Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Religious Talk

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



  #10891  
Old 06-08-2013, 02:06 AM
scryed scryed is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,357
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
puasa 2-3 tahun lepas pun ada cakap lebih kurang macam ni....tapi xde apa pun.....focus ibadah je la...toksah dok fikir benda mengarut/ramalan apa
Care tt ni mcm hit or miss je...dari dulu sembang style ni...

Kalau btul jdi pape, 'ha kan aku dh ckp, yess kajian kami tepat'...

Kalau tak jdi pape senyap je la...

Dh 2-3 tahun camtu...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #10892  
Old 06-08-2013, 02:56 AM
zammmm zammmm is offline
Super Active

zammmm's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2010
Posts: 8,241
Thanks (Received): 418
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by scryed View Post
Sorila bro, origin psl dajjal dan yakjuj makjuj nj mmg sgt secret, tak prnh dgr lgi org yg blh decode origin bngsa ni...tapi cukuplah kita tau yg bangsa ni dh disumpah dn jadi immortal...psl pe disumpah tak diceritakn plak..
pulak...bkn ke yakjud dan makjud ni lahar gunung berapi? siap dh buat ebook bagai...
__________________
-KEBAJIKAN RAKYAT ITU CANDU- KERAJAAN PUSAT BN
Reply With Quote
  #10893  
Old 06-08-2013, 08:53 PM
sigila sigila is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 594
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by arejeep01 View Post
luaskan pemikiran..jangan ingat benda jadi kt tempat kita..Mesir awak xamik kira?? just my two sense..peace
Oh mcm tu ......
Reply With Quote
  #10894  
Old 06-08-2013, 11:34 PM
Anz Heroes Anz Heroes is offline
Regular

Anz Heroes's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Posts: 830
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

tengok berita dunia tv1 td - jepun dah lancar kapalperang terbesar...
Reply With Quote
  #10895  
Old 06-08-2013, 11:42 PM
effies effies is offline
Active Plus

effies's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2009
Posts: 2,739
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
puasa 2-3 tahun lepas pun ada cakap lebih kurang macam ni....tapi xde apa pun.....focus ibadah je la...toksah dok fikir benda mengarut/ramalan apa
dh nak habis puasa dh.. yup mcm bro kata.. sama je dgn dua tiga tahun lepas..
Reply With Quote
  #10896  
Old 07-08-2013, 02:17 AM
scryed scryed is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,357
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Boring thread ni...

Geng2 tarikat pun dh tak mau post...

Nk harap tt post kena beli ebook die...
Esok lusa tahun ni tahun depn jadi pape barula ade org nk post...kalau tak jadi pape senyap je la...
Reply With Quote
  #10897  
Old 07-08-2013, 10:30 AM
Strange-One Strange-One is offline
Regular

Strange-One's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 365
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam Rabu.

Di KeSempatan Ini, Saya Dengan Rasa SukaCita, Ingin MengUcapkan...

Zero One Two Three,
Pokok Dalam Bahasa Inggeris Tree,
Tiga Dalam Bahasa Inggeris Three,
Mr. Bean TerMinum Air Bateri,
Pak Pandir Pula Menang Loteri,
Selamat Hari Raya Aidil Fitri.

Dengan Ingatan Tulus Ikhlas, Maaf Zahir & Batin.


Salam Sejahtera Qolbu.
Reply With Quote
  #10898  
Old 09-08-2013, 12:26 PM
userun userun is offline
Super Active

userun's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,147
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Salam syawal, mohon maaf zahir n batin
Reply With Quote
  #10899  
Old 11-08-2013, 03:06 PM
Pelesit Api Malaya Pelesit Api Malaya is offline
Active Plus

Pelesit Api Malaya's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,552
Thanks (Received): 160
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya..

Terima kasih abang2 otai..

Kali ni best, xder delete2 lagi.. Direct to the point.. Tapi, bila dah direct ni, paham2 je la.. masanya..

Rugila sapa yang tak mau ambil peduli..


p/s: den tak mau dok zikir sambil lewa lagi..
den tak mau jadi orang awam..

__________________
And even when she fought for breath, her words would leave a scar....
For only in the grip of darkness. We will shine amidst the brightest stars... - in memory -
Benci aku terhadap Yahudi mendalam...
One Khilafah, One World!! Allahu Akbar!!
Reply With Quote
  #10900  
Old 12-08-2013, 03:59 PM
userun userun is offline
Super Active

userun's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,147
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Pelesit Api Malaya View Post
Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya..

Terima kasih abang2 otai..

Kali ni best, xder delete2 lagi.. Direct to the point.. Tapi, bila dah direct ni, paham2 je la.. masanya..

Rugila sapa yang tak mau ambil peduli..


p/s: den tak mau dok zikir sambil lewa lagi..
den tak mau jadi orang awam..

Ape ni? hamba tak faham barang satu pun, cuba terangkan lagi bersuluh...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
kiamat, planet nibiru

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump