Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 11-06-2015, 06:06 PM
nhaainfo nhaainfo is offline
Active Member

nhaainfo's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,310
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

suggest namesilo sebab price rendah n tahunan sama je x berubah.
kalau beli pakai coupon godaddy, namecheap sebab memang murah samppai $0.99 kalau ada offer (tapi next year standby duit extra sebab harga renewal tinggi dari namesilo)

semua support ok sebab ni well known company...yang local x penah deal lagi.
__________________
Exchange Perfect Money 1 USD RM4.40 (Available Now)
Current PM Stock $100, Daily Availability $200 (June 2017 Onwards)
PM/Whatsapp 010-9SS4SS4 For Fast Respond
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 11-06-2015, 06:40 PM
manok manok is offline
Active Member

manok's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,648
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 3
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Namesilo terbaik & tak pernah ada masalah. Yang bestnya dpt lifetime free privacy. Kalau kat namecheap $2.88/yr.

Sblm ni guna Namecheap. service ok, tp renewal mahal.

Reply With Quote
  #23  
Old 14-06-2015, 07:38 AM
visi-sufi visi-sufi is offline
Active Member

visi-sufi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,923
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

sebelum ni guna NameCheap, pastu guna GoDaddy pulak lepas dapat kupon beli murah dan renew murah... tapi hari tu beli guna kupon pun dah mahal kat GoDaddy dan bila baca pasal Namesilo ni macam best pulak... mungkin lepas ni nak cuba Namesilo pulak kot... lagi pun boleh dapat setahun percuma kalau buat domain transfer ke Namesilo....

Thanx kepada yang sudi berkongsi pasal Namesilo...
__________________
* Restructure / Refinance Your Credit Card + Get Cash - $$ - http://www.ezpayment2u.com *

Official Blog: http://www.ezpayment2u.com/blog/
Reply With Quote
  #24  
Old 14-06-2015, 02:09 PM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,440
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 15
Active Level
Default

aku prefer namecheap sebab ssl dia bagi murah gile.
Reply With Quote
  #25  
Old 15-06-2015, 07:11 AM
visi-sufi visi-sufi is offline
Active Member

visi-sufi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,923
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mocet View Post
aku prefer namecheap sebab ssl dia bagi murah gile.
SSL ni apa dia dan apa fungsi sebenarnya ye?
Rasanya SSL ni hanya penting untuk portal yang melibatkan transaksi kewangan je kot? kalau setakat penyampaian info / maklumat rasanya tak perlu SSL... betul ke?
__________________
* Restructure / Refinance Your Credit Card + Get Cash - $$ - http://www.ezpayment2u.com *

Official Blog: http://www.ezpayment2u.com/blog/
Reply With Quote
  #26  
Old 15-06-2015, 07:36 AM
vyner vyner is offline
Active Plus

vyner's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Mar 2012
Location: www.usahawanx.com
Posts: 2,545
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Godaddy . Namecheap.

Cari kupon kat retailmenot . Boleh dapat dalam $3-4
Cuma renewal mahal .

Namesilo Pun best. Dapat Domain Privacy FREE LIFETIME dan Harga utk renewal sama setiap tahun.
Nak try namesilo boleh guna kupon ni untuk diskaun : CARIGOLD


Last edited by vyner; 15-06-2015 at 07:54 AM..
Reply With Quote
  #27  
Old 15-06-2015, 01:54 PM
mocet mocet is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2014
Posts: 1,440
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by visi-sufi View Post
SSL ni apa dia dan apa fungsi sebenarnya ye?
Rasanya SSL ni hanya penting untuk portal yang melibatkan transaksi kewangan je kot? kalau setakat penyampaian info / maklumat rasanya tak perlu SSL... betul ke?
Tak semestinya transaksi kewangan je , banyak lagi fungsi untuk personal information,protect phishing,etc
Reply With Quote
  #28  
Old 15-06-2015, 02:54 PM
visi-sufi visi-sufi is offline
Active Member

visi-sufi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,923
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by vyner View Post
Godaddy . Namecheap.

Cari kupon kat retailmenot . Boleh dapat dalam $3-4
Cuma renewal mahal .

Namesilo Pun best. Dapat Domain Privacy FREE LIFETIME dan Harga utk renewal sama setiap tahun.
Nak try namesilo boleh guna kupon ni untuk diskaun : CARIGOLD

Kupon Namesilo: CARIGOLD? hahaha ini melawak ke seyes ni?

Awak ni reseller utk Namesilo ke?
__________________
* Restructure / Refinance Your Credit Card + Get Cash - $$ - http://www.ezpayment2u.com *

Official Blog: http://www.ezpayment2u.com/blog/
Reply With Quote
  #29  
Old 15-06-2015, 05:23 PM
vyner vyner is offline
Active Plus

vyner's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Mar 2012
Location: www.usahawanx.com
Posts: 2,545
Thanks (Received): 35
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by visi-sufi View Post
Kupon Namesilo: CARIGOLD? hahaha ini melawak ke seyes ni?

Awak ni reseller utk Namesilo ke?
siyes la abang. Diskaun $1 .
Reply With Quote
  #30  
Old 20-06-2015, 02:41 PM
seo_freak seo_freak is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2014
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by alpine_star View Post
serverfreak pun ok jugak..
Setuju. Saya pun beli dengan diorg
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump