Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 16-07-2015, 01:25 PM
percumaforex percumaforex is offline
Super Active

percumaforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 6,840
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

aku ade dengar pasal mende admob ni..park kejap
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 16-07-2015, 01:26 PM
PembinaApplikasi PembinaApplikasi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 187
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Utk yg tak tahu

Admob tu produk google
Macam adsense

Tapi di khas kan utk mobile
Medium pengiklanan dr google

Kita dev apps lepas tu pasang admob dalam apps
Lagi ramai user guna apps kita ada potensi income pasif tu makin tggi

Google bayar kita iklan dr click, dari impression user yg guna apps kita

Kalau nak sedap buat apps yg user lebih dr 10k
Sy nampak apps niche bola,artis,viral ni ada potensi
Reply With Quote
  #13  
Old 16-07-2015, 01:59 PM
PembinaApplikasi PembinaApplikasi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 187
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Tgh buat apps utk fan neelofa..
Reply With Quote
  #14  
Old 16-07-2015, 03:13 PM
jerul jerul is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jul 2009
Posts: 10,501
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Parking dulu
Reply With Quote
  #15  
Old 16-07-2015, 03:20 PM
xerocracker xerocracker is offline
Active Plus

xerocracker's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Oct 2007
Location: Bumi Allah
Posts: 2,728
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

menarik.. ala2 adsense gok ke ni.. cuma by mobile apps..
Reply With Quote
  #16  
Old 16-07-2015, 03:44 PM
cip cip is offline
Regular

cip's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 567
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Macam boleh pegi jauh je ni... kena follow ni..
Reply With Quote
  #17  
Old 16-07-2015, 04:13 PM
PembinaApplikasi PembinaApplikasi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 187
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Follow jgn tak follow..
Nnt nak minta support dr korang2 jugak utk sebar2 apps tu kat playstore dan appstore..

Skng mod raya hehe
Reply With Quote
  #18  
Old 16-07-2015, 04:15 PM
PembinaApplikasi PembinaApplikasi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 187
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chibobski84 View Post
tak perlu modal banyak, just perlu idea sahaja pon cukup. Software ada membantu.
Betul modal x bnyk

Tapi nak pergi jauh kena invest skit modal utk marketing apps tu..
Best pasif income sbb duit jalan sendiri
Reply With Quote
  #19  
Old 16-07-2015, 04:22 PM
PembinaApplikasi PembinaApplikasi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 187
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default



Sikit income admob sebelum. Nak serius.. Huhu
Reply With Quote
  #20  
Old 16-07-2015, 04:28 PM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,148
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 41
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by PembinaApplikasi View Post
Sapa nak join ok je..
Lepas raya kita start.
Kita nak buat apps utk bola sepak setiap negeri dahulu..

Lepas tu apps utk fan2 individu terkenal macam tun M,najib dll..

Tak susah sgt sbb skrg ada dah software tak perlu buat dr scratch
alamak ada nama naji# plk,,terus cancel
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaik
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold