ - My Personal Investment Blog
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump