Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-10-2015, 01:18 PM
ApoKalypse ApoKalypse is offline
Active Plus

ApoKalypse's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: Planet Earth
Posts: 3,334
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Pernah kena banned dgn Adsense dulu, mcmana nak register semula?

Assalam, saya ada satu blog yg aktif dari 2009 sampai sekarang. Blog tu emailnya dah pernah kena banned dgn Adsense sbb dulu ada buat blog pasal kartun, anime dan ada download semua dan sbb tu Google banned. Jd sampai sekarang tak boleh reg Adsense sbb email Gmail yg diguna dah diblacklist.

ada tak cara nak daftar dgn Google ni tp sy nk guna blog lama saya tu...
__________________
Quote:
Kelab Proton Saga BLM/FL/FLX Club @ CariGold - Join Us!
ProtonClub Automotive Blog - Dunia Automotif Tempatan dan Dunia!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-10-2015, 04:58 PM
xerocracker xerocracker is online now
Active Plus

xerocracker's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Oct 2007
Location: Bumi Allah
Posts: 2,758
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

xsilap saya..kena buat email baru.. dan register baru akaun adsense menggunakan alamat yang lain.. kalau alamat sama dah xlepas.. xsilap lah.. tunggu pakar adsense yg lain..
Reply With Quote
  #3  
Old 02-10-2015, 05:23 PM
yongyap yongyap is offline
Active Plus

yongyap's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,041
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

kenape la letak content yg copyright
letak la article yg unique errmmm...
kena clear kan semua data cookies, ip baru.. address baru..
insyallah boelh dpt..
pelahan2 kayuh
Reply With Quote
  #4  
Old 02-10-2015, 05:27 PM
arang67 arang67 is offline
Super Active

arang67's Avatar
 
Trader Rating: (44)
Join Date: Apr 2009
Posts: 6,446
Thanks (Received): 333
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

buat email baru..
alamat spin je dari yang asal

contoh kalau dulu

no 5 jalan udang
taman udang sepit

tukar ke

nombor 5 jln udang
tmn udang sepit

apply kat blog baru..dah lulus tak pasti leh guna kat blog lama ke tak..dulu aku boleh sekarang tak tau la
Reply With Quote
  #5  
Old 02-10-2015, 05:36 PM
DreamCatcher DreamCatcher is offline
CG Top Poster Club

DreamCatcher's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Jan 2008
Location: portalkini.com
Posts: 21,846
Thanks (Received): 407
Likes (Received): 195
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

bule kot rasanya register semula..
Reply With Quote
  #6  
Old 02-10-2015, 06:15 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,483
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 247
Active Level
My Mood:
Default

Ramai juga yang pakar Adsense ni. Parking sekali.

Pernah mohon sekali dulu tapi tak lepas tu yang tidak ada pengalaman dengan Adsense.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-10-2015, 06:34 PM
Photofast Photofast is offline
Active Plus

Photofast's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jul 2010
Posts: 4,563
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
Default

boleh register semula,tapi guna email lain,alamat lain

masuk dari blogspot>earning
Reply With Quote
  #8  
Old 05-10-2015, 12:08 PM
yongyap yongyap is offline
Active Plus

yongyap's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 3,041
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arang67 View Post
buat email baru..
alamat spin je dari yang asal

contoh kalau dulu

no 5 jalan udang
taman udang sepit

tukar ke

nombor 5 jln udang
tmn udang sepit

apply kat blog baru..dah lulus tak pasti leh guna kat blog lama ke tak..dulu aku boleh sekarang tak tau la
hahha tn mesti pemain ebay jugak kan hehhehe
Reply With Quote
  #9  
Old 05-10-2015, 11:15 PM
ApoKalypse ApoKalypse is offline
Active Plus

ApoKalypse's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: Planet Earth
Posts: 3,334
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Hahaha jd mmg blog lama tu bye bye lah ye....
__________________
Quote:
Kelab Proton Saga BLM/FL/FLX Club @ CariGold - Join Us!
ProtonClub Automotive Blog - Dunia Automotif Tempatan dan Dunia!
Reply With Quote
  #10  
Old 05-10-2015, 11:44 PM
dloanman dloanman is offline
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 11,045
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 102
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

den dh 3 acc kno ban sejak 2008, smua rgstr pakai blogspot

skg emel baru rgstr pakai youtube ajo, takat ni dah 1 thn acc baru dh masih ok & trafik/clik hnya dtg dari youtube ajo x pakai arbitrage & x boli klik trafik, smuo pakai natural/seo video trafik ajo
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump