Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #11  
Old 12-12-2006, 02:42 PM
egold2u egold2u is offline
Active Member

egold2u's Avatar

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Nov 2006
Location: Kota Kinabalu
Posts: 2,452
Thanks (Received): 77
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Sureduit View Post
65 klik dah bangga aku punya 586,000 klik last dia band pon tak bangga bangga...hah hah hah hah..

leboq 45usd....sensei sungguh..
sama la aku..bile dah kene banned, nak bukak akaun lain pakai name yg sama dah xleh erk..tension jerk aku..terpaksa pakai name org lain...
__________________
Paid Advertisement
  #12  
Old 12-12-2006, 02:44 PM
pembebel pembebel is offline
Regular

pembebel's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 441
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bengong tol. betui kot adsense dah mampos. baik aku main affiliate jerk. haha!
__________________
Pengenalan | Kelab Anti Rokok | [B]
  #13  
Old 12-12-2006, 02:45 PM
kon kon is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,009
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by egold2u View Post
sama la aku..bile dah kene banned, nak bukak akaun lain pakai name yg sama dah xleh erk..tension jerk aku..terpaksa pakai name org lain...
ada aku dengar dieorg pakai nama sama tambah EN(encik) kat depan..
approve lak tu..
__________________
good boy go to heaven, bad boy go to anfield
  #14  
Old 12-12-2006, 02:45 PM
Sureduit Sureduit is offline
Super Active

Sureduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2006
Location: :: Gua Ahmad Albab ::
Posts: 5,044
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

aku pakai nama awek aku pon di band nya...suwey betoi...
depa nie detact sampai PC sekali kaaa....!!!!!
__________________
[RAHSIA] Traffic ke blog anda
FREE & BERBAYAR >> KLIK SINI

#HarapanBaru
  #15  
Old 12-12-2006, 02:46 PM
art art is offline
Active Member

art's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2006
Location: Banting
Posts: 1,629
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

haha..
aku baru dpt usd14 je..
ntah bila la le dpt usd 100...
  #16  
Old 13-12-2006, 12:50 AM
TamingSari TamingSari is offline
CG Top Poster Club

TamingSari's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Jun 2006
Location: FBS.MY
Posts: 25,114
Thanks (Received): 126
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by art View Post
haha..
aku baru dpt usd14 je..
ntah bila la le dpt usd 100...
target 50 dulu la...
__________________
Quote:
100% Bonus Boleh Withdraw |Register SINI
Call/SMS/WhatsApp: 012.Tujuh99.1752
  #17  
Old 13-12-2006, 01:10 AM
adar adar is offline
Super Active

adar's Avatar

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: antara 7 warna
Posts: 9,029
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pantang lrang adsense:

1. tak leh letak kat laman web yg 100% bahasa melayu.
2. tak leh klik sendiri.
3. tak leh suruh kwn2 klik.
4. pastikan "pages ctr" tak lebih 10%. maksudnya klik/hits. mcm kes pokcak tu ctr lebih dr 100%. sure kena banned.
5. pastikan laman web sentiasa di update. google skrg dah tak syg kat org buat website pastu tinggal mcm tu je. google syg kat blog.
6. utk elakkan org pedajal kat kita dgn saja klik banyak2, install adsense tracker script. yg percuma pun ada. ni link dia http://www.adlogger.org/index.php donlod dan install la.

p/s: kalo tak reti install script tu, leh minta tlg aku tp korang kena belanja aku mkn la. adsense merupakan penyumbang sumber kewangan aku yg ke-3 selepas kedai online aku dan eBay.
__________________
I want good food, i want beauty women, i want more money, i want big home, i want great car. Once I acquire something, i just move on to the next on the list, then the next after that. I CAN NEVER FIND SATISFACTION.
Thanks arizazma, Mr DoN thanked for this post
  #18  
Old 13-12-2006, 02:04 AM
fazarudin fazarudin is offline
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,707
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 17
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Aku pun baru lepas kene banned ...
  #19  
Old 13-12-2006, 02:30 AM
faizfakhirin faizfakhirin is offline
Active Member

faizfakhirin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,046
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tak yah la nak tunjuk terer lainkali.........programer diaorg dh tahu tektik yg akan korang buat......so buat la secara jujur.....
__________________
Gapo Tak Tahu![/SIZE][/B]

http://kidforex.blogspot.com
  #20  
Old 13-12-2006, 02:30 AM
goldtrader goldtrader is offline
Super Active

goldtrader's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam
Posts: 6,929
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku dah kena scam kat google ads ni dah , dia cakap aku klik link sendiri , padahal tak nah pun aku klik
Sponsored Links
Closed Thread

Tags
adsense, blog, blogger, create blog, google adsense

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buat duit dengan google adsense... roneytyc Other Classifieds 13 15-03-2012 01:34 PM
Suteralink Laman-Laman Terbaik Google Adsense buzen5 Other Classifieds 8 23-02-2009 08:07 PM
Google Earth azlann1981 Santai, Others 26 16-10-2008 01:42 PM

CariGold